Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Mislio je da će tamo zateći svoju devojku, međutim ona je bila u pabu, zbog čega se pevač uputio u ovaj deo "Zadruge". Tamo je samo na kratko razmenio nekoliko rečenica sa Đoganijevom koju je molio da se vrati u spavaću sobu.

Kada je video da ona to ne želi, Sloba je izašao iz paba. Posle nekoliko minuta, Sloba je ponovo otišao kod Lune, koja nije bila raspoložena za priču sa njim.

- Srećo, hoćeš da uđeš unutra? - pitao je Sloba Lunu.

- Neću! - tiho je rekla.

- Što? Ti ćeš da budeš? Zašto? - pitao ju je pevač.

- Ne želim da budem unutra! - rekla je Đoganijeva.

- Dobro! Lepo! Nepotrebno! - rekao je Sloba.

Nakon ovoga Radanović je ponovo izašao iz paba i uputio se spavaću sobu, gde se u garderoberu presvukao, posle čega se ponovo vratio u pab i nastavio da razgovara sa Lunom koja je počela da plače.

- Nikada se u životu nisam osećala ovako i to sve zbog tebe! Zbog tebe, ti si kriv! Ispoštovao si svoju ženu. Treba da budeš sa njom! Treba! Ja sam bila slučajnost i greška! Više me ništa ne interesuje. Na delima si pokazao sve što je trebalo. Ja kada nekoga volim, ja ne mogu da ga povredim. Ja da patim zbog tvoje krivice... ono što ja osećam ovde ti ne želiš da znaš kako izgleda. To što si meni uradio, to nema cenu. Ne zanima me! - pričala je Luna kroz suze.

- Ja sam mislio na tebe sve vreme. Hteo sam ovo samo da ispoštujem i ništa više. Mene drugo ne zanima. Ona spavala u spavaćoj, ja u dnevnoj sobi. Imali smo večeru, igrali igru istine u toku koje smo se posvađali - pravdao se Sloba.

 

Komentari (17)

ivan bg

15.05.2018 18:11

Oboje su foliranti i mentalno slabe licnosti, za razliku od Kije! Kija ♥ !

suzi bec

15.05.2018 18:24

@ivan bg - bas je devojka jadna on nije normalan sto je isao sa njom na veceru da slavi god pa ako tolko voli lunu i hoce snjom da zapocne zivot sta ce mu kija fontana boze me oprosti luna se upropastila devojka on je trebao da razmislja sto ostavio fontanu kuci

Kijina drugarica

15.05.2018 18:42

@ivan bg - Kija je opasna uvek bila. Namazana svim bojama. Do pobede zenska <3 uz tebe je tvoja ekipa Kijice

IVANE BG

15.05.2018 21:14

@ivan bg - Ciji si ti drug sa sa beneficijama ?Anabelin? Lunjarin?

saska

15.05.2018 18:26

tako mlada orden za foliranje

vito

15.05.2018 18:27

luno otvaraj splav.

zar

15.05.2018 18:57

Ajde Slobo, napravi od Lune zrtvu, jadnicu koja je slepo verovala tebi, preuzmi krivicu na sebe, na sve si spreman samo da ona izadje CISTA, da opet ne poludis kad je izvizdi publika!!!! Kad su je izvizdali pljuvao si po publici i novinarima, pricao da neces vise ni da pevas, nazivao publiku krezubim klosarima. A, ta te publika dovela dotle, ta te publika glasala i bodrila.

zar

15.05.2018 19:04

Sloba je spreman i pevanje da napusti, samo da bi oprao Lunin apetit prema zauzetim muskarcima, sve ovo sto sad radi, folira se i mucka da bi nju napravio neduznom, jadnicom , sveticom. Jedva cekam da mu ona pokaze svoje pravo lice u spoljasnjem svetu, da ga otkaci kad se ne nada, jer ona leci komplekse isprobavajuci moc zavodjenja na zauzetim muskarcima.

Sima

15.05.2018 22:02

@ma - Slobodan je neodlucan i nema hrabrosti da kaze sta zeli i osjeca. Kakva je to proslava godisnjice braka poslije svega sto se dogodilo? Slazem se da je brak svetinja ali nekada je bolji dobar razvod nego los brak. Slobodan i Kija su licemjeri i ne zasluzuju postovanje. Luna je mlada i iskrena i mnogo bolji covjek od bolesnih bracnih drugova.Sem jtoga, proslavljaju propalu prošlost i raspali brakod tri meseca....ludilo. Cirkus

Ami

15.05.2018 19:35

Dokle ce Luna da kmeci a Sloba da se opravdava za sve?

danijela

15.05.2018 19:41

Koji foliranti.Oboje su bili u vezi pre zadruge.Sve ovo je igra da Luna ne izadje kao klosaraka.Pogledajte instagram Jelene Krunic.Na kijinom instagramu imate snimak na kom sinoc kaze Viktoriji u pravu si sad mi je mama to rekla.Pokvarena igra protiv sve ocigledne Kijine,ne toliko pobede nego dominacije nad ovom koju je mama ubedila da je savrsenstvo,najlepsa,nedoljiva najpametnija,a zaboravila da je nauci nekim ali naj,naj osnovnijim moralnim principima(niko od nas nije svetac).

JA

15.05.2018 22:00

@danijela - Ovaj Sloba ne zna ni gde je posao ni gde je dosao.Pa covece opasulji se,jel imas mozak,jel te svo vreme vukla za nos i pravila od tebe budalu,i ti i dalje ides i nasedas na njene trikove.Luna te treba sutnuti,kad ne znas da razlikujes iskrenost od manipulacije.Kiji ne treba muz vec potrcko sto si i bio do sada.!!!!!Vidite li vi ovu Kiju?Glumi ludilo,ona mi ljudi lici na pudlicu a posebno kad jede.Dal ona vidi sebe,ukrivi nogicama,njoj nije ni do muza ni braka vec samo lova lova!!!!!

Zasavje

15.05.2018 21:53

Sto je ruzna boze zakloni ova Luna!

Bulat

15.05.2018 23:03

Miljana Kulic je ozbiljan psihijatrijski slucaj a gledaju je milioni.A tek ovaj razvrat i blud...

Marko

16.05.2018 00:35

Opet je mama izvela na instrukcije. Do kada vise ove igre i namestaljke. Trebala je mama da udje umesto nje u zadrugu. Devojka ni o cemu ne moze sama da odlucuje, osim o seksu, a i za to vise nismo sigurni.

Kiza

16.05.2018 08:13

Ti stvarno jesi greška ali greška prirode...