Luna i Kija
printscreen
Luna i Kija

printscreen

Luna i Kija, Foto: printscreen

Blogerka Luna Đogani osvojila je drugo mesto u rijalitiju "Zadruga". Svi su devet meseci komentarisali njeno ponašnje zbog veze sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Ona je bila gost u emsiji "Zadruga, narod pita" otvoreno pričala o Slobinoj ženi Kiji. 

Luna je istakla da je sa Kristinom na samom početku imala dobar odnos. 

"Kija je želela sa mnom da se druži, ona je ta koja je sama od početka prema meni bila ok, fina, prilazila mi je... Svaki moj postupak prema Kristini i svaki moj razgovor sa njom je bio iskren, tako sa mse u tom trenutku osećala. Od kako je ušla, ona prema meni nije imala neki gard. Ona je sa mnom sedela normalno, pričala normlano. Pričali smo o nekim drugim temama, komentarisala je i mene kako sam kul. Ona je prema meni bila totalno opuštena, zezali smo se i ja sam imala takav stav u početku", rekla je Luna.

 

Komentari (9)

Zarko

25.06.2018 06:43

Nikako da shvati da ona uopste nije bitna. To stoje rela osamo potvrdjuje ono sto je narod video. Kristina je kulturna odmerena pre svega vaspitana mlada zena. Gard je dobila cim je pokazala svoj prostakluk.

cica

25.06.2018 07:44

@Zarko - Pokazala je i Kija svoj prostakluk, ali pre svega perfidnu taktiku. Zena je vesta da govori a da nista ne kaze, da situaciju preokrene u svoju korist i da svoje greske prikrije ili pripise protivnickoj strani. Ona je sa Lunim vodila rat, pa su se zato bas njih dve nasle u finalu, a rat je dobila samo zato sto je bila vlasnica vencanog lista.

VeronikaStar

25.06.2018 07:48

Jedna stvar je biti iskren "do srzi" a DRUGA STVAR JE NEMATI REGULU STA TREBA RECI A STA NE, NEMATI MORALNE KOCNICE , STA TREBA URADITI A STA NE. Svi smo to videli, njeno lupetanje, vredjanje drugih, ismejavanje Anastazije Raznatovic, pljuvanje po Kiji, a da se posle izvinjava, ne seca i nije tako mislila. Ovoj niko nije objasnijo da dela govore a ne prazne reci. I neka gleda svoja posla jer ima mnogo putera na glavi za svojih 22 godine i neka shvati da Kija nije njen problem!

Nadanko

25.06.2018 08:48

Čoveče, ja nisam gledala zadrugu, niti me interesuju rijaliti ali ovo što vas je provozala namazana Kija nema nigde. Ne da ste pali na njene muljaže. Žena je haos.

Tijana

25.06.2018 13:47

@Nadanko - Luna, ti li si? Obecala si prekjuce na TV Pink da cete prestati sa pljuvanjem na portalima.

Tijana

25.06.2018 19:06

@Nadanko - Kako znate kada niste gledali? Ja sam sve gledala i ne slazem se sa iznetim lazima.

Djordje

25.06.2018 19:08

Trenutno je Kija u Srbiji najpopularnija osoba.

Zuti

25.06.2018 19:12

Zvezde su na nebu, ona kao zvezda sija. Svi je vole, svi je zele kao da je Kockar Kija.

Zuti

25.06.2018 19:14

Luna je anonimus. Nije mogla da zavrsi osnovnu skolu pa je majka platila privatnu skolu. Na vozackom ispitu padala 9 puta pa joj majka kupila vocacku dozvolu. Imala saobracajni udes sa mladjom sestrom. Ostale zive. Iz anonimusa usla u Zadrugu i postala poznata. Postala poznata kao NEGATIVKA, rasturacica braka, svalerka, prljavusa za 9 meseci se 2 puta kupala, po ceo dan se izlezavala u krevetu sa svalerom, ne zna da kuva, ne zna da pere tanjire, ves..