Luna i Sloba
Youtube Printskrin
Luna i Sloba

Youtube Printskrin

na i Sloba, Foto: Youtube Printskrin

 

Zadrugarka ga je nekoliko puta posetila u sudnici kako bi ga ubedila da joj se pridruži, a on je uporno odbijao.

Međutim, ona ga je posle nekoliko minuta zatekla ispred vrata kako razgovara sa ostalim ukućanima, pa se osetila odbačenom i nepoželjnom.

Nisam ljut, neću više ni na koga da se ljutim - rekao joj je Sloba nakon konstatacije da on ponovo ima nešto protiv nje.

Čemu takav stav? Ja ne znam koji je tvoj problem, sa svima blejiš osim sa mnom, nisam mogla da verujem da sam te videla ispred, a malopre sam bila kod tebe! Ja tebe ništa nisam lagala, ti si mene lagao. Što se tako ponašaš prema meni? - pitala ga je Luna.

Pričaj normalno i baci tu čašu, nemoj više da piješ! - rekao joj je Sloba.

Ne znam zašto taj stav, umesto da dođeš na žurku i da se sprdamo svi! - Luni nije bilo jasno šta se desilo sa njim.

Luna je ponovo pokušala da uspostavi kontakt sa njim, iako ju je on sve vreme ignorisao.

 

Komentari (6)

Wild is the wind

06.06.2018 08:13

Ulazi u prepoznatljivu fazu već vidjenog scenarija,počinje da se "pere"pred suprugom.Zna da Luni nije teško na njegov dozirano odbojni stav reaguje na njemu dobro poznat način.To mu obezbedjuje alibi da se dobro posvadja sa Lunom i približi supruzi kako bi se dogovorili o sledećem koraku davno smišljenog plana.Nevoljko je pristao na razgovor sa majkom i pokušao da je ućutka.O čemu to govori!Ovaj par zaista ne bira sredstva da dodje do cilja,tudja osećanja su im najmanje važna.

Sarajevo ljubavi moja

06.06.2018 17:27

@Wild is the wind - Bracni par je mrak.... ako bi se desilo da neko od njih dvoje dobije nagradu to bi bio pokazatelj da je narod koji glasa izgubio kompas i da ne vidi dalje od svog nosa . .

Rosa salvahe

06.06.2018 08:28

Jel sad ovo predposlednja epizoda? Slobo svaki dan piše scenario za narednu nedelju. Koriguje po potrebi ukoliko ostali, koji nisu deo scenarija za trio fantastikus, napravi nešto vanredno, mimo očekivanja. Postaće Slobo iskusan scenarista. Ima talenat i u glavi non-stop vrti filmove i serije. On i njegova primadona su srasli sa serijama. A Lunči se sjajno uklopila. Bilo bi vrh kada bi pobedio ŽUTI, VOJKE ILI ĐEKSON. Ovo troje prevaranata ni škodu nisu zaslužili.

Nidža

06.06.2018 09:17

Ako se Sloba dozvao pameti, dobro je. Resio da se ne svadja. Videcemo.

DEJAN

06.06.2018 14:20

Moze li zensko da padne nize od ovog,sto je ova u ovom rijalitju. i ponasanje i higijena i izgled

lunjaraje

06.06.2018 17:18

@DEJAN - Masna ŠTROKA !