Marko Miljković
Printscreen
Marko Miljković

Printscreen

Marko Miljković, Foto: Printscreen

Marko je gostovao u emisiji "Zadruga - Narod pita", a dok je pričao o tome sa kim je od zadrugara ostao u kontaktu posle rijalitija, upitali su ga da li se čuje sa Lunom Đogani, budući da su pred kraj "Zadruge" ostvarili vrlo prisan odnos.

- Videli se nismo, ali smo imali tu neku komunikaciju preko Instagrama. Ona je sad na moru, videćemo se kad se vrati - priznao je Marko, koji je posle svega nekoliko minuta dokazao da se ne dopisuju samo preko Instagrama.

- Evo, sad mi poslala poruku, kaže: "Nije trebalo ono da pričaš, sad će ispasti haos" - pokazivao je Marko svoju prepisku sa Lunom novinarima u studiju, da bi mu ubrzo stigla još jedna poruka od Lune:

- Poslala mi je: "Drži jezik za zubima" - rekao je Marko, što dodatno u sumnju dovodi njihov odnos o kojem Luna, očigledno, ne želi još uvek da se mnogo zna.

 

 

 

 

 

Komentari (5)

Adam

06.07.2018 14:17

Ljulja krenula majcinim stopama, preti li preti . Koji cirkus je ova devojka, hahahahh, e moj balvane jesi se srozao do dna !

kazi Marko kazi

06.07.2018 14:20

kod masne ko nije pito nije ni dobio ! :O

Joksim

06.07.2018 17:20

Da je bila pametnija bila bi sa Markom, Slobo je u svakom smislu promasaj a!I ko ga sisa, on je dobar samo za sebe, balvan!

goga

06.07.2018 17:58

Sa njom biti... Pa ni stapom je ne bi dodirnuo!

Milija

06.07.2018 21:28

@goga - Ovo sa Miljkovićem jsu šuplje priče,kao i u Zadruzui. Dajet ludi, nekorektno e devojci lepčiti etikete. Čiste glupčostim, to svim znaju. Ona još uvek leči ranei njeo srce je u Srbiji. kakav Milović, drugarsko doisivanje, da , ali od toga nema ništa.... >Lua je poseban tipč devojke.... uzalud se svi nadaju, ništa od toga neće biti. Bilo bi interesantnije pčisati o Kockarevoj i njenim "radovima" toje praa tema kou trea razraditi..... ona je uvek aktivna a sada je kao puštena iz lanca....hahah