Luna Đogani
printscreen
Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

Sinoć je u emsiji "Zadruga, narod pita" gost bila Luna Đogani. Gledaoci su se uključivali u program uživo, te su joj postavljali pitanja vezana za njeno učešće u rijalitiju.

Jednu gledateljku je zanimalo kako Đoganijeva komentariše to što su pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija Ražnatović podržale Kristinu Kiju Kockar. Đoganijeva je i otkrila da je Anastasija sigurno bila u šoku zbog njenog ulaska u rijaliti. 

- Ja poznajem Anastasiju, znam da je ona u šoku bila što sam ušla u rijaliti, a onda je sigurno bila i protiv toga što se desilo, tako da sam ja očekivala da me neće podržati. Svako ima pravo da ima svoje mišljenje i svoj stav. Meni je jedino krivo što je ispalo da ja imam nešto protiv Anastasije, da ja želim da je uvredim sa onim slikama. Ovim putem opet kažem da ja ništa nisam ni mislila, ni rekla ružno za nju. Ona je bila prelep deo mog života, bila mi je podrška i nešto jako bitno u životu. Završilo se nažalost. Ona zna da ja želim njoj i njenoj porodici svu sreću ovoga sveta - rekla je Luna.

 

Komentari (12)

Dr Šuman

24.06.2018 16:16

Da se nije obrukala kod njih i kod nekih ssvojih rodjaka imala bi podršku. Ona je loše pričala na početku i o stricu DJoletu LOŠE! Devojka je jako loša, umišljena i NIKOM ne misli dobro. Teodoru nije mogla da gleda od ljubomore pogotovo na početku!

nataša

24.06.2018 20:59

@Dr Šuman - a što ne pitate vi novinari lepu Brenu šta misli o farmi ili njenu decu oterali bi vas

dr

24.06.2018 17:53

Luna je prirodna za razliku od veštačke devojke i bivše drugarice.

ja

24.06.2018 20:19

@dr - Mislite prirodno primitivna i histerična!?

Nn

25.06.2018 23:39

@dr - Da ,, prirodna" masna i prljava. Bar je mogla oprati kosu kad izlazila napolje.

Tijana

24.06.2018 18:02

Luna je vise puta vredjala Anastaziju.

mila

24.06.2018 18:15

Ispalo je onako kako si radila...sprdala se sa slikama i prozivala je da te je zgazila, odbacila i da si zbog nje sad nepoverljiva.Pricala si da je na slikama fotosopirana i da uzivo nije lepa kao Kim Karadasin...ne peri se Luna, mnogi se od tebe ogradjuju, zapitas li se sto???

mili

24.06.2018 20:19

Meni je luna totalno ok za svoje godine. cak jedno drago stvorenje. napadnuta bez nekog razloga i nadam se da ce uspetiti da to iskoristi i napravi neki biznis kao sto je zoranah uradila. iskoristila je napad na nju i postala najpopularnija srpska blogerka. Luna napred samo. Mozes ti to. Puno srece u poslu i iskoristi svoje fanove i svoju popularnost kao sto to i svi u svetu rade.

mila

25.06.2018 10:36

@mili - Luna je nespisobna da iskoristi bilo sta.Ona mora ozbiljno da poradi na sebi, da joj pomogne strucno lice, da dobije samopouzdanje i da se bavi svojim zivotom...nisam zlonamerna, bas mi je zao, jer je najmanje kriva za svoje ponasanje...zapustena devojka, koja bas nista ne zna...mnogo njoj treba, ali ako hoce, moze sebi da obezbedi pristojan zivot, daleko od medija, jer to nije za nju...

mima

24.06.2018 21:53

dajte Dusici da jede ,zena gladna...

Glorija

25.06.2018 03:20

Anastasija je uvek bila najruznija od svih svojih drugarica, setite se starih slika. Luna se glupira i to nije za pohvalu, ali Anastasija je mnogo digla nos jer je sad mama gura da postane pevacica ko sto sinu Veljku namesta meceve, pa do juce pravio probleme gde god da ode. Raznatovici su za sve, samo ne za uzor!

MILA

25.06.2018 10:32

@Glorija - Nisu oni ni meni nesto dragi, pogotovo Ceca koja je osudjivana, za koju se ja stidim kad je zovu Srpska Majka, ali su oni Lunu izdrzavali par godina, kad nije imao ko( jer joj majka bila udavaca a otac narkoman), da ne bi zavrsila na ulici...e to mora da se postuje.Mi mozemo da kritikujemo sve njih, ali Luna NIKADA ne bi trebalo nista ruzno za njih ni da pomisli a ne da kaze..