Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Luna Đogani nedavno je išla u policijsku stanicu kako bi dala izjavu zbog fizičkog obračuna nad bivšim dečkom. Bio je za nju to jedan od najneprijatnijih trenutaka u poslednjih nekoliko meseci, a evo šta se zapravo desilo.

"Jedno jutro sam dobila poziv iz policije gde me je čovek obavestio da dođem u stanicu u Pećincima zato što me gledalac prijavio da sam fizički zlostavljala Slobodana Radanovića 13. juna, da sam ga jadnog maltretirala i da je imao telesne povrede od mene i tako dalje... Da je išao u bolnici i da sam mnogo povredila tako malog, jadnog i mršavog Slobodana", rekla je Luna.

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Ona je dodala i da joj nikako nije bilo svejedno kada je došla u stanicu policije.

"Nije mi bilo svejedno ali malo mi bilo i smešno. Svako ko je gledao tu čuvenu žurku i taj čuveni incident su videli da to nije bila neka tuča već mojih par udaraca. Ja koja imam 60 kilograma na čoveka koji ima 120... Bože, neću da povećavam čoveku, ne znam koliko kilograma ima. Ako sam ja njega zlostavljala i ako ima povrede od mene, evo ja se izvinjavam. Ali znam da to nije bilo tako, otišla sam u policiju jer nemam od čega da se krijem", rekla je.

Na pitanje da li će snositi posledice, Luna je rekla:

"Mislim da je to završeno, dala sam izjavu, čovek je odgledao snimak i to je to. Mislim da su kontaktirali i Slobu i to je to."

Pogledajte šta je Đoganijeva još rekla:

Komentari (9)

djenka

21.08.2018 12:23

Za nju je najbolje da stavi kesu na glavu kad krene u šetnju.

Djordje

23.08.2018 10:48

@djenka - Luna je stavljala kesu na glavu kad je sa Slobom bila u kupatilu. Verovatno ga bez kese nije uzbudjivala.

JA*

21.08.2018 12:36

Ona je jos i bezobrazna, pesnicama ga je udarala i imao je bas vidljive modrice i ogrebotine.....DRSKA I BEZOBRAZNA !!!! Takodje i 'mojjj muuuuz ' manipulantkinja ex zena ,bi trebalo da odgovara za fizicko nasilje!!!!!

Bibi

23.08.2018 10:45

@JA* - Da je Luna imala neki predmet u blizini upotrebila bi ga i Slobu tesko ranila. Luna nije za alkohol jer postaje svadjalica i nasilnik.

milosevic

21.08.2018 12:45

Ova polupismena devojka mora krivicno odgovarati za laznu vozacku dozvoli i koriscenje marihuana. Devojka ne zna tablicu mnozenja i ova drzava joj treba proverite diplomu srednje skole. Prazna je kao KUTIJA!

istina

21.08.2018 14:00

@milosevic - Prazni smo mi kao kutija.Ona svojim neznanjem uzima novce.Stidi se Srbijo šta si dozvolila .

MVVM

21.08.2018 15:17

@milosevic - Opa kume tu si.E pa ovako: posto je Luna otkacila Slobu za sva vremena a ti kao kum bi trebao da znas iz kog je to razloga(verovatno njegova opredeljenost)eto ti prilika da pomiris supruznike i da Lunu ostavis da zivi svoj zivot.Kupuj burme valjda si se odlucio cas si branio Slobu cas napadao.Ajde kume izgore ti kesa

coco

21.08.2018 13:07

To nije bila tuca???? to je bilo par udaraca od strane mene???? pa da kod djogaja dok sekirce i cepanica ne sevaju to za njih nije nista???hhahahaha idi se leci i mater povedi a kakav seljacki govor, nesam spramna na to, na plasim se, ajmooouuuuu. Dno dna Cuj ona se ne prodaje ALI ZA SITNO, Cuti gromovi te ganjali takvu paglu najbolje ti je da nista ne pricas auuu moze li dalje??? mislim nize i gore da padne jedno zensko

Bibi

23.08.2018 10:43

@coco - Luna je bila mnogo nize, bas na dnu ulice i kamenja. Za nju je ovo veliki uspeh.