Luna Đogani
Youtube printscreen
Luna Đogani

Youtube printscreen

Luna poludela na Slobu, Foto: Youtube printscreen

Zadrugari su sinoć gledali video-snimak na kojem su Luna Đogani i Slobodan Radanović razgovarali u pabu nakon što je on proslavio godišnjicu sa suprugom Kristinom Kockar. Tada je Luna rekla Slobi da je ona bila njegova slučajnost i velika greška.

Njih dvoje su se nakon ovog priloga posvađali, a Luna je poručila Slobodanu da joj se ne obraća kao ženi Kristini Kockar, kao i da je zanima koja je sledeća osoba ženskog pola koja će proći isto kao Kija i ona.

Luna Đogani

Youtube printscreen

Sloba urlao na Lunu, Foto: Youtube printscreen

- To je bilo kada se vratio sa medenog meseca, sa jedne divne godišnjice, jednog divnog braka i divne veze. On je došao u pab. Ja sam se to veče preselila tamo. Čuli ste sve što sam rekla i za stolom, da me je izdao, da se pokazao kao kukavica... - govorila je Luna koja se potom obratila Slobi i rekla mu da njoj niko ne može da promeni mišljenje o njemu, osim njega samog, kao i da su joj još više jasne neke stvari nakon svađe između Kije i Slobe koja je bila u noći sa srede na četvrtak.

- Nema potrebe da mi se obraćaš! Dozvolila si da ti drugi ljudi... Ti si takve scene pravila i kada je bilo sve najbolje! Izvini Bijonse! - rekao je Sloba Luni.

- E nemoj tako meni da se obraćaš, kao njoj! Ja nisam Bijonse, ja sam naivna budala! Niko me nikada u životu nije povredio i ponizio, još javno! - odbrusila mu je Luna.

Šta je sve rekla Slobi, pogledajte u snimku koji sledi:

 

Komentari (7)

zrnojed

18.05.2018 07:39

Sta ces Luna na nju je navikao :)

JA*

18.05.2018 07:41

Ove dve zene (kija i luna) ne zna se koja je gora .....uzas ! Ova se posadila na glavu da otme ozenjenog coveka a ova se busa brakom koji je sve ali ne normalan brak !!!Kada god se napije luna napravi tesko ... . Sada se osvestila i drami - Slobo,kloni se oba zla od ovih zenturaca !!!!

Katarina

18.05.2018 10:22

@JA* - Sloba svaler i nasilnik nije nista bolji. Samo buntovnicki vice i preti. A navodno se kaje i opet radi isto.

Mama

18.05.2018 07:43

Devojko kako cinis tako se vraca u zivotu zar te roditelji nisu naucili tome? Da li si ti nekog JAVNO ponizila, stavi prst na celo pa se zapitaj sto ti se sve to sada desava.

Slovenija

18.05.2018 08:19

No coment!!! Bljak,fujjjj

vita

18.05.2018 08:25

samo da se docepa splava sve ona zaboravlja.

kiki

18.05.2018 13:48

Sve je dogovor njih troje