Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani , Foto: Screenshoot Youtube

Kija je bila emotivna u toku dana, a imala je želju da ovaj dan intimno proslavi sa svojim još uvek zakonitim suprugom. Njena ideja bila je da zajedno odu bioskop, a Veliki šef ih je obavestio da će zabava biti priređena kad se najmanje budu nadali.

Zadrugari su ushićeni zbog toga, te su iskoristili priliku da čestitaju Kiji i Slobu, a ni Luna Đogani nije bila izuzetak. Ona je drhtavim glasom poželela srećnu godišnjicu.

- Iskoristila bih priliku da Slobi i Kiji čestitam godišnjicu braka. Mislim, to bi bilo u redu da ja čestitam - rekla je Luna.

Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

- Srećna godišnjica svima koji slave. Da, svima koji slave pošto vidim da je ovo postao cirkus počevši od, Bože me oprosti, sahrane tvog oca - rekao je pevač.

Kockareva je pomalo bila zatečena Slobinim odgovorom, a on nije krio neprijatnost koju je u tom trenutku osećao.

 

Komentari (5)

BALVAN

14.05.2018 16:53

jednu pametnu da kaze. Konobarica je cirkuzantkinja zeljna paznje, makar i na ocevoj sahrani. pljuc, pljuc

sandra

15.05.2018 09:33

@BALVAN - kako je ova djogani glupa devojka bre strasno

Mila

14.05.2018 16:56

Ta devojka stvarno nema sramote!!! Ako je to realnost u Srbiji onda smo stvarno dotakli dno dna.

Ami

14.05.2018 16:58

Ko slavi jos Slobinu i Kijinu godisnjicu braka sem njih dvoje? A.... njemu neprijatno....-Sta tacno- GODISNJICA BRAKA il CESTITKA LJUBAVNICE?

Irini

15.05.2018 07:53

Bravo, Luno,prevazišla si sve. Budi na visini kao i do sada. ostavila si ga.Pomirenja nema.bez obzira štokod obadvoje postoje jake emocije, okrenula si list i ne jraćaj se više.Nikada neće biti isto.tako torade pravejdevojke, izdignu se iznad situacije i čestitaju voljenom čoveku pčropalu prošlost...pčitanje je jda li su to oni uopte razumeli..Iz Zadrug jizadji kaoLUNA DJ, uzdignute glave,bez kajanja što si se odlučila na takav korak Samo si napravila REZ koji je bio neophodan u ovom trenutku.