Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Screenshoot Instagram

Luna Đogani , Foto: Screenshoot Instagram

Jovana Tomić Matora, Nemanja Đerić Đekson, Bane Čolak, Andrijana Radonjić, Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Luna Đogani, Radosav Žut i Marko Miljković bili su najaktivniji učesnici u igri koju je Veliki šef danas zadao zadrugarima.

Veliki šef je rešio da nagradi takmičare koji su se najviše trudili.

"Zadrugari, pre svega želimo da kažemo da su vladali i jedan i drugi tim, a doneli smo odluku da vam progledamo kroz prste. Želimo da pohvalimo zadrugare koji su odigrali igru bez obzira na mišljenja pojedinaca da izazov nije higijenski i neprikladan kada je igra počela. Samo deset zadrugara pokazali su da u igri nije bilo ništa strašno. Bane, Luna, Đekson, Andrijana i ostali pokazali su kako se odgovara na izazov. Umesto 20 zadrugara, odigralo je samo deset, pa je doneta odluka da svi učesnici budu nagrađeni. A sada slušajte pažljivo o kakvoj nagradi je reč, a ostalima će biti žao što nisu pristali na igru.

Svi koji su igrali igru ići će u bioskop. Film nećete gledati u "Zadruzi", nego u spoljašnjem svetu. Zadrugari, zaslužili ste da uživate i nadamo se da će vas nagrada oraspoložiti", pisalo je u pismu koje je poslao Veliki šef.

"Hvala za ovo! Baš sam srećna, baš sam rekla kako bih odgledala neki dobar film i evo, želja mi se ispunila", rekla je Đoganijeva.

 

Komentari (5)

Acca

12.06.2018 19:48

Tezak sanatorijum

Marko

12.06.2018 20:24

Ponovo susret sa Anabelom, nista neobicno.

Prijedor

12.06.2018 21:46

Mi bas spakovali sampon da posaljemo,i obavezno roza sorc neka obuce???

Meli

12.06.2018 22:02

A u bioskopu je cekaju mama Anabela i tata Gagi i odvode na savetovanje o daljim planovima u Zadruzi.

Maya M

13.06.2018 00:05

Lunjarin vrisak rekao je sve! Eh, kad se ne bi ni vracala u zadrugu, onda bi moj vrisak rekao sve.