Luna Đogani i Slobodan Radanović
E-Stock/Ivan Dobričić
Milan Milošević

Screenshoot Youtube

Milan Milošević, Foto: Screenshoot Youtube

Gledateljka se uključila u program i rekla kako odlično zna kako se Luna Đogani ponaša kada izađe sa društvom u noćne klubove, kao i da je ona navikla da uvek ima tuđe, umesto svoje. Nakon uključenja gledateljke, Milan Milošević je izneo svoj stav.

"Razumno razmišlja gospođa, vidi se da je u materiji. Sama prevara i čin je stvorio i privukao toliku pažnju. Ne mislim da bi Sloba ostao imun na bilo koju devojku koja bi mu dala signal za ljubav, zato što je on svoj brak predstavio upravo tako. Da je Kija ušla sa Slobom od samog početka, mislim da od toga ne bi ništa bilo,"rekao je Milan.

On je u nastavku izneo i kada su krenuli prvi ljubavni znaci između Slobe i Lune, a Milan je izjavio da se to dogodilo pre ulaska u "Zadrugu" o čemu su pričali Radanović i Đoganijeva.

"Oni su priznali da su se "jeli na svadbi", kasnije te noći nakon svadbe ona se javila Slobodanu da je stigla kući. Znači oni su imali telefone jedno od drugog. Imaju zajedničkog prijatelja koji može da ih poveže. Ona je svakoga dana ulazila na njegov Instagram, stalno je gledala slike, nije htela da ga zaprati. Znači da su pratili jedno drugo, do momenta kada su došli na pregled na kliniku gde je buknula vatra između njih. Oni su sve ovo rekli, ja ništa ne izmišljam. Kristina je sedela na parkingu i čekala muža sa pregleda da dobije nalaze da je živ i zdrav i da može da uđe u rijaliti", izjavio je Milošević.

Luna Đogani i Slobodan Radanović

E-Stock/Ivan Dobričić

Luna Đogani i Slobodan Radanović, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Komentari (5)

ejan

01.07.2018 11:24

Sloba ludo voli Lunu kao i ona njega.Možete psiati koliko god želite istinu nećete promeniti.Samo balavite što više to bolje.Njihova ljubav je puna žara, to se nikada neće ugasiti. Samo naperd Slobo, tvoja ljubav je samo tvoja i zauvek ostaje tako, bez obzira na trenutnu situaciju.Sreća je lepa samo dok se čeka. Ona će vuek biti tvoja i samo tvoja.Ova blebetanja po medijima su čiste izmišljotine kao i rovci i to se nasatlja bez obzira što je Zadruga završena.Psi laju karavani prolaze.,

Posmatrac

01.07.2018 12:01

@ejan - @Ejan@ Luna, ti li si? Koja ljubav alooo...decko je dobio to sto nije umao 2 godine u braku i cao zdravo. Stitio je i nastavlja da je stiti i za ono za sta ne moze i ne treba a ona od kad je izasla samo pljuje po njemu. Sujeta proradila? Onaj ko voli, ne povredjuje...ne pljuje u tanjir iz kog je jeo. Na zalost i Luna i Kija su to uradile. Sloba jeste tunjav ali je maksimalno stitio obe i nikad nista ruzno nije reko o njima. Decko zasluzuje mnooogooo vise i bolje!

Lora

01.07.2018 12:44

@ejan - Taj momak voli samo sebe ,razmazen,nezreo,bahat I misli da mu sve pripada.Ako bi ovo procitao mislim da ni on nebi u ove 'epitete'poverovao Ali bi trebao da razmsli.Narocito posle ovih Zvezda pinka misli bog otac je I dozvoljeno mu je da bude sebican I jer mu je Kija izgustirana u krevetu.Brak je sporazum dvoje slicnih ljudi koji SE vole ,koji su slicnih shvatanja I interesovanja,koji zele decu ,koji pomazu jedno drugom,koji razumeju jedno drugo.strast koja utihne SE regenerise a on je trut.

mila

01.07.2018 13:07

@ejan - Pa ako je toliko voli, sto nije sa njom za ruku izasao iz rijalitija? On voli samo sebe, a ove dve zene samo koristi...on voli sebe u Luninim ocima i Kijinoj popularnosti...smrad jedan obican, ali nije ni cudo od kojih je...

Nele

01.07.2018 14:21

Po tome ispade da su Luna i Sloba isto toliko dugo u vezi kao i Kija i Sloba!? Pa to ispade da i Luna ima pravo na Slobu kao i Kija, mislim ako se gleda duzina veze, a mozda bi on ozenio i Lunu vec ne moze po nasim zakonima! Oce Sloba da otvori harem, hahahhaahhhh...?