Mirela Lapanović i Neša Vuković
Printscreen/HappyTV
Mirela Lapanović i Neša Vuković

Printscreen/HappyTV

Mirela Lapanović i Neša Vuković, Foto: Printscreen/HappyTV

Jedna od najkontroverznijih učesnica „Parova“ Mirela Lapanović uskoro bi trebalo da postane deo slovenačkog rijalitija „Farma“, a njen verenik Neša Vučković se sprema da od septembra uđe u „Zadrugu 2“.

Naime, kako „Alo!“ saznaje odbegla učesnica „Parova“ je već potpisala ugovor i uveliko priprema taktiku za novi rijaliti.

- Mirela se dobro odmorila nakon izalska iz „Parova“ i uprkos tome što je rekla da više neće učestvovati u rijaliti programima, nije mogla da odoli ponudi slovenačke produkcije. Potpisala je ugovor i ostalo joj je samo da sačeka početak „Farme“ - kaže izvor blizak Lapanovićevoj i otkriva da je njen verenik Neša Vučković takođe dobio ponudu da uđe u rijaliti.

Mirela Lapanović

TV Happy/Printscreen

Mirela Lapanović, Foto: TV Happy/Printscreen

- Neši je ponuđen odličan honorar za ulazak u drugu sezonu „Zadruge“. On još razmišlja i sve je bliže odluci da prihvati ponudu. Ipak, će biti sam kada Mirela uđe, pa mu se rijaliti čini kao logično rešenje za odličnu zaradu i ubijanje vremena bez verenice - uverava izvor.

Kada smo pozvali Nešu Vukovića, da nam prokomentariše navode da ulazi u „Zadrugu 2“, on se nasmejao i otkrio da je naša informacija tačna.

- Imam raznih ponuda što se tiče rijalitija, ali nisam siguran da mi je tamo mesto - rekao je kratko Vuković za „Alo!“.

Mirela Lapanović nije bila dostupna za komentar do zaključenja ovog broja.

Komentari (4)

durmitor

12.07.2018 16:42

a dje ce marko I mladen??

marko

12.07.2018 19:55

eto prolaza vesni rivas u zadrugu 2

pacinent

12.07.2018 19:57

oce li lazni Dr azaric gde ulazit.

postar

12.07.2018 22:18

jel istina da je marko priveden.