Mirko Đuričić
Alo!/Vladimir Marković
Mirko Đuričić

Alo!/Vladimir Marković

Mirko Đuričić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Još dok je Miki bio u "Zadruzi", njegov otac Mirko bio je raspoložen da ugosti ekipu VIP magazina i otkrije nam zanimljive detalje o svom sinu.

Na samom ulazu u dvorište Mirka smo zatekli dok kosi travu u svojoj oazi mira, a potom nas je srdačno pozdravio i ugostio. Tokom razgovora primetili smo da svaki stanovnik Kupinova, koji je prolazio pred njegove kuće, s osmehom i poštovanjem pozdravlja Mirka, koga meštani zovu Mimija.

Krvava srpska kruna na glavi!

Jedna komšinica otkrila nam je da se na Mikijevom rođenju desilo čudo o kojem se i dan-danas priča.

- To je bio težak porođaj, njega su vakuumom izvlačili. Malo su ga povredili u predelu vrata, bio je krupna beba. Dete je počelo da se koprca, kad ono srpska kruna nasred čela od krvi. Tada je doktorka rekla: "Ovo će biti velik čovek" - rekla je komšinica koja nije želela da otkrijemo njen identitet.

 

 

- Ništa ona ne treba da radi, ja ću sve, samo da dođe. Ako bude htela, naučiću je svemu. Neka gleda od mene. Pretpostavljam da zna da kuva, iako u rijalitiju to ne radi. Što da se meće među njih? Ako tamo neće niko da kuva, što bi ona kuvala - kaže Mikijev otac.

Ipak, Mirko Đuričić nam je otkrio da je spreman da svom sinu i snaji ustupi porodičnu kuću, ali sada to više ne važi jer je uslov bio da Miki u rijalitiju opstane do samog kraja.

Mirko Đuričić

Alo!/Vladimir Marković

Mirko Đuričić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Prepisujem im šta hoće. Ima tu da se radi koliko žele, tu je 60 ari placa. Ja mogu da odem i od kuće ako treba. Što bih im ja smetao? Imam ja drugi kućerak. Neka budu pametni, hleba ima, niko neće biti gladan, a ja ih čekam. Dok ne vidim da Miki i Nadežda dolaze kući, nikom ništa ne verujem. Nikad nisam rekao da je neko umro, dok ja ne odem da zapalim sveću. Ja sam drugačiji od ostalog sveta - ističe Đuričić.

Da je Miki i te kako omiljen meštanin u Kupinovu, dokaz su upravo i mnogobrojni rođaci, prijatelji i komšije koje imaju samo reči hvale za ovog zadrugara. Tako je Mirkov prijatelj, Srba Dizdar, uz koga je Miki takođe odrastao, za VIP magazin ispričao da niko ne može da kaže lošu reč za njega.

- Miki je moj sin, on je pametan na mene. On je original ja. Nadežda je otkačena, nema od te ljubavi ništa! Nisam čuo Mikija da nekome kaže: "Ljubavi"- kaže komšija i dodaje:

- Sada da sretnete Mikija, a on ima kod sebe sto evra i tražite mu, odmah će vam dati. Isti je kao u rijalitiju. Podeli sve što ima, a sutra je u stanju da zatraži cigaru. Nikada nikoga nije prevario, nikome nije ostao dužan. Svi ga vole. Branio je u fudbalskom klubu, pa je bio inicijator toga da se napravi igralište kod škole, voleo je košarku. Sada je toj školi donirao 300.000 koje je zaradio u kvizu - kaže Mikijev prijatelj.

Srba Dizdar

Alo!/Vladimir Marković

Srba Dizdar, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Na putu do škole kojoj je Miki donirao novac za krečenje i renoviranje, sreli smo Mikijevu snajku Jasminu Đuričić.

- O Mikiju sve najlepše, pokazao je ono što jeste! On stalno prilazi svima u selu i pita šta treba. Moj muž je Mikiju brat od rođenog strica. Ovde ima mnogo Đuričića u Kupinovu. Mislim da će Miki pobediti, ali vidim da on ne bi prvo mesto, već drugo. Miki radi sa pečurkama i malinama, lepa je zarada ovde, svako se sa nečim bavi - rekla je Jasmina koja se nadala Mikijevoj pobedi i dodala:

- Njihova veridba mi deluje ozbiljno. On ima lepu kuću za koju treba kupiti stvari i ima dosta mesta za njih. Miki je imao ozbiljne veze, ali ne znam što se to prekidalo. Voditeljka Anđela Lakićević je živela ovde sa njim, slagali su se lepo, ali posle je svako nastavio sa svojim životom - kaže Jasmina.

Miki i Nadežda

printscreen

Miki i Nadežda, Foto: printscreen

Radnice iz lokalnih prodavnica otkrile su nam da vole Đuričića.

- Miki je super lik, baš je dobra osoba. On je šaljivdžija, ali nekako ne voli da ima vezu u kojoj bi bio kao porodičan čovek. On ne može da se skrasi sa jednom, nema šanse! Sad kad dođe iz rijalitija, svima će da da, kome koliko treba. Ima celi honorar da podeli - rekla je radnica.

Jedna komšinica je otkrila da se na Mikijevom rođenju dogodilo čudo o kome se i danas priča:

- To je bio težak porođaj, njega su vakumom izvlačili. Malo su ga povredili u predelu vrata, bio je krupna beba. Dete je počelo da se koprca, kad ono srpsk akruna nasred čela od krvi. Tada je doktorka rekla: Ovo će biti veliki čovek.

Komentari (1)

zoki

22.05.2018 10:01

Sad znamo koji problem ima Miki. To je zbog vakuma...