Miljana Kulić i Ivan Marinković
Foto Alo!
Miljana Kulić i Ivan Marinković

Foto Alo!

Miljana Kulić i Ivan Marinković, Foto: Foto Alo!

Prethodnih meseci nije imao reči hvale za Miljanu, a nakon rođenja sina, stavovi Ivana Marinkovića se i te kako menjaju.

Iako je dugo govorio da želi da uradi DNK test, ne bi li utvrdio da li je dete njegovo, Ivan je promenio mišljenje.

"Beba stvarno liči na mene. Ma pljunuti je ja! Neću da se bakćem sa DNK analizama, priznaću ga. Biće pravi Marinković!" rekao je Ivan, što će zasigurno iznenaditi Miljanu.

"Voleo bih da nosi moje prezime, ali to ne zavisi samo od mene. O imenu i prezimenu tek treba da razgovaram sa Miljanom. Nadam se da će hteti da napravimo kompromis i zajedno izaberemo, ali ona se tek porodila i ne želim da je forsiram. Trudim se da poštujem njene odluke kao žene koja je rodila moje dete", dodao je Marinković, a Miljana Kulić je otkrila da je plakala u kupatilu porodilišta dok je Ivan bio sa bebom.

Ivan i Miljana

Printscreen

Ivan i Miljana, Foto: Printscreen

Komentari (3)

mara

31.07.2018 10:00

Dete nije moglo da bira roditelje i nazalost njihove gene koje ce da nasledi!

Ja

31.07.2018 12:35

Meni se cini da izmedju vas dvoje ipak ima necega i da neka hemija postoji. E, sad, druga je prica ako se inatite. A sto ne probate? Ipak, dete je tu, mozda vas bas ono jos vise spoji (a i lepo je da zivi sa oba roditelja), bicete cesce zajedno, dogovarati se... Miljanu ce dete sigurno da promeni. Ok i taj rijaliti sa bebom ako bude uslova, trebace para za zivot (od njenih roditelja dzabalebarosa nema nista)

Mima

31.07.2018 13:19

Posto ima sunce i severni cvor u Lavu ,predlazem ime Leon da se doda ,Zeljko Leon. Mislim da je ovo Boziji dar i poslednja sansa Miljani ,da zivi lepo i normalno.