Nadica Zeljković
Alo!/Vladimir Marković
Nadica Zeljković

Alo!/Vladimir Marković

Nadica Zeljković, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Kijina majka Nadica Zeljković nije imala mnogo šta da kaže na tu temu, te je ostavila utisak da bi volela da javnost sledi njen primer.

"Mimoišle smo se. Ja sam bila u prodavnici, ona je tad došla, samo baka je bila tu. Kaže mi: 'Ništa nije rekla, samo je otišla da spava'. Nemojte mene ništa da pitate, verujte mi da je ni ja ništa ne pitam u vezi toga. Ustaće ona uskoro, pa je pozovite... Ne treba niko da komentariše njihov brak, ja to nikad nisam radila. Šta da vam kažem... Valjda su sad svi srećni", izjavila je ona.

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

E stock

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, Foto: E stock

Komentari (6)

nadica budi sretna

07.08.2018 14:46

ne mi, nego nadica treba da bude sretna - kako smo slušali ćerku on je bio neradnik, bez para -i gaće mu kupovala, nije mogla da "spava" sa njim, lagao je,prestao je voleti pre više od dve godine, javno varao, zbog njega je imala nervne slomove -gore ne može biti, samo bolje, zar ne?

Ivka

07.08.2018 15:07

@nadica budi sretna - Konačno! Kad nema ljubavi ,strasti poštovanja iuvžavanja,tolerancije, kad svako krene na svoju stranu, razvod je neminovan....,Oni su bili dva različita sveta.. Sada svako može da rdi jšta želi, da ga niko ne roziva.... Sloba je preživeo pakao, dobro je što je konačno progledao....svako će naći svoj pravi put ka sreći.. .

???

07.08.2018 15:23

@nadica budi sretna - Da ga je manje pljuvala pred kamerama , da nije lagala kako je neradnik , kako ga oblaci , kako mu placa letovanja , da je vise postovala njegovu familuju , da ih nije omalovazavala , da nije u rijalitiju pozdravljala svoga decka napolju .....mozda bi prevazisli probleme obostranih prevara i sacuvali brak . Ovako kako je sve nadmeno radila , to je i dobila !

tara

07.08.2018 16:17

@nadica budi sretna - meni nije jasno što su se oni uopšte venčavali i ženili koja je svrha bio njihov brak ljubav,trudnoća ili nešto drugo ljubav nije sigurno ne bi je prevario u rijalitiju da je voleo ili njegovi roditelji to je nisu voleli snajku

Nesa

07.08.2018 16:26

@nadica budi sretna - Da je bio musko i donosio pare kuci, ona ne bi rintala po belom svetu, crnceci za stan koji su hteli da kupe i bolji zivot. Parazit se prikacio na nesrecnu zenu koristio godinama njeno vreme, poznanstva, veze, njenu sposobnost i sad kada misli da je neko i nesto fascinirao se djogajevima. Blam me sto sam musko zbog ovakvog ljigavca...

Djoka

08.08.2018 12:33

Sloba ce tek sada videti sta je pakao. Uvek je ispred njega isla Kija i krcila mu put ka uspehu. A on je polako i leno, pognute glave, klackao za njom. Uzdigla ga je do zvezda. Samo je trebao da pruzi ruku i bio bi medju njima. Izostao je taj zadnji potez. Trebace mu dugo da se bori da ne padne. A o daljem usponu tesko je govoriti.