Kija Kockar
Alo!/ Dejan Briza
Kija Kockar

Alo!/ Dejan Briza

Kija Kockar, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Od kako je izašla iz rijalitija i razvela se, Kiju su spajali sa mnogim muškarcima, ali ona ni sa jednim nije priznala vezu. Međutim, njen dobar drug je otkrio nepoznate detalje.

Naime, Milan Milošević je gostujući u jednoj emisiji otkrio da li se u Kristininom životu pojavio neko ko je zamenio njenog bivšeg supruga Slobu.

"Koliko ja znam, nema. Rekla mi je kada smo se videli poslednji put da nema, ali da je otvorena za vezu, jer je slobodna. Dobro, ali neće mi odmah reći čim ga nađe. Možda ga nađe, a da joj se ne svidi. Da ne leti pred rudu. Polako, da vidimo da li valja, da li da ga prijavljujemo", otkrio je on u emisiji "Rada sam".

Milan Milošević

Screenshoot Youtube

Milan Milošević, Foto: Screenshoot Youtube

Komentari (4)

??????

30.08.2018 21:36

Koga je bre briga sta ovaj jadnik prica i koga ce novog decka da upeca manipulatorka ? Ne smarajte nas vise sa ovi mentalnim JADNICIMA ! Pluskvamperfekat su .

Dario

30.08.2018 22:26

@?????? - Odličan komentar ! Dokle vise o tom lažovu i anonimusu.. Prevare veka! Ljudi još vam se smeje u facu i izigrava svetsku zvezdu u pokušaju bez talenta..na sta si spala Srbijo.. Gde su sportisti,intelektualci, naučnici.. Mitrovic nas je lepo zaje*o i otupio

Nele

30.08.2018 22:14

Ti I Kija ste rodjeni jedno za drugo! Sta traziti frajera okolo kada si joj ti na dohvat rule! Apsolutno ja sam tvoj, apsotutno ti si moj, permanentan mi samo spoj, apsolutno moj si broj!

ljigavi patikar prića

31.08.2018 00:16

dva manipulatora - kao stvorena jedan za drugog? Neka si međusobno prodavaju "priće", nama ne trebaju, gledamo logićki i realno. Kad progledaš nema nazad.