Kija
printscreen
Kija

printscreen

Kija, Foto: printscreen

Pobednica "Zadruge" Kristina Kockar suočila se sa prevarom muža, krahom braka, smrću oca i sa brojnim životnim dramama, ali sada se našla sa strahom koji vuče još iz prošlosti.

Nakon ginekološke operacije i stresa koji je skoro deset meseci proživljavala, prestravila ju je pomisao da će posledice biti takve da se nikad neće ostvariti u ulozi majke i sebi ispuniti najveću želju, a to je da rodi naslednika.

Kristina je posetila privatnu kliniku, a njena bliska prijateljica i sama Kija su otkrili detalje...

- To su za mene vrlo intimne stvari, ne bih zaista da polemišem o tome. Bitno mi je da je sve za sada u redu - rekla je Kockareva.

Prijateljica pobednice "Zadruge" je do detalja objasnila kakav je problem bivša stjuardesa imala.

- Kija je već imala operaciju, operisala je cistu na jajniku, i to je u jednom trenutku otkrila u rijalitiju. Pogodile su je Slobodanove priče da nisu imali seksualne odnose mesecima, pa je priznala koji je zapravo razlog. Po ko zna koji put ju je tako ponizio. Nakon toga, kad je Kija rekla da bi volela da rodi dete, on je je upitao da li misli da će moći, a ona je uglavnom ćutala. To njegovo pitanje ponovo joj je vratilo stari strah koji je potisnula. Nakon operacije se i sama plašila da li će moći da zatrudni, a sada su joj se sumnje dodatno pojačale - otkrila je drugarica popularne stjuardese i istakla:

- Odmah po izlasku iz rijalitija se požalila prijateljicama, priznala je da je u "Zadruzi" danima bila u strahu. Misli da je ogroman strah koji već mesecima proživljava dodatno pogoršao njeno zdravstveno stanje. Prvo ju je Slobodan varao, onda je odlučila da i sama uđe u rijaliti kako bi razjasnila situaciju i ne sluteći da je njena drama tek počela. Usledile su svađe, vike, rasprave, suze, pa čak i fizički obračun između nje i njenog još uvek zakonitog supruga. Pojedinci su je osuđivali, gledala je muža sa ljubavnicom, a trudila se da sve izdrži na nogama.

Prema daljim saznanjima, Kockarevu je dodatno dotukla smrt oca Miloša Kockara...

- Onda je saznala za porodičnu tragediju, tata joj je preminuo nakon dugogodišnje bolesti. To ju je potpuno slomilo. Plakala je danima, a pred kamerama se trudila da ostane jaka. Iz rijalitija je izašla samo na sahranu, a na iznenađenje mnogih, sa njom je išao i Slobodan. Tada je otkrila da ga nakon svega još uvek voli, što je kasnije i javno priznala. Konstantni stres i nakon izlaska iz rijalitija je uzeo svoj danak. Oseća konstantan umor i iscrpljenost, spava više nego inače. Najveći strah je da joj se stari problem sa jajnicima nije vratio, pa da joj ne sledi još jedna operacija zbog koje bi mogla da se ne ostvari kao majka - kaže Kijina drugarica i dodaje da je uradila na klinici kompletne analize.

- Sada čeka rezultate, a čekanje je najgore. Nadam se da će sve biti dobro, to joj je najveći strah, samo o tome razmišlja - zaključila je sagovornica.

Komentari (15)

nada

28.06.2018 10:27

Kija ako ti je sudjeno imaces decu ali se moras opustiti i ziveti zivot onako kako trebas da zivis ! Bog je veliki i zaboravi na Slobodana a nova ljubav ce sama doci kada se najmanje nadas !

moj muuuz

28.06.2018 12:45

@nada - Tako mala,a tako veliki manipulator!Misli da s oko nje vrti svet!

begecka nana

28.06.2018 10:36

Sirota mala rijaliti igracica.....

Sara

28.06.2018 11:08

Kako tuzna, lepo upakovana prica....ajd da ti i poverujemo ali od kada ti je umro otac nisi prestala da pleses i pevas. Ama ni jednu priliku nisi propustila, verovat cu da je to zato sto si shvatila da volis Bobu! Pa sretno mu bilo s tobom, nadam se da ce kod njega presuditi ljubav a ne interes?!

Mina

28.06.2018 11:09

e hvala samo nam je još to falilo ti rezultati ginekološkog pregleda. Ne znam kako bi živela bez toga saznanja. Znamo već kada jede spava piški kaki i naravno šta o svemu misli i zna. Smarate više sa njom!

dexxx

28.06.2018 12:15

@Mina - ne ne..gresis Mina...molim vas...hocu sve crno na belo... bris da vadi i sve ostalo.. nemoj da ne budu rezultati.....

FAki

28.06.2018 12:49

@Mina - Drugi put molim da uslika i wc solju pa da vidimo i kakvu ima stolicu

Čika Jova

28.06.2018 11:17

Ma rodiće ona. Ako uđe u ZADRUGU-2, kako je Miljana. Kad nećeš uspe obavezno.

Ana

28.06.2018 12:45

Gde li su tvoje granice i gde ćeš li se zaustaviti? Spusti se na zemlju i malo se obuzdaj.Progutaćeš sebe samu....nisi bre holivudska zvezda.

budalastina

28.06.2018 12:52

Zene radjaju decu i sa jednim jajnikom bez problema ali hajde jos malo drame oko ove novopecene VIP persone!!!!!

No

28.06.2018 13:04

Pa jel je ona cula da postoji Vantelesna oplodnja?bar je danas medecina napredovala

Dexi

28.06.2018 15:51

Možda je Filip nešto preneo

komšinica

29.06.2018 08:18

@Dexi - Filip je Gagijev prijatelj, svaki dan su se družili pre zadruge. Sada ne izlazi od Gagija, tako da je sve bila njegova nameštaljka, da napakosti Kristini! A drugo ako može njen suprug, što ne bi i ona.

Zoran

29.06.2018 20:55

@Dexi - @komšinica@ .. Filip sada nema devojku jer ga Marija Ana otkacila. Ima on neke namere prema Anabeli ili prema Luni. Komšinice proverite pa nam jaavite ovde.

???

29.06.2018 04:11

A kakva joj je koprokultura i urinokultura ?