Kristina Kockar
Printscreen
Kristina Kockar

Printscreen

Kristina Kockar, Foto: Printscreen

Pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar bila je današnja gošnja emisije "Premijera", a tom prilikom je otkrila da Radanović nije želeo da se razvedu:

"Prošlo je tek nedelju dana, toliko stvari mi se dešava da ne znam koji je dan. Ja sam stavila te potpise čim sam izašla, a on je stavio taj dan kad smo se videli sa advokatom. On nije bio za to da se mi razvedemo, ja sam papire krišom predala njemu iza leđa. Međutim, problem je u tome što su svi na odmoru, tek od septembra ćemo moći da biramo, sad ne možemo da se pohvatamo jer oboje imamo nastupe van Srbije".

Na pitanje šta mu je rekla kad je rekao da ne želi da stavi potpise, Kija kaže:

 "Nismo nešto pričali o nama dok smo sedeli sa advokatom, nisam nešto preterano polemisala, odmah sam predala sutradan, samo je bitno da se pojavimo jednom i to je to posle toga", rekla je Kija i dodala:

 "Kada sam izašla mnogo mi je bilo lakše, jer nismo u kontaktu zvanično, ovde sam okružena obavezama. Najviše sam se razočarača kad sam čula šta mi je govorio iza leđa. On se pravdao da nema veze s tim, ali ja tako nešto ne mogu da zaboravim, želim da stavim tačku na sve", rekla je Kockareva, a onda otkrila zašto su se ponovo zapratili na Instagramu.

 "Zapratili smo se jer smo uspostavili komunikaciju, nema potrebe da se nerviram i da budemo u lošim odnosima, život ide dalje", rekla je Kija za "Premijeru".

 

Komentari (8)

???

22.07.2018 17:50

Smisljenim glumatanjem dosli ste do nagrada , slave , nastupa. Proslo je vreme histerisanja , patetisanja , vike , samopovredjivanja....Kada ste dobili nagrade i benefite po osnovu glumatanja, mozete sve bljuvotine koje ste bacili jedno na drugo sada polizati i , ostati u dobrim odnosima. Jer dok je ovaca , za lazive ce biti novaca , kaze poslovica stara. Za pametne , dovoljno. Ostrascenim budalama nema pomoci , pa ni kada im nacrtas . The end !

Seli

22.07.2018 18:07

Ne zaobilazi istinu Kija, pricam Kako je bilo, ti bi se pomirila da on hoce, Ali nece Sloba, dosta je vise tebe svima nama a I Slobi

d

22.07.2018 18:16

Lazes, naredila si advokatu da mu ne daje papire da bi se hvalila da nece da potpise.Koliko si lukava.

don kihot

22.07.2018 18:36

Neće Kuja sada više Slobu, celom svetu izložila robu! Otkrila je nogice do gaća, pobednici sve se bolje plaća! Nekad svoje stiskala je noge, sad ih širi pa raduje mnoge! Peva pesme i gu*icom mrda, narod plaća, a ona se sprda! Nevinašce sad ne glumi više- jedan ode, već drugi se piše! Lagala je da je žrtva bila, sad je svima oči otvorila!

Dejana

22.07.2018 18:42

Nesto joj bas i ne verujem,iako je volim.Mnogo je nesto nasmejana i zadovoljna kakav je sad Sloba.Kaze papire predala odmah sutradan.Zar to nije subota bila,koliko znam sudovi ne rade subotom?Mozda se samo mali zeznula,ali mi deluje kao da je spremila sta ce da isprica.

Miki

22.07.2018 21:55

@Dejana - Ajde, što je bila subota, nego što " ne može sada da preda papire za razvod jer je sezona godišnjih odmora"!!!!???? Kako za Natašu Bekvalac nije sezona? Ko neće da se razvede traži izgovor!

Čika Jova

22.07.2018 19:10

A šta si sve ti uživo, u rijaliti rekla za njega i njegove, sram te bilo. Tako li se govori o čoveku s kim si živela.

massive990

23.07.2018 13:36

Hahahhahahhah