Sahrana Kijinog oca
T. V.
Sahrana Kijinog oca

T. V.

Sahrana Kijinog oca, Foto: T. V.

Ona je želela poslednji put da se obrati ocu i da mu kaže sve ono što nije stigla za života. Plakala je i govorila, a niko od prisutnih nije ostao ravnodušan. 

- Tata, nisi bio uz mene na rođendanima, maturi, venčanju, ovo poslednje je bilo moj izbor da te ne zovem, jer nisam mogla da se nosim s tim da me odbiješ, kao što si imao običaj, bilo mi je lakše tako. Ali bio si uz mene kada mi je bilo najpotrebnije. Kada mi je srce bilo slomljeno, kada mi se ceo svet srušio. Dao si mi podršku da nastavim dalje, onako u tvom stilu. Ja sam tvoja jedinica, poslednji put kad smo pričali smo prvi put pričali o svemu. Mama je tu bila za mene, a ti je trebalo samo da me voliš. Mislila sam sve najgore o tebi, mislila sam da ti nikad neću oprostiti. Možda si mislio da ću te odbaciti i misliti sve najgore o tebi. I jesam, ali ne da te odbacim. Videla sam da ti je bilo krivo. Nikad sebi ne bih oprostila da te tad nisam videla. A tebi sam oprostila sve. Sve ti opraštam. Mislila sam da imamo vremena. Slobodan mi je rekao da bi dobro bilo da se to desi, da pričamo. Kad smo Slobodan i ja pričali o tvom povratku, sećam se jedne rečenice, tad je rekao: Nnešto si izgubila, ali si nešto i dobila". I to se desilo i menja sve rođendane i proslave na kojima nisi bio. Sada sam oboje izgubila. Želela sam da me sačekas kad izađemo. Htela sam kada izađemo da opet pričamo, ali se nadam da si me sada čuo - završila je Kija.

Komentari (12)

Sramota

03.05.2018 14:14

Ni Bata,Gaga Nikolic nisu imali uzivo prenos sahrane,al' neki nebitan lik je imao. Da l je moguce sa smo toliko pukli kao narod? Isli su organizovano fanatici na sahranu,da bi videli malo zlo i podrzali cirkus,a ni ona sama ga nije znala. Morale su da unovce i covekovu sahranu. Ovo je realnost u Srbiji. Glumci,velikani nisu vredni,oni samo reportaze zasluzuju,a neki nebitni likovi i uzivo prenos. Nek' je coveku laka zamlja,a stid sve ostale.

mima

03.05.2018 17:30

@Sramota - konacno neko normalan...Bravo za kom...

nada

03.05.2018 14:16

Tuzno, pretuzno - koliko god da neko ne zeli svoje dete a stvorio ga je ono pati za roditeljem i oprasta mu sve !!!!!!!!!!!!!! Tesko je oprostiti a jos teze zaboraviti. Neka mu je laka crna zemlja i neka Kija ima snage da sve to podnese a njen "muz" dosao je samo zbog medija da sve to isprati i pokupi informacije !!!!!!!!!!!!! Narod je sve video tako da ce i glasati za ljudske vrednosti a ne za razvratnike !!!!!!!!!!!!

Rada lambada

04.05.2018 07:58

@nada - U kom svojstvu je Andrija pred onolikim svetom na sahrani ? Decko udate zene ? Sta mislite " Nado " da li je to razvratno?

Kuku

03.05.2018 14:47

Objavite zvanicno da je narod PUKAO! Svi na lecenje.

Dora

04.05.2018 10:12

@Kuku - Kuku TI PUKO-LA! Koga interesuje on će da čita, ko neće ne mora! Znači obični ljudi nemaju pravo ninašta. Pink je privatna tv i može da SNIMA ŠTA HOĆE!

Kole

03.05.2018 15:04

Mnogo bitna vest za sve gradjane Srbije...

Moni

04.05.2018 10:09

@Kole - Red je i jednom običnom čoveku odati počast! I ON JE BIO GRADJANIN SRBIJE! Pred zakonom smo valjda isti! Nek mu je večna slava!

Miki

03.05.2018 15:32

Oni koji nemaju ni srce ni dušu neće shvatiti, želim im da svoje srećne živote žive. Nažalost, ovakvih tužnih sudbina je mnogo,ko to nije doživeo neće ni shvatiti. Srce mi je se cepa jer sam slično doživeo, a onda se i moj brak raspao. Neću dozvoliti da moje dete to isto doživi. Mislim da milioni plaču ne zbog Kije, nego zbog sudbina poput ovakvih. Teško je ostati ravnodušan, život piše romane, najčešće tužne. Svi moramo biti svesni da se svakom od nas i našim može slično dogoditi.

gosca

03.05.2018 20:14

Zaigrase igru tamo neki Sloba i Luna i izvedose na scenu zenu koja ih je oboje nadigrala. Bravo Kija! Saucesce porodici...

Milija

04.05.2018 05:17

@gosca - Da li je moguće da se od sahrane jednog čoveka, pravi rijaliti,Kuda ide ovaj svet? .SRBIJO, pukla si totalno....

Realnost

04.05.2018 06:59

@gosca - Cime se sve sluzite zarad "nadigravanja", kumice ?!