Sloba Radanović
Screenshoot
Sloba Radanović

Screenshoot

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot

Nakon što su sinoć zadrugari dobili picu posle završene "Igre istine", pevač Slobodan Radanović je odmah otrčao do paba da je podeli sa svojom suprugom. Tada je video da je i  Kija dobila picu, te je on večerao sa bivšom devojkom Lunom Đogani.

Nakon toga, on se vratio u pab i razgovarao sa Kijom i ostalim zadrugarima koji su bili prisutni.  

Sloba je jeo i Kijin deo hrane, jer je želo da proba ono što je ona dobila. Dok su bili u pabu, Kija je pitala Slobu zašto ga je ostavila Luna.

- Čula sam da te je šutnula devojka, pa zašto - raspitivala se Kija.

- Ne - kratko i tiho je rekao Sloba.

Kockareva je u nastavku rekla Slobi da joj ostavio malo kiflica, a kada je videla da je ostao mali deo, rekla mu je da uzme sve.

- Od kada nismo zajedno, vidiš kako si zgodan - rekla je Kristina Slobodanu.

Sloba je odma pao na ove reči, a ovu situaciju pogledajte u video prilogu koji se nalazi ispod:

 

 

Komentari (9)

S

05.05.2018 11:45

dobro osmisljeno..Kija je zaista izuzetan takticar,bez skrupula..Sloba nju obozava,sve bi uradio za Kiju,cak i ovo glumatanje ljubavi sa Lunom...I to je brak, pa jos crkveni??I da li je primeceno da se Filip vise ne spominje, a znamo da je cak priznala Mici da je zaljubljena u F.? dakle, fokus je na (kao) pomirenju KiS, a u stvari oni su sve i zapoceli. Zasto Milan vise ne spominje njene afere(pevac,dr.)?.. Sloba Kiju voli,i sve je uradio za nju; ali Kija njega ni upola toliko.Samo ga koristi..

Katarina

05.05.2018 12:13

@S - Imate bujnu ali pokvarenu mastu. Fantazirate.

mila

05.05.2018 12:27

@S - Ala se vi nalupaste...

S

05.05.2018 12:48

@S - @katarina naprotiv, samo zapazam detalje odlicno..posebno izraze njihovih lica..nikada se oni nece 'oprati od ovog - dve osobe koje su u crkvenom braku naprave ovakvu stvar? znaju li sta je uopste sveta tajna braka?? nema opravdanja za ovo, koliki god cilj da je ispred njih (Slobina karijera i novac, a mozda je cak i Kija mislila da je ceka neki javni posao..)..Dakle, iz ovog svi izlaze 'uprljani', i Luna (sta je trazila sa ozenjenim?), i Kija i Sloba sa ovom sramnom taktikom

DRAGANA

05.05.2018 12:58

@S - ANABELA MISLI DA SVI KAO I ONA PRAVE SPLETKE.

iva

05.05.2018 11:53

I veruje li jos neko da ovo nije bio dogovor od starta? Znali su da se Sloba dopao Luni, on se njoj javio prvi pre rijalitija, i sve ostalo je bilo lako..Ali kakvi su ovo ljudi, kako Kiji ne smeta da ga gleda sa drugom 8meseci? To samo znaci da ga Kija ni ne voli,ali on nista ne razume..(Lunu ne mogu ni da komentarisem, koliko ona ne razmislja!!)..I sada se K i S vracaju braku iz koga nisu zapravo ni izasli..I smeju se u sebi..Ali Sloba ne shvata da ce ga ova taktika puno kostati..Kiju ne..

Nenad

05.05.2018 12:33

@iva - Slobo vrati se zeni. Sve cemo ti oprostiti.

Katarina

05.05.2018 12:04

Komplimenti prijaju zenama i muskarcima.

Rada lambada

05.05.2018 18:38

I Luna je zgodna. Niko ne sme da kaze . Luna je zgodna a Sloba je jak. Dobitna kombinacija za pobedu. Svi su za njih. Preko 90 procenata glasova.