Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Kija je na samom početku emisije otkrila da se oseća jako dobro naročito zbog toga što se kraj rijalitija bliži i što će uskoro rešiti svoj odnos sa suprugom.

- Pratili smo jednu od najžustrijih svađa koja se dogodila između tebe i Slobe. Tada je tebi "pukao film" pa si čak i krenula na njega, palo je mnogo teških reči. A već ujutru si ga tražila po Zadruzi i pitala da li mu treba obrok. Koje to osećanje te navodi na takav postupak - pitao je Kiju novinar pink.rs Darko Tanasijević.

- Ljubav. To me tera na akcije posle svađe, to je brak. Ja bih volela da nije tako i da bi trebalo to da presečem. Sve će se znati kada izađemo odavde za 10 dana, šta i kako. Ono što mene vraća nakon svađa jeste ljubav. To nije zaljubljenost, ljubav je kada vidiš mane i loše strane svog partnera a opet si tu za njega. Jednostavno, volim ga i to je to, ljubav prema mužu - rekla je Kristina potpuno otvoreno.

Luna i Sloba

Screenshoot Youtube

Luna i Sloba, Foto: Screenshoot Youtube

 - Mislim da je Luna pokazala manje razumevanja. Osam i po meseci nisam imao mrlju u našoj vezi, držao sam je kao malo vode na dlanu, i ta jedna situacija je presudila. Ona mi je govorila da me razume, ali tek sad vidim da me nije razumela. Ja sam povredio Kristinu i sve sam uradio da budem sa Lunom - rekao je Sloba i dodao:

 - Mislim da Kristina nema mržnju ni prema Luni ni prema meni. Nema ni Luna mržnju, ali mi je zamerila za tu jednu situaciju. Luna je pokazala manjak tolerancije prema meni, ne daje mi priliku da se iskupim. Teško je preći preko toga što je ona rekla da joj se gadim i da sam joj uništio život. Ja sam prvenstveno sebi uništio život. Mislim da je ono što sam uradio na početku mnogo teže nego ono što sam uradio sada - rekao je Sloba, dok je Luna vidno pobesnela na ove njegove reči, pa mu je sve vreme dobacivala.Njih dvoje u jednom trenutku su se posvađali.

 - I onda si se is*išao po meni - prebacila mu je Luna, koja je dodala da i dalje stoji pri svojim rečima da joj se Sloba gadi, kako je rekla u više navrata poslednjih dana.

 

Komentari (5)

Tanja

20.05.2018 09:52

Joj, kako je ova žena frigidna pa to je strašno. Ona njega uopšte ne voli. To je onaj tip žena koja ne ume da voli i ne zna šta je to ljubav. Može da priča šta hoće - ali ne ume. Ona naprosto želi da se igra njime čak i njegovim emocijama jer je bez skrupula. Čovek ne naseda jer je VRLO DOBRO POZNAJE. Vidimo šta ona radi i mi koji je ne znamo a ne on. Kakav je to mentalni sklop ljudi koji joj nasedaju. Šta oni vide i ne vide, to me zanima.

Relja.

20.05.2018 11:10

@Tanja - Pa ces ti da joj objasnis sta je ljubav. Vidi se da si nesrecna.

YYY

20.05.2018 10:08

E, pun mi je kur.. ove manipulatorke i lažova. Čas ga voli,čas se smeje, čas urla, plače,itrigari, Da li je ona čista u svojoj glavi.Dobićeš gavnu nagradu, sve je već dogovoreno, ona je mnogo manja nego honorar na koji si Ugovor potpisala.Zna veliki šef šta radi.

relja

20.05.2018 10:47

Pa ces ti da joj objasnis sta je ljubav. E nesrecna zeno.

bibi

20.05.2018 11:24

Vratila bih se na jutro u hotelu kada je proslavljana godišnjica. Potpuno sam sigurna da izmedju S i K postoji dogovor.U to me je uverila scena razgovora o tome gde će ko živeti.Kada je K odgovarala na postavljeno pitanje u vezi teme S je prstom pokazao na nju pa na sebe.Kadar je munjevito prekinut.Onda je ona nešto zamuckivala i zbunjeno odgovarala.Rekla bih da je taj gest sa prstom bilo pitanje uvezi zajedničkog života.