Kija Kockar
printscreen
Kija Kockar

printscreen

Kija Kockar, Foto: printscreen

Zadrugari su imali priliku da pogledaju snimak razgovora u kojem Luna Đogani u razgovoru sa nekoliko cimera priča o njenom i Slobinom susretu na jednoj svadbi u julu 2016. godine.

- Mi smo se gutali pogledima - izgovorila je Đoganijeva na snimku, da bi na pitanje da li je "gutanje" bilo obostrano, ona dala potvrdan odgovor, što je učinio i sam Sloba.

- Ja sam bio u šoku kad mi je njena majka prišla i pitala me da igram sa Lunom. Ne mogu da kažem da mi nije prijalo. Ona je i tad bila lepa, dopala mi se - šokirao je priznanjem Radanović.

Kija je odmah nakon njegove izjave u suzama izletela iz kuće i otrčala kod rehabilitacije, gde je sama plakala pola sata...

 

 

 

Komentari (5)

*I*

08.06.2018 18:55

Ne znam sta je istina, ne pratim rijaliti vec clanke o njima pa i nemam pojma ko koga tu... Koliko god da volis nekog ili mislis da volis, treba znati kad je dosta i pustiti. Za neke se prosto ne vredi boriti.

Korisnik

08.06.2018 20:49

@*I* - Slobodane,dokle ces biti dvolican?Reci vec jednom,sa kim si?Ako si zaljubljen u Lunu budi sa njom i to reci javno,sa svojom ne odlcnoscu kanalis samog sebe.Ocito da ti je brak sa Kristnom propao.Ona vesto manipulise sa tobom u rijalitiju,jer zeli da te osramoti i na kraju sutne.Osvesti se covece,krajnje je vreme!

Ami

08.06.2018 19:40

Pa sta ce ga pitati Anabela za ples sa njenom kcerkom kad je bio ozenjen?

Sanja

08.06.2018 19:51

Kija shvati da je sreca sto si sada sagledala ko je on u stvari

seka

08.06.2018 22:45

....i odmah ga je zapratila na drustvenim mrezama! hahaha Ne nisu bili u kontaktu! hahha