Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Zadrugarka Kristina Kija Kockar pričala je danas svojim cimerkama Nadeždi Biljić, Ani Korać i Sanji Stanković o svojoj porodici.

Sa oduševljenjem je govorila o svojoj maćehi, a onda je ispričala nepoznate detalje o njenom tati. 

- Ona je bila velika ljubav mog tate, oni su se razišli ali se nikad nisu zvanično razveli. Malo je starija od moje mame, znaš kako je lepa žena. Moja mama je bila riba i po, bila je prelepa ličila je na Vitni Hjuston. Drago mi je što me je ta žena lepo prihvatila. Ipak sam ja dete sa drugom ženom. Bilo mi je glupo - bila je iskrena Kristina, a zatim dodala:

 

- Moja mama je najzaslužnija za to što sam ja imala dobar odnos sa tatom i njegovom porodicom, ona nikada meni ružnu reč nije htela za mog tatu. Ja sam sama videla da nije normalan. Dosta mojih loših osobina sam nasledila od njega. Oni su bili deset godina zajedno, ja sam bila vanbračno dete. Jedno vreme on nije pričao sa rođenom sestrom, pucao je na rođenog brata. Bio je zaveden u policiji - rekla je Kija.

 

Komentari (5)

carica

05.06.2018 21:39

vidi se manino vaspitanje

carica

05.06.2018 21:39

vidi se manino vaspitanje

m...

06.06.2018 07:40

@carica - Istina,da je otac vaspitavao možda bi Sloba prošao kao njen stric,ovako samo verbalno.

Nidža

06.06.2018 09:43

@carica - Kija je, za potrebe rijalitija, morala da se svadja zadnja dva meseca. Pre je bila vesela i nasmejana. Svi oni se svadjaju za potrebe rijalitija. Andjelo izjavio da je dosta doprineo rijalitiju jer je uspeo da se posvadja sa svim zadrugarima.

Rođa

06.06.2018 08:33

Koju će sledeću tužnu priču da isprodaje Kristina ovom zaluđenom narodu? Verovatno 40 dana od smrti oca, u kojima se ona ludo izigrala i napevala u velikoj tuzi i bolu.