Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Kija je priznala da se po stoti put razočarala u supruga, koji se kleo u majku da se sa njom nije ljubio.

"Gledam, kako ga nije sramota. On govori da sam spremna na sve, kada sam ga pitala, on kaže da se pogrešno izrazio. To je jako ružno, ja sam njegova žena i jako sam se razočarala. On uvek kaže kako nije mislio to što je rekao. To nije moj Boba, muškarac za kog sam se udala. Malo me i sramota, ne bih da ljudi vide da sam bila sa takvim čovekom tolike godine. Stvarno ga ne prepoznajem ga, kako kažu s kim si takav si, pored mene nije bio takav", rekla je Kija i dodala da ju je iznenadio njegov potez kada je reč o odabiru potrčka.

"Slobodan je inače slao poruke na Fejsbuku Ani Korać dok smo bili vereni. To je tako jedno i bedno! Anđelo i Teodora su počeli da se druže sa mnom, to i te kako ima veze sa Slobinim izborom potrčka. Skidam mu kapu što je za omiljenog izabrao Lepog Miću. On se jedini zalaže za mene i Slobodana i instituciju braka", kaže Kristina.

Kockareva se dotakla i Slobine porodice i progovorila o njenom odnosu sa Draginjom, pevačevom majkom.

"Postoji određeni jaz između mene i njegove majke. Toliki da bi pristali da bude sa bilo kim, a ne sa mnom. Ja sam uvek bila tu za njega, a opet sam ispala kriva, to ne mogu da shvatim. Krivo mi je što njegova majka zove ljubavnicu da se čuje sa njom. Ne treba ni mene, ali ni nju da zove, ako ćemo postupiti moralno i damski. Njen sin je meni tražio da pružimo drugu šansu, kleo mi se da me voli i uveravao me da će sve biti OK. Niko ne treba da se meša u naš odnos, već da mi odlučujemo o našoj sreći.

Ja bih razumela da njegova mama sada ima nešto protiv mene kada sam unutra, ali čula sam se sa njom 20. septembra, kada je Lunina mama govorila za Slobodana da je "peder", dok me varao. Ona je rekla da sam ja ponizila njegovu porodicu. Želim da se sklonim od te bolesne priče, da se veliča ljubav između ljubavnice i muža. Ne treba mi muškarac od skoro 30 godina, koji sluša šta mu kaže majka", rekla je Kija.

 

Komentari (18)

Desa

05.06.2018 12:07

Noga ti je vesela bila, plesi I pevaj, bit ces sesto mesto, ajd razguli!I.. Zivite u palankici nisi otisla svekrvi na kafu, nevaspitani store, meljes ko prazan mlin!

Slovenija

05.06.2018 12:23

@Desa - E,pa iskreno malo koja bi otisla takvoj osobi kao sto je njegova majka! Covek sa 30 godina slusa mamu ,sa kim da zivi.Glupaca ne pita sina kako je on sam,nego zovi mi Lunu! Naravno i ona je tako razdvojila coveka od zene i dvoje dece.Zato podrzava Lunjaru.Fuj gadne zene!

cada

05.06.2018 12:43

@Desa - A svekrva i sva ostala Slobodanova svita iz te palankice, sve vaspitano da Bog sačuva. Čisti malograđani sa predrasudama, koje će upropastiti sopstvena palanačka opsednutost.

???

05.06.2018 12:55

@Desa - Luna ce da neguje Draginju i Dusana, kao svoje roditelje. Hranice ih, prati noge i rublje, odrzavati im stan, kupovati im lekove i sve sto treba. Luna nije lepa ali je siimptomaticna sa simptomima.

Marko

05.06.2018 12:55

@Desa - Kuku Deso sta vi imate minusa, brojka vam se crveni. 1132, broj koji vam se smeje.

Cecililija

05.06.2018 12:11

Pa i Slobina majka... otac... brat... sestra su ispljuvali Kiju... i Lunu bi po svaku cenu iako jadna im majka ni ne znaju sta ih od nje ceka. Polusvet koji odredjuje svom detetu sa kim ce biti a sa kim ne! Srednji vek!

GRBAVA KIJA DNK-a

05.06.2018 12:21

@Cecililija - koja pusta gasove i naskace na poznate muskarce je los izbor.

sanja

05.06.2018 12:30

Ma tako je Kristina! Kazi toj posesivnoj zeni sta mislis jer ocigledno zeli da celog zivota njen sin radi ono sto njoj odgovara.A sin tupan, nema ni grama mozga.Pa i na koga da ima.Svi njegovi se mesaju.Majka pred celom javnoscu ponizava suprugu a velica ljubavnicu.Ljubanica i dalje zavodi i ne pusta .Za nju je sve takmicenje.Eto vam radanovici samozive i egoisticne bezobzirne lunjare.Za pametnog dosta.

Djina

05.06.2018 12:40

Ja ne mogu da verujem da se ovako roditelji mesaju u emotivni zivot svoga sina. Kakav primitivizam!!!!!!!! Jedva cekam da im se uvali ova k..vetina Luna....kao jako voli tu zenu a ni ne poznaje je.....kakva teska folirantkinja....da ne kazem kakva posla...sto bi nas narod rekao.

Dejan

05.06.2018 12:43

Ceo zivot ih blati i omalovazava zasto ne bi i sada? Olos od zene, tako postuje roditelje od supruga.

Brljava

05.06.2018 13:02

@Dejan - A sta Draginja radi Kiji?

ххј

05.06.2018 19:13

@Dejan - Прочитај текст, а

ххх

05.06.2018 19:14

@Dejan - Па прочитај и текст, не само наслов.Пљувања нема!!!!

Djordje

05.06.2018 12:52

Sloba izjavio da bi zeleo da radi kao vozac bicikla u Zadruzi. Divan posao. Radi samo jedan dan u nedelji kada se izbacuje zadrugar.

Petko

05.06.2018 12:53

Slobodan Radanovic je najveci manipulator i lazov u Zadruzi. Napravio je scenario i postupa po njemu. Prevario suprugu, svalerku, Produkciju Zadruge, zadrugare, novinare io nas gledaoce. I dan danas nas vara. A mi mislili da je iskren covek. Priznao da je prevario suprugu. Svaki klasican svaler bi odmah ostavio svalerku, prisao svojoj supruzi i ostao sa njom do kraja rijalitija. I narod i supruga bi mu oprostili prevaru.

Mita

05.06.2018 18:59

Najjadnije si tipčokazala. ženo dozovi se pameti, niko nasio ne može biti sa tobom. Soa ovoga puta neće prodaati ljubav. prekipela si mu. Sre toga, ne izigravaj "sveticu", jer to nisi. Ko može poželeti takvu ženu u svom okruženju. NIKO. Ti si belosetska manipuklatorka i folirarantkinja.Ko te ne zna skupo bite platio. Prema niko nemaš poštoanja ni uvažaanja.umislila da si iznad svega.SLOBA TE NE VOLI. Nikkvih tiemocija nemaš prema njemu, to si pričala po zadruzi. Loš si čovek.Kraj priče.

Slovenija

06.06.2018 04:54

@Mita - Mita zar ovako rano ti poludi ,pisi jos jednom jer treba nam prevod hahaha

Odlazi cirkus

06.06.2018 08:18

U podgrejana prijateljstva i podgrejane ljubavi - ne verujem. Jedine dve stvari koje su bolje u podgrejanom stanju nego sveže su sarma i pasulj. Ovo dvoje se ne vole. Tj. nema tu ljubavi a realno, ne može biti ni prijateljstva nakon svega. Tako da je sve ovo prodavanje magle i predstava za narod koji ovo gleda i naseda na njihove lagarije, epizodne pričice i td. Samo što kintu uzimaju oni od glupog naroda kojem ostaje da mesec-dva pričaju o njima pre nego što svi padnu u zaborav. Dolaze novi.