Sloba i Kija
Instagram
Kija Kockar

Screenshoot

Kija Kockar, Foto: Screenshoot

Nakon finala, kada se okitila titulom pobednika, Kija je potpisala papire za razvod, dok se neko vreme čekalo da to uradi i njen i dalje zakoniti suprug Sloba. Kristina otkriva da razvod još uvek nije finalizovan.

"Razvod još uvek nije finalizovan, ali sigurna sam da se ništa neće promeniti u međuvremenu. Čekamo da se sve pravno reguliše. Slobodan i ja uveliko vodimo odvojene živote", rekla je nova Ministarka.

Nekadašnja stjuardesa i novopečena pevačica rekla je da trenutno nije zaljubljena, ali da je otvorena i spremna za novu ljubav.

Sloba Radanović

Screenshoot

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot

Komentari (6)

Wolf

20.07.2018 13:59

Kija,secerlamo,budi moj Ljubav!!

Moj muuuz

20.07.2018 16:18

@Wolf - Dokle vise,promovisanja manipulatorke I lazova!Jedna nemoralna zena ne zasluzuje toliku paznju za javnost.Fuuuj Kija!

Istina

20.07.2018 17:37

@Wolf - Lažna žena, lažni brak, lažna pevačica, lažni mužžžžžžžžžžžž, nepotrebno forsiranje žene čii je moral pod znakom pitanja.... Srbijo da li si normalna.

Kum Ruzvelt

20.07.2018 14:56

Treba još oboje da uđu sud, na ročište i potvrde svoj sporazum pred sudijom. Samo, za Kiju je mnogo veliki rizik da u sud uđe. Mogla bi tamo biti zadržana i kod istražnog sudije......da objasni donacije koje je kuma Vanja skupljala za glasanje na SVOJ račun, gde su one završile i kako su te dve hohštaplerke potrošile te donacije od prevarenih građana.

Ma nemoj

20.07.2018 16:19

Sporazumni razvodi se obavljaju za 5 minuta na sudu, ali je u Zrenjanin izgleda to dosta drugačije...

Duška

22.07.2018 06:07

@Ma nemoj - Sve ima svoju proceduru.Oni su poptisali zahtev za sporazumi razod kod advokata.Dalji postupak je predaja nadležom Sudu, Zatim sledi poziv za ročište ročište i to je kraj priče za pet minuta... ne tvrdite nešto o čemu pojma nemate.. ne nitno je esto da li je Zrenjanin, Beohrd, Smedereo, postupak je isti...sve ide u skladu sa zajonom o porodičim odnosima. itd.itd....