Kija i Sloba
Screenshoot
Kija i Sloba

Screenshoot

Kija i Sloba, Foto: Screenshoot

Sinoć je održana oproštajna žurka, svi zadrugari i ekipa koja je bila zadužena za organizaciju rijalitija, okupili su se i slavili do ranih jutarnjih sati.

Trenutak koji su svi čekali, bio je susret pobednice sa svojim suprugom Slobodanom Radanovićem.

Sloba nije video kada je Kija ušla na imanje, ali ju je veoma srdačno zagrlio i poljubio kada ju je nešto kasnije ugledao.

Ovaj poljubac zapao je za oko svima...

 

 

 

Komentari (7)

Žabac

22.06.2018 10:08

Slatko ste me nasmejali . Bukvalno su privedeni i primorani . Sa finalnom večeri rijaliti nije završen , treba ih još eksploatisati , gluma se nastavlja a letnja programska šema mora biti popunjena .

Mitch

22.06.2018 10:52

@Žabac - Neznam sta glumi Slobodan! Brak mu je propao,on i dalje glumi mangupa.

mila

22.06.2018 11:03

@Žabac - A gde mu je Luna??? Sto nije sa njom zajedno usetao na zurku??? Mozda je video sve gadosti koje su pisane o njoj, pa ga sramota?

Ponos

22.06.2018 10:40

Poljubili se kurtoazno. Ovako se cak ni drugovi me ljube vec samo slucajni poznanici.Da ova devojka zaista voli svog muza toliko koliko tvrdi, sela bi daleko od svih i popricala sa njim o svemu. Nije glupa, sta vise, i mogla bi nakon toga da proceni isplazi li se pokusati jos jednom. On nju sigurno voli ali je svestan koliko joj je bila naneo a zna i njen karakter-da bi mu tesko oprostila precaru iako je i ona njega prevarila ali e ovako javno. Apsolutno imaju perspektive ali ponos ne da

mila

22.06.2018 11:01

@Ponos - Imao je on prilike da javno iznese svoj stab jos u zadruzi, ali nije to ucinio.Sad je uvideo sta gubi, koliko je nisko pao kad je bio sa Lunom, slusao mamicu i Anabelu, pa nema kud...ne treba njemu vise sanse sa Kijom, neka nastavi sa Djoganima, ako mu se ne gadi...

Koko

22.06.2018 14:17

Slobodan umislio da je frajer,hahaha ma sutni to Kija! Ako nista od razvoda onda ga patosiraj do koske! Neka oseti svu tvoju bol, seoska Lola!

TANJA

22.06.2018 22:53

Slobodane, retke su zene koje poseduju toliko kvaliteta koliko Kija ima.Retki su i muskarci koji bi odbili ponudu tipa devojke kao Luna.Nisi imao odnose sa zenom 2 godine i Luna ti se ponudila.Svaki bi prihvatio.Razumem.AL RAZAZNAJ ,KOJA ZENA SE VIDI U BRAK ,A KOJA U MRAK ZA ONE STVARI.I BEZI OD LUNE.NE KOMPROMITUJ SEBE VISE.NISI SPAO DA IMAS OZBILJNU VEZU SA MORALNIM DNOM.