Sloba i Kija
Instagram
Kija Kockar

Screenshoot

Kija Kockar, Foto: Screenshoot

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović iznenadili su Srbiju sinoć kada su dali odgovore na pojedina pitanja koja su intrigirala javnost. Nezaobilazna tema bio je Kijin rođendan koji je proslavila na imanju u Šimanovcima, budući da je od te večeri njihov odnos krenuo u drugom smeru.

Kija i Sloba se žurki nisu se razdvajali, čitavo veče su se grlil i posvećivali jedno drugom pesme.

Iako Kockareva želi da se razvede od Slobe, ona ne poriče da i dalje voli svog supruga. Na konstataciju voditelja da je taj rođendan dokazao mnoge stvari, ona je kao iz topa rekla da i dalje voli pevača.

"To da se volimo. To je tačno", rekla je Kija.

"Hteo sam da joj ulepšam taj rođendan, da joj se posvetim. Stvarno sam se osećao tako kako sam se ponašao", rekao je Sloba.

Sloba Radanović

Screenshoot

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot

Komentari (7)

nada

09.07.2018 19:05

Hajde resite ovu vasu dramu pa da gledamo uskoro Zadrugu 2 gde ce mozda biti sledeca drama !!!!!!!!! ( Kada sam bila mlada ja uberem cvet pa mu cupkam latice i govorim "voli me, ne voli me, voli me, ne voli me a tako i vi" )

Zlocko

09.07.2018 19:06

To je to. Kraj. Vise nema potrebe da pisete o njma. Zivece srecno do kraja zivota. Sad posvetite malo vremena nekim mladim pametnim ljudima kojima je mozak jaca strana od animalnih nagona i prostakluka.

Jovan

09.07.2018 20:36

Toliko dosade I gluposti na jedno mestu! Smorovi!

ma

09.07.2018 21:26

Kija varas se, dobio je slavu, pare, po meni ti i Lunci ste proslost.

Jevdokija

10.07.2018 01:43

Kija sta sada kazes sto Boba ima novu ribu, ,,moj muz,, vidis da je opasan problem bio iskljucivo u tebi, al neka, Lunu si ponizavala al ajd ovu karapandzu, ima da te nema, xoxooxoxo ,,moj muz,,....nekada bilo!?!?

Mitar

10.07.2018 14:10

Reče Kristina"mi se volmio",hahahah Ne voliteSLoba, samo govori ono što tebi u datom trenutku odgovara.... Tvoja psihoogija ne pali ; sto puta izgovorena laž se prihvaat kao istina...kod gluog i nepismenog naroda da...Ostali vrlo dobro vide i čuju... Tu više ničega nema..sem navike.... kakva ljubav, sve je to daleka prošlost. Spusti se na zemlju. Jedino što voliš to je novac,sebe, osvetu i slavu...Ne upada više Sloba u tvoju manipulatorsku mrežu Tvojih gluposti i laži mu je preko glave.