Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Pre nego što su došli nazad u "Zadrugu", Kija i Sloba su pred kamerama pričali o zajedničkoj budućnosti.

- Mi smo pričali o tome da damo drugu šansu našem braku, ali na tome tek treba da se radi. Imamo mnogo toga da razrešimo, ali, u svakom slučaju, na dobrom smo putu, bar za tu dobru komunikaciju. On će izaći kao moj zakoniti muž i to će sigurno biti još neko vreme - rekla je Kija.

- Ni jedno ni drugo ne želimo da se razvedemo, a što se tiče dece, ako sve bude kako treba, to će biti sledeće - dodala je Kockareva.

Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

- Kad izađemo napolje, sešćemo i obaviti malo dublji, dubokoumniji razgovor, detaljnije ćemo se zapitati da li nam i šta nam treba u životu i da li smo spremni da ispravimo te greške i nesuglasice koje su nas razdvajale - rekao je tada pevač. On se osvrnuo i na tadašnji odnos sa Lunom.

- Imala je neki stav koji me je odbijao od nje, jednostavno oterala me je sama od sebe, ne znam zbog čega je to uradila - rekao je pevač. Ostaje da vidimo šta će se na kraju desiti i koju će Sloba odabrati nakon završetka rijalitija.

 

Komentari (13)

vesna đ.

05.06.2018 14:23

Slobodan voli Kristinu, treci nema sanse, bez obzira ko je u pitanju. Decku ce zivot biti upropasten, a on nesrecan u koliko ne bude sa njom. Kristina je zena lavica!

Viola

05.06.2018 18:37

@vesna đ. - Nemaod poirenja ništa. Slobatačo zna šta želi u životu. Ne možete uodredjivatiživotni put.Njegovo pravo islobod je da bira s kim želi d bude. emtoga, oa je njega varala u vei i braku, sad izigrava sveticu , dobricu i ovredjenu žeu. To može dpriodje samo kod manje inteligentnog dela naroda. Sloa d pobede....bio on sa Lunom ili ne sa Kristinom je KRAJ.

Drago

05.06.2018 20:43

@vesna đ. - Ja vidim da Slobi u Zadruzi zivot upropascava Luna. A i ostali gledaoci isto vide.

Mara

05.06.2018 14:49

Slobodan ne voli Kiju. To se iz aviona vidi. Ona je inače vrhunski manipulator i još veća glumica. Hoćete li na silu da spajate nespojivo? Uništila je momka , baš , baš

Neko

05.06.2018 15:15

@Mara - Maro na spavanje ,ne lupetaj!

Djordje

05.06.2018 15:30

@Mara - Kija je primorala Slobu da se prijavi za Zvezde Pinka. U stvari, ona ga je i prijavila za takmicenje i primoravala da ide na sve probe i snimanja. Da nije nje on bi ostao kao obezbedjenje klubova u Zrenjaninu.

Ikan

05.06.2018 18:55

@Mara - "Presveta" Kristinasve izvrće unjenu korist. kakvodet. Ko će da ga napravi , a ko će da ga rodi. Smejurija...nema od tog posla ništa.

blueberry

05.06.2018 15:14

Ne znam zašto toliko navijate za Kiju i Slobodana, da ostanu zajedno? Ako njegovi roditelji NJU ne vole i njena majka NJEGA ne voli onda znači, da taj brak NIJE U REDU. Mi gledamo samo neku predstavu za bebe, a u suštini njihov brak ne valja več dugo. Treba dublje pogledati i videti detalje, a ne samo neke "šououe" - kako bi rekao pokojni Ekrem Jevrić.

Karma

05.06.2018 15:27

Primer kako se sve vraca. Mozda se na naplatu ceka, ali se doceka. Kristinina majka je bila ljubavnica, a sada je njena cerka prevarena zena. P.S. Ne vracajte nikom' nista, zivot vrati tamo gde Vas najvise boli.

nina

05.06.2018 16:05

@Karma - Kako li ce tek vratiti zivot onoj koja je otela muza, cija zena je bila u poodmakloj trudnoci, a posle ta ista otimacica zabranjuje ocu deteta da vidja svog sina? Kija do pobede!

Stane

05.06.2018 19:20

@Karma - S kim. Nisi više u Slobinom životu.Moraćeš da nadješ ko će da ti pravi dete..,ako uopšte možeš da ga rodiiš....

Drago

05.06.2018 20:41

@Karma - I Slobina majka je bila ljubavnica pa je Sloba rodjen kao vanbracno dete. I Lunina majka je bila ljubavnica i rasturacica brakova. Ostavila svoju decu sa Gagijem pa se udala u Sarajevo, pa pobegla iz Sarajeva. Svi smo mi gresni. Neko manje, neko vise.

ззу

05.06.2018 19:10

Ово је давно било.У међувремену се много тога десило.Стара вест!