Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Pobednica rijalitija "Zadruga" i miljenica Srbije Kristina Kija Kockar, sinoć je sa suprugom pevačem Slobodanom Radanovićem gostovala u emisiji "Zadruga - narod pita".

Voditelj Ognjen Nestorović upitao je tom prilikom Slobu da li je svestan da je sada, kada je napolju, čitav svoj život stavio na "kocku" zbog osobe sa kojom više nije u ljubavnoj vezi, kao i da je upravo njegova bivša ljubavnica Luna ta za koju je pevač pričao da će ostati sa njom nakon "Zadruge" a sada od toga nema ništa.

- Da svestan sam, ali mene niko nije naterao na to, uhvatio za ruku i rekao hajde dečko idemo... - pokušao je da objasni pevač.

Kija je zatim govorila o glavnom razlogu zašto je njen suprug pristao na javnu prevaru, ko je koga zaveo i šta je bio okidač da se pevač upusti u aferu pred milionskom auditorijumom.

- Niko te nije hvatao za ruku, osim do wc-a, ironično je dodala Kija na šta se Sloba sarkastično nasmejao.

- Izuzetno teško je odoleti iskušenju kada jedna mlada devojka pozove muškarca da joj se pridruži u toaletu i skine gola... - rekla je stjuardesa.

- To je pogrešno predstavljeno jer se dogodilo posle dosta vremena - branio je Sloba Đoganijevu.

Pogledajte kako je izgledao ceo razgovor:

 

Komentari (11)

Bilja

09.07.2018 10:49

Ona "brise" iz svesti kako se tresa WC dok je u njemu bila sa Filipom. Smerna zenica, nema sta...

Strasno

09.07.2018 13:33

@Bilja - @Bilja@ Ne kapiram sto ovi ostrasceni Kijini fanatici lupaju minuse na cinjenice? A cinjenica je da je Kija imala se*s sa Filipom ali naravno da to ne zeli da prizna jer je sve ove tetke sto prate turske serije, vise ne bi podrzavale a ona od toga zivi! Strasno

@Strasno

09.07.2018 23:02

@Bilja - podrzavaju je frustrirane besne prevarene tetke a i babe .

@Strasno

09.07.2018 23:02

@Bilja - podrzavaju je frustrirane besne prevarene tetke a i babe .

baba sera

09.07.2018 12:56

njima je taj toalet koban. sloba sa lunom kija sa filipom .

krug2

09.07.2018 12:58

JKIJA ,Yeah, she's such a beautiful woman !♡

gagica

09.07.2018 17:33

Dečko nema lep glas, ali ume da peva i nikad neće biti pevač. Zadrugovizija 4, Adilovu pesmu je otpevao katastrofalno, falš za falšom. Isuvise stisnuto grlo i zavijajuci glas da bi prikrio da nema dobar glas. A nema ni osnovno muzicko obrazovanje.

Kocic

09.07.2018 21:27

@gagica - Sloba bas lepo zavija skoro kao vuk. Ne zelim da ga slusam. Lazov notorni i sotonin.

normalna devojka

09.07.2018 21:28

Sloba balvan ovakvu zenu prevariti sa onim olosem Djo

NMikos

10.07.2018 13:32

O kakvom moralu ti govoriš?.Navukla si Filipa na sex u WC-u. gde ste polomili šolju. Drugo, ušla si u Zadrugu kao "povredjena" žena a imala lubavnika napolju Andriju. Treće ,zanemarimo ovu dvoicu, šta je sa ostlima... Da li si ti poštoala crkvene KODEX-e obzirom da si ga prozvaila za moral, "moj muž" "moj brak", ženo ti si prolupala totalno. Izaipulisala si sa pola ne inteligentog dela naroda,koji su naseli na tvoje šuplje priče.Ti si klošarka bez mozga.....

MIA

10.07.2018 13:55

Ne balavi više po portalia,izblamirala si se.Slobu,Lunu pljuju,a ti si amnestirana od prevara koje si činila u vezi i tom propalom braku.Sa kojim ciljem siušla u Zadrugu, ne da ga vratiš, jer ga ne voliš.Došla si da se osvetiš, da zgrabiš malo slave,zbog novca.Pokazala si bolesni EGO komplekse i lične frustacijeToliko si "pametna"da si umislila ,da je venčani list TAPIJA na muškarca i jedini dokaz da brak postoji.Da nije biloLune poznata bi bila samo u M.zajednici Zrnjanin,provicjialko....