Sloba i Kija
Instagram
Sloba i Kija

Instagram

Sloba i Kija, Foto: Instagram

Kija je odmah po izlasku iz rijalitija rešila da se razvede od nevernog supruga i odmah potpisala papire, ali na pevača se, pak, čekalo danima da učini isto, kao što je obećao pred milionskim auditorijumom.

Mnogi su, za vreme čekanja, počeli da veruju u pomirenje trenutno najturbulentnijeg para. Naime, Sloba je imao želju da se sastane sa Kijom i porazgovara sa njom bez kamera, kako bi jedno drugome mogli da kažu sve što zbog istih nisu mogli.

Međutim, kako su se zvanično i zajedno sastali tek sada i to sa njenim advokatom Vićentijem Darijevićem, izgleda da od pomirenja nema ništa. Kraj fotografije sa nasmejanim klijentom, Vićentije je napisao:

"Tampon zona".

Postavlja se pitanje da li je od ovog sastanka Sloba Radanović zvanično postao bivši suprug Kristine Kockar.

Komentari (3)

Seka

13.07.2018 17:34

Evo izrasle mi dlake ispod pazuha da saznam Jesu li I!I nisu potpisali od nestrpljenja Svejeno Boba mazi novu mackicu...

Darija

13.07.2018 20:48

Bravo Vićentije, uspeo si u advokaturi i životu. Slika ti izašla u novine. Sa Slobom i Kristinom Kockar. Bravo.Nema većeg ponosa za tebe.

Natalija

14.07.2018 18:50

Na fotografiji Kija kao da ima metlu umesto kose. A advokat nekako previse prisan sa novopecenom raspustenicom?! Ili se to meni samo pricinjava, ili mi je paralo usi ono njeno "dacu ti mog advokata", kao da treba nesto drugo osim para pa da imas advokata na raspolaganju. Ili je advokatu ruka slucajno zalutala do...