Kija Kockar
E-stock/M. Rafailović
Kija Kockar

E-stock/M. Rafailović

Kija Kockar, Foto: E-stock/M. Rafailović

Ona je dobila putovanje po izboru. 

Kockareva je bila oduševljena kada joj je ovo voditeljka saopštila. Nakon toga PR agencije "Big blue" je uručio Kiji vaučer i čestitao joj na osvojenom plasmanu.

- Jao, putovanje po izboru. Sviđa mi se. Nisam ja za džabe nosila onaj šešir - rekla je sva ushićena Kristina i dodala da će na putovanje povesti ili svoju mamu Nadicu ili kumu Vanju.

Ona još uvek nije donela odluku koja će to destinacija biti, ali je otkrila da će to biti neko od mesta koje nije obišla.

 

Komentari (5)

Predlog

22.06.2018 17:18

Vec je pricala da zeli da ode u Japan i bilo bi lepo da ode sa Slobom pa makar to bilo i prijateljski. To bi bila prilika da se ispricaju daleko od svih familije, novinara, svalerke, SVIH, da vide oboje ima li jos emocija medju njima ili ne i da onda donesu definitivnu odluku hoce li biti skupa ili da se razvedu (najlakse je razvesti se). Jasno je da zeli da se oduzi majci i kumi ali obe moze da odvede o svom trosku u Budvu ako sa Slobom definitivno ne ide.

Djordje

22.06.2018 17:49

Kija je mastala o Tokiju. Otici ce Kija do Tokija.

Maja

22.06.2018 21:20

@Djordje - U povratku da svrati do Mongolije. U Ulan Batoru, glavnom gradu, da napravi sto vise fotografija i posalje Slobi, koji masta o Mongoliji.

Su

22.06.2018 18:02

Treba da povede "Lepog" Miću, mnogo joj je pomogao... Zaslužio je putovanje sa njom. I da se lepo provedu!

vuk&nina&maja

22.06.2018 19:52

Kija , sve najbolje ti zelimo , kao i svu srecu sveta ! Obozavamo te !