Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Snimak koji je podigao najviše prašine bio je onaj na kom se vidi poljubac između Kije Kockar i Slobe Radanovića.

Nakon ovog saznanja, Luna Đogani, stavila je tačku na njihov odnos i prekinula svaki kontakt sa pevačem. Dok su se njih dvoje svađali, Kija je sa zadrugarima komentarisala minulu situaciju u pabu.

"Zašto bi neko hteo da napravi lošu sliku o sebi", rekla je Jovana Tomić Matora.

"Pa on je glupav, pokvaren. Nije pametan. On sa njom radi sve što nije mogao sa mnom. Znaš kad bi on mogao mene da ućutkuje za stolom, znaš kad bi meni mogao tako da se obrati? Znaš kad bi mogao tako da se obrati drugim ljudima da je sa mnom. Njegov odnos prema Miljani, prema Mariji Ani, uneo im se. Ja sam mu rekla "Slobodane, šta radiš? Znaš kako to ružno izgleda?". Sa mnom se ne bi tako ponašao, ali s kim si takav si. On kaže "Ja sa tobom nisam bio ja". Druže, ti si sa mnom bio kulturan mladić, mladić za primer, svi su te voleli, išao si ka boljem, sad si se ukanalio, svi te mrze i misle loše o tebi. Očigledno da si to ti. Ja ne znam, nisam se udala za tog muškarca", rekla je Kija.

Sloba i Kija

Screenshoot Youtube

Sloba i Kija, Foto: Screenshoot Youtube

Kristinini cimeri su bili uvereni da Sloba sluša tuđa mišljenja i da na osnovu njih planira šta će učiniti. Matora, Lepi Mića, Sanja Stanković i Milan Milošević koji su pričali sa Kijom, složili su se oko jedne stvari -  Radanovićevo mišljenje kreiraju njegovi roditelji, majka Draginja i otac Dušan.

"Ko god da mu šta kaže, i kakav god uticaj ima na njega, to ne opravdava da on to posluša i da se time vodi. Valjda ja imam izgrađen stav o tome šta želim a šta ne želim. On sa mnom nije tako mogao da priča, ja mu ne bih dozvolila da se tako ophodi prema drugim ljudima", rekla je Kija.

"On sada sluša Đeksona i Filipa", rekli su zadrugari. Kockareva se prisetila i jedne situacije koju je preživela sa suprugom napolju. Naime, ona se svađala sa čovekom zbog njega, dok Radanović ništa nije uradio da je zaštiti.

"Pi*kica, može da ima mišić koliki god hoće kad je pi*kica u duši. Znam ja šta sam radila spolja, svađam se sa muškarcima zbog njega, on sedi pored kao pi*kica. Ja peglam neke ozbiljne stvari, napušavam tog dečka, pritom taj dečko nije u vinklu, nije bio trezven u tom trenutku. Ja ne dam na njega, ne dam na Slobodana, ne dam na svog muža, ko god da je pored mene. A on sedi kao pi*kica, šta da očekuješ od takvog muškarca", rekla je ona u besu.

"Nije mi jasno da ti pet godina nisi videla da on nije idiot", rekao je Lepi Mića.

 

 

Komentari (10)

čika Jova

08.06.2018 17:40

Sa tobom su, sve što nije on, isto to radili neki drugi muškarci

Neko

08.06.2018 20:31

@čika Jova - Garant ti! Kija bezi od teleta...

Ujka Vanja

08.06.2018 21:07

@čika Jova - A ti si drzao svecu pa znas sve!!!!!!

Petar

08.06.2018 18:33

Kija, oslobodila si se loseg coveka i nema razloga vise za lose misli. On je to sto jeste, a rijaliti je i tebi i njemu omogucio da to spoznate. Nisi ni svesna koliko si srecna sto ces krenuti svojim putem bez njega.

Bilo bi lepo

08.06.2018 19:00

...da Kristina shvati da mu nije mama. Koliko bi zivaca sebi i drugima sacuvala i postedela.

Maja

09.06.2018 10:50

@Bilo bi lepo - Kristina mu nije mama, ali zar mislite da Slobodanu treba dopustiti da se ovako ponasa prema drugim osobama u kaficu, ili na svirkama. Posle ovakvog ponasanja niko ga nece zvati na svirke jer covek mnogo laze, obmanjuje i vara. Sa njim niste sigurni da li ce da dodje da peva, kako ce da se ponasa, da li ce da vredja goste, da li ce da se tuce sa gostima i domacinom, da li ce da se namece i nasrce na mladu, kume i druge devojke i zene.

Maja

09.06.2018 10:51

Nasa Kristina lepotica - nase Zadruge pobednica. Idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

TANJA

09.06.2018 23:29

Kija je jedna dominantna zena,elokventna,pametna,inteligentna.Sta se uhvatila vise za Slobodana.Nije problem i da mu oprosti prevaru.Luna je bila strast.Za vodjenje ljubavi posluzila Slobodanu.Ali Kija moze da nadje coveka koji ima mnogo vise kvaliteta od Slobodana.

ju ju

10.06.2018 10:02

slobu boli du!!! UZIVA a kad ga ostave devojke zena uvek moze da dodje kod mame i tate pa opet ispocetka . on je pametniji od njih svih

Djordje

10.06.2018 11:51

Posle izlaska iz Zadruge i razvoda, Kristina Kockar ce biti najpozeljnija udavaca u Srbiji i sire na Balkanu. Vec se pisu pesme o njoj i za nju. Poznati pevaci i pevacice salju poruke da je zele u spotu ili u duetu. Pred njom je zvezdani put. A Sloba se ukanalio u bunario sa svojim svalerisanjem i laganjem.