Kija Kockar
Dejan Briza/Alo!
Kija Kockar

Dejan Briza/Alo!

Kija Kockar, Foto: Dejan Briza/Alo!

Bivša zadrugarka i najveća podrška Kije Kockar, Jelena Krunić posvađala se sa pobednicom rijalitija "Zadruga". Jelena je razočarana u Kristinu zbog toga što je, po njenoj tvrdnji, iskoristila saosećanje fanova kako bi od njih uzela novac.

Naime, Krunićka kaže da se Kija Kockar obogatila tako što je pljačkala sa svojim drugaricama ljude koji su saosećali sa njenim bolom. Kockareva je, navodno, u dogovoru sa svojom kumom Vanjom Ibrahimović isplanirala da u rijalitiju sebe predstavi kao jadnu i prevarenu ženu koja pati za mužem, dok je Vanja primala uplate od žena širom sveta koje su želele da finansiraju glasove za Kiju, ali taj novac, navodno, nije potrošen u te svrhe.

- Kija je sve to dobro isplanirala, pravila je žrtvu od sebe i dizala famu. Lično ona je dala zeleno svetlo Slobi da se onako ponaša prema njoj, da je vara i ponižava, kako bi bila što veća žrtva - započinje priču Jelena Krunić i dalje nastavlja:

- Od dela novca koji je uzela od jadnih žena koje su joj poverovale i saosećale sa njom, finansirala je odlazak u Barselonu na koncert Bijonse. Većina tih izigranih žena mi sada razočarano piše kako im se Kija nije ni zahvalila, a njena drugarica kuma Vanja je obećavala susrete i poznanstva - navodi Krunićka i tvrdi da je čak jednoj ženi Kristina po izlasku iz rijalitija obećala da će se videti sa njom kada dođe u Cirih, ali ju je nakon toga ignorisala.

Kija Kockar

Dejan Briza/Alo!

Kija Kockar, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Jednoj ženi iz Ciriha koja je dala dosta novca je čak zakazala susret tamo kad je gostovala, i nije joj se ni javila, bez ikakvog objašnjenja. Nikakve koristi nisam imala od druženja sa Kristinom, a ona je od mene imala bezgraničnu podršku. Razočaralo me je to što je njena drugarica Vanja lagala te žene od kojih je uzimala novac da mi je dala pomoć za bolesnog oca, to je besomučna laž. One su taj novac trošile na sebe. Kod Kristine suze imaju cenu, ali klupko se odmotava. Bila je u pravu Tamara Đurić kad je rekla da je Kija Kockar veća prevara od Dafine i Jezde koliko je para izvukla iz naroda i prodala im maglu i laž. Rekla sam im samo da mi bolesnog oca ne pominju, jer ako ja progovorim, neće biti dobro - zaključuje Jelena.

Kako bi dokazala svoje navode, Jelena je rekla da ima prepiske sa Kijinim fanovima koji su je pitali gde da uplate novac, dok ih je ona usmeravala na Vanju Ibrahimović. Takođe, kako kaže, postoje prepiske u kojima fanovi pitaju da li je dosta da pošalju 200 dolara, pitaju Ibrahimovićku koji sat bi se najviše svideo Kristini kad izađe, kako bi znali koliko novca da pošalju Vanji da joj to kupi, kao i uplatnice da je novac prebačen na račun Kijine kume.

- Sve se vidi, sve je jasno kao dan. Obmanule su narod i zgrnule skoro 30.000 evra od jadnih žena. Klupko se odmotava, narod će tek videti ko je Kristina Kockar. Naglasila bih za bukvaliste da to nema veze sa samim glasanjem i da je Kija očito toliko obmanula narod da je pobedila svakako, iako njena Vanja nije uložila donacije za glasanje - tvrdi Jelena.

Kija Kockar se nije oglašavala ovim povodom, a da li će tako ostati i nakon ovih optužbi ostaje da vidimo.

Komentari (105)

nena

19.07.2018 23:12

Ova Krunicka nije normalna. Ko u njene bljuvotine veruje taj je gori od nje. Mozak joj sagoreo...

Rijaliti

20.07.2018 06:56

@nena - Ako je istina nije ništa bolja od Kije jer je ćutala,još je na sahrani bila narikača,onako naricati i padati u nesvest za nekim za koga je prvi puta čula u rijalitiju?Nešto ona sa favoritima bude prebliska, posle finala drvlje i kamenje po njima,možda i jeste u pravu,ali prvo Dalila,sad Kija,ne izgleda mi da nije i ona nešto očekivala,izgleda su one nju pročitale,i one su inteligentne i namazane kao i ona.

Crna ruza

20.07.2018 08:28

@nena - Tacno, dodala bih da je Krunicka nesretna,znamo i zasto.To nema veze sa ocem,to su opijati,koji su doveli da joj mozak vremenom atrofira, odatle pogresne procjene i odluke, istetovirala se kao vaskrsnje jaje,stavila silikon u dupe,koje izgleda kao mali kofer,prica nebuloze,a najgore od svega je sto je umislila da je lijepa,da joj se narod divi,u stvari je suprotno.Pljuje Kiju,damu,prirodno lijepu,kakva ona nemoze biti,ispod njenog je nivoa.Koliko para je dobila za ove gnusne lazi?

tosa

20.07.2018 12:32

@ boba - Što bi rekla Luna: "njih troje zapale džoint, gledaju seriju "Genijalci" i smeju se ".

rastko

20.07.2018 16:13

@ boba - Ne bira! Daj šta daš...Pa vidiš po ovom tekstu da je načisto prolupala i halucinira...Isfrustrirana, pa bulazni preko svake mere.

Vanda

19.07.2018 23:15

Žene koje su eventualno slale novac radile su to dobrovoljno,na osnovu onog što su gledale u rijalitiju. Ko ih je terao da šalju lovu za Kiju? Kako ja nisam slala poklone i cveće,a bilo mi drago što je pobedila. Tamara Đuric devojka koja na kriminalu zarađuje priča o prevarama,a zna se čiji je pijun i šta radi.Krunićka također. Ljudi,rijaliti je gotov.Ljudi su glasali i ćao.

alo bre

19.07.2018 23:17

oooo,gori tviter

alo bre

19.07.2018 23:17

oooo,gori tviter

alo bre

19.07.2018 23:17

oooo,gori tviter

alo bre

19.07.2018 23:17

oooo,gori tviter

alo bre

19.07.2018 23:17

oooo,gori tviter

Nadam

19.07.2018 23:17

To se znalo sa samim njenim ulaskom u rijaliti, jel ko bi normalan ušao u isti rijaliti u kome je muž sa devojkom? Ali naš narod voli da žali ljude i takvima daje a oni što su uspeli njima zavidi i oteo bi.

mila

20.07.2018 07:47

@Nadam - Nije Kija pobedila zbog sazaljenja, vec zbog harizme i svega onog sto poseduje.Ne pravite se sada ludi, nije ona izigravala nikakvu pacenicu...

dejan_w

19.07.2018 23:18

Kija ih nije tukla po ušima da joj šalju novac. To je rijaliti, svako ima pravo da se predstavi kako on misli da će ga dovesti do pobede. Kija je za sebe mogla da kaže da je Kleopatra, ako joj budale veruju sami su krivi.

Dijana

20.07.2018 07:42

@dejan_w - Ona Slobu nije ni u braku volela,a da je zaigrala na kartu zrtve sa tom istom kumom i da je tacno to da su fanovi slali pare,verujem da jesu.Ovce su za sisanje

???

20.07.2018 17:11

@dejan_w - A gde su bili novinari da iscackaju istinu o njoj ? Indirektno , i oni su podrzavali ovu manipulatorku koja je na makijavelisticki nacin stigla do svega ovoga. Jadan narod koji je verovao ovoj manipulatorki. Jadni su oni koji su pokusali da iznesu istinu o njoj, a novinari su ih" isekli" u izlaganju tako sto su ih ili iskljucivali ili prekidali u govoru najavljujuci reklame. S r a m o t a !!!

danker

19.07.2018 23:28

Krunićka to sad priča a ja sam tu Kiu pročitao posle 7dana u zadruzi.Sve je to plan Kie i Slobe od samog početka jer su oni egzibicionisti tj.ona.A ona Lunja je glupača koja je nasela na sve to ali nema opravdanja ni za nju iste su Kia je namazana a Luna glupa

Nnn

19.07.2018 23:34

Krunicka i ti si htela lovu od kijine pobede pa te sad boli sto si svorc i sto te niko ne poziva da radis osim da reklamiras kineske krpe i sminku... Tako da ne ponizavaj se jos vise. Fuj si

Sta reci

20.07.2018 15:33

@Nnn - @Nnn@ Po komentarima kapiram zasto su pojedinci podrzavali Kiju.IQ na nivou sobne temperature. Alo bre, devojka slikala i poslala novinarima kompletnu prepisku. Ima sve br. telefona pa cak i uplate koje su pojedini slali (slikane). I sta ti tu nije jasno? Kija je prevarant ali evidentno da vi njeni fanatici, ne zelite to da prihvatite!

bilo i bice

19.07.2018 23:47

Ovce su za sisanje

Luki

20.07.2018 08:48

@bilo i bice - Ja sam ovca. Dodjite da sisate.

Relja

20.07.2018 08:58

@bilo i bice - Svako je mogao da osnuje fan grupu i da trazi novac za glasanje. Kija iz Zadruge nije znala sta se desava napolju.

ja

20.07.2018 15:20

@bilo i bice - Dok je Krunićka sinonim za poštenje?

Suza

19.07.2018 23:48

Da li te boli Jelena što ti Kija ne odgovara na ove prozivke pa si se zbog toga ovoliko raspisala??? Svakoga dana pleteš mrežu laži oko Kije, vodi računa da se sama ne uhvatiš u nju. Da sam na njenom mestu, ne bih se ni oglasila, ali advokat bi imao pune ruke posla. Skupljaj pare trebaće ti da platiš troškove.

Vesna

19.07.2018 23:49

Ona prica o fanovima a trazila pare za oca od tih fanova kijinih sta hoce da joj da kristina pare i ovakvi olosi kao krunicka ne trebaju ovom narudu!!

Nidza

20.07.2018 08:28

@Vesna - Krunicka mngo laze. Izmislja naknadno, mesec dana po zavrsavanju desavanja u Zadruzi. Platila je Anabela. Ali zasto se ove njene lazi objavljuju uz velika zvona?

Boban

20.07.2018 08:40

@Vesna - U pravu ste Vesna. Jelena Krunic apsolutno sve laze. Cekala mesec dana i trazila pare od Kristine. Kada nije dobilaa pare pocela da prosipa lazi i mrznju prema Kiji.

Relja

20.07.2018 08:57

@Vesna - Zasto bi neko trazio pare? Dovoljno je traziti da glasaju za Kristinu. Izmislja Krunicka po naredjenju Anabele.

Strasno

20.07.2018 15:27

@Vesna - @Vesna@ Mesas teze...zena je izradila takve kao ti. Jelena sa tim nema veze. Devojka kaze da joj nije trazila novac vec da je ocekivala da ce je barem nazvati da pita kako joj je otac jer je ona bila na sahrani njenom ocu...da bi je podrzala. Ali Kija je los covek i manipulatorka a koliko vidim i prevarant! Bravo za njene "fanove".

Jeca

20.07.2018 22:28

@Vesna - Krunićka govoiri istinu. Krisitna e prevrila obmanula pola Srbije koji u je podržavlai,.To je samo deo neinformisanog naroa,aupućenog u istuu i manj inteligentog naroda. Sviostlai su je pročitli u startu a i znau vrlo dobro ko je. Žena je moralno dno.To i Sloba vrlo dobro zna , sao ne želi da komentariše njene prevare.... oliko ih je bilo da ni on sam to ne zna....ali je saznao sao deo... Ceo Beograd se smeje ,jer je upoznat sa nekim stvarima... Cirkus..

Ceda

20.07.2018 23:46

@Vesna - Sta lupeta ova Krunićka? Isla je na sahranu Kijinog oca navodno joj je bila prijateljica. Ona nije bas normalna vidi se po tetovazama od kojih joj se ne vidi koza. Nisam Kristinin fan ali ako bas hocete, Kristina mi je u svakom pogledu (inteligencija, lepota, ponasanje...) bar sto puta bolja od Krunicke pa je verovatno ljubomorna ili je opet picela da koristi nesto.

Nele

20.07.2018 00:04

Polako doce to sve na svoje mesto vremenom, znace se ko je Kija Kockar ali do tada Kija pokupi pare a sa njom i njena kuma Vanja Ibrahimovic1 To su dva prevaranta a isto rako i Slobodan Radanovic, njima je samo jedno bilo u glavi kako pokupiti sve nagrade i privilegije! Sve ce izaci na videlo, budalasti narode!

Ana

20.07.2018 00:05

Sve je to istina o cemu govori Krunicka konacno neko normalan da stane i spreci ovu zloupotrebu od strane doticne "KIJE".. i sama sam donirala novac za Kristinu cak vise puta i kupovala sminku i slala Vanji..

Jovica

20.07.2018 00:06

Zlokija je zmija na kub kao i njen pokvareni suprug Slobodan Radanovic!

mn

20.07.2018 00:09

ma nije valjda. tek sad ste shvatili kakva je zmijurina. opeljesila je sve gde je stigla zato je i usla u zadrugu

Krista

20.07.2018 00:19

Jelena mlati praznu slamu. Niko ko je glasao za Kiju ne žali. Žali samo Jelena što joj plan ukopavanja lažnim twitter porukama nije uspio, pa laže. Sutra u podne očekujte eksploziju

nm

20.07.2018 00:39

sve je tacno!!!

SS

20.07.2018 00:56

Kija,manipulator,lazov I zlo od zene,uspela je da nasamari njene naivne obozavaoce!Igrala je na kartu prevane zene!U stvari,Kija je jedna nemoralna i matrijalno zainteresovana zena.njene notorne lazi i njen nemoral,tek ce doci na tapet.Fuuj za malu prevarntkinju,Kiju!

aleksa

20.07.2018 00:58

kad Krunicka kaze verujte da je tako ;)

Maki

20.07.2018 01:06

A šta je očekivala od pobede Kristine Kockar sama, tkzv. "prijateljica", Jelena Krunić, jer ne bi ni izigravala prijatelja, da nije bilo koristi od toga? A kada nije dobila ni dinara ni od lažnog prijateljstva, niti od padanja u nesvest na sahrani, oplela je po Kiji, zbog nenaplate! Ovde je veće djubre Krunićka, od same Kije!

Milica

20.07.2018 01:10

Mozda jeste istina, ali kad ova osoba kaze ja joj ne verujem. Sta je pokazala, bolje da cuti.

badza

20.07.2018 01:11

prevarantkinja i ona i Slobodan.Luna je za njih vasiona

Neko

20.07.2018 01:36

Tako i treba,dokle god ima ovaca za sisanje.

Dragan

20.07.2018 01:40

Djubre od zene Olos Vidi se na njoj da je zla osobaUIFYM

Dara

20.07.2018 01:53

Tako reci ,u pitanju su pare jer ti nisi sposobna da zaradis ni dinar za bolesnog oca vec ocekujes da drugi ginu ne bi li mu pomogli. U svaki rijaliti si ulazila navodno da skupis pare,napijes se izazoves tucu i sutnu te, ko sisa bolesnog oca. Ova zena je sposobna pa i ako te je navodno prevarila,nisi bolje ni zasluzila.

Jelica

20.07.2018 02:12

Nikada mi se nije svidjala, od pocetka do dana dasnjeg, ima nesto zlokobno, zakamuflirano kao u dobrotu, opasna lopovka Kija, kuma Vanja Ibrahimovic i Slobodan Radanovic. Samo jos dok se mnogi jave i opasulje.Sve su to smislili zajedno, Sloba znao da se Luna pali na njega a ostalo smislio mozak cele operacije Kija. Zlobnica! Neka vas je lopovka nasankala, a toliko stvarno bolesne dece!

YYY

20.07.2018 02:27

Bravo Krunićka,jedini tvoj problem je što si intligentna, kao i mi ostali.Ona je manipulator, folirant i prevarant. O tome smo pisali.Ona Slobunije ni volela. Se štoje iznosilaza njeg jedaleko od istine. Njen moral je ula. Počitaj Republika RS od 09.06.2018 g. Nadji članak koji govori da je ucenjivala i iznudjviala novac oženenjom pilotu....idr.idr.šokirršeć se.....od izjava...U njihooj priči, samo je Luna iskreno i čisto volela, sve ostalo je farsa.. Duguješ i ti Luni izvinjenje.

Vesna

20.07.2018 02:28

Bravo Kija,nije mi zao kada laze neko ko je obrazovan pametan.Jadno je kada komentare daju neki koji su jedva osnovnu skolu zavrsili.

boni i klajs

20.07.2018 03:33

o novcu - easy come, easy go. Poznat je modus operandi kije i slobe - sad će biti njihov bazen za "ribolov" sve manji.

Ana

20.07.2018 06:35

Vece hostaplerke od tebe nema.Sta bi sa Darkom Lazicem.On ti vise nije tema?

milic

20.07.2018 07:09

Jelana dotakla si dno eascerupana beskarakterna zeno ostavi ljude na miru sve si u zivotu sticala lazima i obmanama parazitu i olosu.

Žika

20.07.2018 07:10

A gde si tu ti Krunićka?

Ivan T

20.07.2018 07:22

Bravoo! Kija ili kako god da ti je pravo ime. Ovce treba šišati. Zamisli uplatiš novac nekoj da se sa njom kao družiš i slikaš da ti oni tvoji preko grane zavide kako si uspešan ahahahah

PREZIR

20.07.2018 07:24

SRBI SU OVCE JER SU OPROSTILI NOVAKU DKOKOVICI JAVNO NAVIJANJE ZA USTASKU EKIPU KOJA SVOJU POBEFU SLAVI UZ JAVNE IZJAVE DA IH U ZIVOTU ODRZAVA MRZNJA PREMA SRBIMA...EEE ZBOG TOGA JESTE OVCE ZA KLANJE...PLJUNITE DJOKOVICA OVCE

saj

20.07.2018 07:36

a ko je pa sad jelena krunic????iz koje rupe izlaze???

Bravo Alo, bravo Jelena

20.07.2018 07:48

Za mene ovo nije nikakvo iznenađenje i verujem u priču. Liči na Kiju i tu njenu tzv.kumu Vanju, koja joj u stvari i nije kuma. Nije joj ništa. Slobodan za nju ne zna, tj. ne zna za tekumovske veze između njih dve. Ko Kiju nije pročitao već u prvim danima taj je skroz nepismen. E sad, ako se sećamo onih roditelja koji su utajili donacije namejene operaciji deteta u Hjustonu pa su zbog toga krivično gonjeni - molim lepo-ovo je isti slučaj. Dve hohštaplerke privesti i početi proces.

Dare

20.07.2018 08:02

Krunicka, Đomla Stefi Kvarić, Osmani, ozbiljna priča

Danny

20.07.2018 08:05

krunicka tetovirani psihopata,sujeta je opasna stvar

Поп

20.07.2018 08:18

Не стављајте Србе папане и оне који је и не шљиве. Ја и не читам ове измишљотине и не интересују ме овакве изјаве.

MIRJANA

20.07.2018 08:21

Tuzno je u medijima blatiti Kristinu od jedne Krunic Jelene , osobe totalno isparanog mozga!

Nidza

20.07.2018 08:24

Ja ocekujem svakog dana da mi neko uplati neke pare. Od nikoga nisam trazio. Niko ne uplacuje. Ako bi neko uplatio bio bih mu zahvalan. Ne bih se ljutio.

срета

20.07.2018 08:29

Не могу да вјерујем, од свих медија, једини сте насхели на Крунићкину причу.Невјероватно.

Boban

20.07.2018 08:38

Jelena Krunic je veliki lazov. Ako su joj potrebne pare zasto je napala Nadezdu pa izbacena iz Zadruge?

Marija

20.07.2018 08:39

Evo ovde posla za Kijinog advokata Vićentija

Luki

20.07.2018 08:47

Jelena Krunic se ponasa kao djavo iz pakla a i ruzna je kao djavo.

Цицка

20.07.2018 08:50

Све може али не на телевизији са националном фреквенцијом. Колико би гледало људи тај тип емисија када би се посебно плаћало гледање . Ко зна можда би се и изненадила али не верујем, зато држава треба да забрани овакве емисије где је све лаж и превара .

Цицка

20.07.2018 08:50

Све може али не на телевизији са националном фреквенцијом. Колико би гледало људи тај тип емисија када би се посебно плаћало гледање . Ко зна можда би се и изненадила али не верујем, зато држава треба да забрани овакве емисије где је све лаж и превара .

Цицка

20.07.2018 08:52

Зашто морамо да следимо све што је најгоре ...да би се шака људи богатила при томе не мислим на учеснике већ на оне власнике који користе Националне фреквенције за овакве бруке од емисија.

Цицка

20.07.2018 08:52

Зашто морамо да следимо све што је најгоре ...да би се шака људи богатила при томе не мислим на учеснике већ на оне власнике који користе Националне фреквенције за овакве бруке од емисија.

Relja

20.07.2018 08:55

Kija nije znala sta se desava napolju. Svako je mogao da osnuje FAN Grupu i da trazi novac za glasanje.

ddd

20.07.2018 09:03

Jos jedan primer da se uspeh ne prasta. BRAVO ZA KIJU ko gubi ima prava da se ljuti

Milena

20.07.2018 09:08

Ovo blaćenje Kristine Kockar ide samo od Anabele. Sramota čime se ova besposličarka i majka jedne posrnule devojke bavi. Zorica Marković je opomenula Slobodana Radanovića na šta je Anabela spremna, ali ona se okomila na Kristinu. Jadnica!

nikola

20.07.2018 09:14

Da se ista suma uplati i Jeleni Krunc! Da li je ona procesuirana posle lupanjaonoh samara Nadezdi Bilic? Izgleda da se izvadila na papir o njenom stanju!

pera rogonja

20.07.2018 09:25

Od pametnih ljudi nisu ni Zadruga ni icesnici psihijatriske bolnice dobili ni dinara.Ko vam je kriv kad verujete svakakvim prevarantima.Najisreniji prevaran je bio Miki Djuricic koji je sve javno izneo.Samo vi placajte i ne kukajte jer volite Kiju Kockar.

pametni Srbin

20.07.2018 09:31

A vi BUDALE punite dzepove Mitrovicu i onim javnim j..icama.

Slučaj Ognjanović

20.07.2018 09:36

Sećate li se slučaja Ognjanović i pronevere donacija koje su im ljudi slali? E pa ovo je isti takav slučaj. Sad su na redu organi krivičnog gonjenja koji treba građnima da pokažu da se u ovoj zemlji ne može bas sve ZASNIVATI NA PREVARI. Pozvati Jelenu Krunić da policiji i tužilaštvu preda sve što ima od dokaza za ovu prevaru. Odgovarati mora: ili Jelena ili Kristina Kockar i ta Vanja, kao prevarantkinje. U uređenoj zemlji to se tako radi.

Ana

21.07.2018 23:45

@Slučaj Ognjanović - Ja sam citala u novinama pre 6 meseci da je Anabela trazila novac od fanova za glasanje za Lunu. Trazila i razne druge predmete i dobijala. Fanovi kupili Playstation da bi ona poklonila Slobi za rodjendan.

Milan

20.07.2018 09:45

Nije mi jasno ko ovoliku paznju pridaje drogiranoj i tetoviranoj Krunicki koja laze dok zine.

Lada

20.07.2018 09:55

Jelena Krunić ime da promeni u Kristijan Golubović!

Čika Jova

20.07.2018 10:08

Prevarila je one koji su naivni i već varani. Kod promućurnih takve naivne prevare teško uspevaju, ni u stvarnom životu a kamoli u rijalitiju. Zadrugarima ne verujem taman da se bese, ma nikako.

realna

20.07.2018 10:34

Samo prezime i genetika govori sve o njoj a narod se peca kao klenovi na bućku....

blučanka

20.07.2018 10:58

Narod je lako prevariti, ali ih je teško uvjeriti da su prevareni.

mjk

20.07.2018 11:20

Ovo je naravno istina ali je zahvaljujuci "prijateljstvu" sa novinarcicem zasticena. Videcete tek ko je ona. Svako ko se imalo krece po bgu zna ko je ona i sa kim su je vidjali kao i to kako je ogovarala muza.

Nina

20.07.2018 11:24

Gde će im duša, ološi jedni, dali ona sada sme na ulici izaći, ma može nema ona ni stida, ni srama. Dunav je nebi oprao.

Heh

20.07.2018 11:25

Srbija zemlja ovaca... Stoje u redu, cak se i guraju, svadjaju sa svima krvnicki, u zelji da ih sto pre i sto vise osisaju. Smesan narod. Ne cudi me sto je ovako kako je, kada vidim kako nam je narod blesav.

A

20.07.2018 11:46

Ko kaze da me je prevarila?! Glasala sam za nju jer me odusevljava a ne zbog prevare ...

Poyy

20.07.2018 11:50

Krunicka je mnogo prsla..

Mira

20.07.2018 12:20

Vi ste trecerazredni list kada objavljujete sto vam kaze jedna bolesna narkomanka Krunicka! Tuga pljujete jednu skolovanu SRPKINJU zbog ove bolesnice! Znam da ove komentare , kao i dosadasnje necete objavite jer vam ne idu u prilog, ali je tuga da jednu skolovanu Kiju blatite sa ovom nemoralnom bolesnom osobom! To samo govori koji ste nivo !

Nebojsa

20.07.2018 12:27

Kod nas uspeh ne prasta pa i od najboljih drugarica ili prijatelja. Ta osoba bila uz Kiju nerazvojna cim je ona izasla iz zadruge kso pobednica , postala popularna , svako je na ulici zaustavlja da se slika , gostuje na popularnim i prestiznim emisijama e ona je sad prevarant izigrala naciju uzela neki novac . Ljubomora , pakost ce pojedine unistiti , takvima nema pomoci .

nikolano

20.07.2018 13:33

Kad sam ja pre nekoliko meseci rakao da je Kija mag manipulacije i da laze ko pas,da je zabole za Slobu i Lunu vec da je samo zanimaju pare,popio sam oko 700 minusa i svega 20-pluseva. Ali nema veze klupko se polako odmotava. Jos malo i svi ce videti koga su obozavali i kovali u zvezde.

znamo ko je!

20.07.2018 14:09

Prodana duso,za izvesno vreme ces nam sama otkriti ko te potkupio da pricas ove gnusne lazi!.!.

more

20.07.2018 20:18

E, ako je to rekla Krunicka, onda molim lepo! hahahaha

Ana

21.07.2018 23:40

@more - Krunicka sve laze. Nasilna osoba pa je izbacuju iz svih rijalitija.

Samo hrabro, samo jako

20.07.2018 23:46

Šta, kao nema više od 13 komentara ovde? Ma ajte molim vas. Ko vas pritiska da ne smete da objavljujete. A sasvim je jasno da ne smete.

Natasa

21.07.2018 06:53

Zasto Jelena vise ne trazi novac za oca?? Daleko bilo ,i ne daj Boze nikome ? Zasto su Raza i L ucutale ? hm malo cudno ??

Ana

21.07.2018 23:41

@Natasa - Citala sam u stampi pre 6 meseci da je Anabela na Fejsbuku trzila novac za glasanje za Lunu.

Djoka

21.07.2018 23:49

@Natasa - Anabela je prva pre 6 meseci pocela da trazi i prikuplja novac za glasanje za Lunu i za poklone Luni.

yoda

21.07.2018 23:26

Zasto se ne pise o helikopteru i skupljanju para za slobin i lunin stan?! luna i anabela ucutale, a javlja se jelena, stvarno cudno. :))))))))

Una

22.07.2018 12:26

@yoda - Anabela je, pre 9 meseci,prva pocela da sakuplja pare za glasanje, za stan, za helikopter, za poklone Luni, za poklone Slobi za rodjendan a pogotovo Playstation najnovicji .....itd.

gagi

22.07.2018 12:43

@yoda - A gde je novac sakupljen za kupovinu stana za Lunu i Slobu? Anabela kazi ovde.

Djoka

21.07.2018 23:47

Kija nije znala sta se desava napolju. Svako je mogao da osnuje FAN Grupu i da trazi novac za glasanje.

Marko

22.07.2018 12:28

Prema pisanju stampe Anabela je sakupljala priloge za stan za Lunu i Slobu.

gagi

22.07.2018 12:42

Anabela je sakupljala humanitarnu pomoc za Lunu i Slobu. Sakupila je ogroman novac a nije kupila stan. Sloba i Luna nisu tu nista krivi. Kriva je zla Anabela koja je sakupljala novac.

Tanja

22.07.2018 14:47

Kija je bila u zadruzi koliko smo svi videli,i ne znam kako je mogla znati da će joj neko slati novac pa da je smislila prevaru?Ako je neko poslao zato što je želeo,Kija je opravdala pobedu sa brojem poslatih sms 55,14%.Krunicki niko nije verovao od Kijinih fanova i bolje neka ćuti .I na kraju,Kija nikada nije igrala na kartu prevarene i ucveljene žene,jer je celo vreme bila najveselija i uvek nasmejana i,vedrog duha.Da je htela sažaljenje ne bi Andriju spominjala.