Miljana i Ivan
Printscreen
Miljana i Ivan

Printscreen

Miljana i Ivan, Foto: Printscreen

Ivan je progovorio o odnosu sa bivšom suprugom Gocom Tržan, ćerkom Lenom, ali i o svemu što ga očekuje sa Miljanom Kulić nakon izlaska iz rijalitija.

On je prokomentarisao informaciju da je Goca Tržan, kako bi sačuvala njihovu ćerku od zluradih komentara, odvela nju van zemlje:

- Znam da je to više napumpano u medijima nego što je zapravo istina. Lena svake godine celo leto provede van zemlje i zato se ne brinem. Jeste da je sada starija i svesnija, i da ima pritisak na neki način, ali znam da će sve to proći i da ću nastaviti tamo gde smo stali.

Marinković je otkrio šta će prvo uraditi kada izađe iz vile "Parova".

- Prvo čime ću se pozabaviti jeste pitanje stana, koji mogu da izgubim. Ne znam u kakvom je stanju čitav taj proces, pa ću prvo otići u banku, a onda sve redom. Tu je i cela priča oko Miljane, pa ću tu morati da budem staložen i oprezan, ne bi li to još gore bilo. Nakon Leninog povratka, videću se sa njom i to me najviše raduje.

A evo koga Ivan vidi kao pobednika rijalitija "Parovi":

- Počelo je ispadanje ljudi od kojih se to ne očekuje. Očekujem još iznenađenja, ali nekako se stekao utisak da postoje dva favorita koji prednjače, od kojih biram Dalilu. Ipak, ne bi me začudilo da još neko, među koje ubrajam i sebe, odnese pobedu.

Komentari (2)

sosa

07.07.2018 17:56

ivanu nagrada.

Griffin

07.07.2018 18:53

Jel sigurna da je njeno?