Ivan Marinković
Alo!/ Rajko Ristić
Ivan Marinković

Alo!/ Rajko Ristić

Ivan Marinković, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Brak sa Gocom nije bio dugog veka. Marinković se nakon četiri godine odselio iz njihovog zajedničkog stana, a u avgustu 2011. godine je njihov brak službeno okončan na ročištu u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Iako su se razveli sporazumno i dogovorili se da će ostati u dobrim odnosima zbog ćerke, dve godine nakon razvoda je došlo do njihovog prvog sukoba, nakon što je Goca Ivana prijavila policiji zbog pretećih poruka.

S druge strane, Ivan je tvrdio da je Goca navodno pokušala da ga izbode nožem kad ju je uhvatio u prevari. Bivši supružnici su se kasnije opet našli na sudu zbog neisplaćenih alimentacija.

Goca Tržan

Promo

Goca Tržan, Foto: Promo

Nakon razvoda od pevačice, Ivan je učestvovao u nekoliko rialiti serijala, a u jednom od njih je napravio dete Miljani Kulić, koja se porodila pre nekoliko dana, što je postala maltene jedna od glavnih vesti u Srbiji.

Ipak, malo ko zna priču kako su se Ivan i Tržanova upoznali.

Naime, 2001. godine on je prvi put sreo Gocu u jednom salonu i kao njen veliki fan joj je prišao i zatražio autogram. Za nju je on bio samo jedan od obožavatelja sve do ponovnog susreta u jednom kafiću 2006. godine. Goca je napravila prvi korak, došla do njegovog broja telefona i pozvala ga u bioskop. Sledeće godine su se venčali i dobili ćerku Lenu.

Komentari (2)

Manja

11.08.2018 12:26

Stalno je govorila da joj otkucava bioloski sat i da jedva ceka da se ostvari kao majka. Ona ga je sama izabrala. Sada ga pljuje, a direktan je krivac za njegov krah. Uskoro ce i Rasa biti bivsi. Teska je kao crna zemlja i tesko onom ko je sa njom.

kimi

11.08.2018 16:06

ljudi moji niste niti svjesni koji je manipulator Goca Tržan..aahhaaa čeka 5g ispitivala,propitivala pa rekla evo prilike...Beograđanin,situiran iz centa grada pa dobra prilika.. onda brak pa kredit za stan ali na hipoteku Ivanovi roditelja ne na svojih..dakle mudro,proračunato a tako izgleda..čudi me jedino zašto je medii maze,zašto je ne nagaze ,zašto je otvoreno neko ne upita kad će stan pok.Marinkovića skinuti sa hipoteke.vrlo jednostavno..