Luna i Sloba
Printscrren
Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

Ljubav oženjenog pevača Slobe Radanovića i mlade blogerke Lune Đogani koja je počela i okončala se u rijalitiju "Zadruga" intrigirala je gledaoce više od devet meseci, a i dan danas svi se pitaju da li bi ova romansa mogla da se obnovi iako trenutno za to nema mnogo izgleda. Luna tvrdi da je priča sa Slobom gotova, a on odugovlači sa potpisivanjem papira za razvod od supruge Kije Kockar.

No, i pored toga, o događajima u "Zadruzi" i dalje se itekako priča, a novi detalji pojavljuju se svakodnevno. Zadrugar Milan Milošević otkrio je u autorskom tekstu kako je izgledao najperverzniji seks Slobe i Lune, u prilično neobičnim okolnostima.

"Nemam ništa protiv toga kada dvoje mladih ljudi seksualno opšte, već nikako da stavim akcenat na to u kakvom su stanju tada bili Slobodan i njegova ljubavnica Luna, a u tom grmu leži zec! Tog dana zanimljiv zadatak da se zadrugari međusobno farbaju od glave do pete raznim bojama bio je samo predigra ljubavnicima da se iskradu i tako obojeni, sa još uvek svežim bojama na sebi, perverzno poigraju u toaletu.

Dok su ostali privodili zadatak kraju, iz toaleta su se čuli tupi udarci, zvuci udarca talasa o morsku stenu, svedoči jedan od zadrugara koji se našao u blizini, a taj nisam ja, verovali ili ne, a jesam bio dežurna šunjalica. Pohvalio se jedan od dvoje ofarbanih ljubavnika kakve su to perverzije imali, a ja ću vam ih samo prepričati:

- Uleteli smo u WC i dok su se boje bukvalno slivale niz naša tela počeli smo divlje da se vatamo i ljubimo, a onda smo imali seks, ludački, nije nam bilo dobro... Boje sa naših tela prelazile su sa tela na telo, farbe je bilo svuda, bukvalno svuda. Imali smo osećaj da je počeo zemljotres - pohvalili su se još iste večeri", piše Milošević.

Komentari (4)

Dokle vise

02.07.2018 23:58

Ovo vise postaje degutantno. Krece utrkivanje ko ce mastovitiju pricu za ljubavni trougao sa smisli. Noralan narod pita se samo dokle ce trajate prepucavanje fanatika koji nisu treptali 9 meseci? Treba li da cekamo septembar dok ne krene nova Zadruga ili cete nas postedeti istih faca barem malo ranije...faca i ovih bljutavih prica?

mila

03.07.2018 10:58

@Dokle vise - Meni se cini da su ovi clanci samo uvod u zblizavanju Lune i Slobe, inace koga vise briga za njihov sex.....

IKOS

03.07.2018 11:55

Naravno da su imali sex. Oni se ludo vole. Njihova lubav je posebna i iznad svega. Tako i treba. Samo naped ,puna podrškaNajajči ste , kada ste mogli da izdržite sva psihička i mentalna zlostavljanja na sve strane Puna podrška.Volite se i dalje kao i do sada. Najlepši i najkvalitetniji par. Niko vam ne može uzeti ono što imate - vašu beskonačnu ljubav, koja i dalje traje.

jus

03.07.2018 13:30

Ne verujem da su imali seks. Sloba je lezao nepomicno a Luna je skakala po njemu i jasila ga gornjim delom tela. Pazila da im se donji delovi tela ne nadju jedno iznad drugog.