Miljana Kulić
E-Stock/ I. Jovanovic
Miljana Kulić

E-Stock/ I. Jovanovic

Miljana Kulić, Foto: E-Stock/ I. Jovanovic

U rodnom gradu Miljane Kulić, buduće učesnice “Zadruge 2” juče je održana prava fešta. Naime, Kulićeva je krstila svog sina Željka, a tim povodom je organizovala i veselje u jednom restoranu gde su bili prisutni i pojedini bivši zadrugari.

Sara Reljić prisustvovala je slavlju sa svojom majkom Indirom, a tu im se desila i jedna neprijatnost. Indira je parkirala svoj automobil ispred stambene zgrade gde je parking rezervisan samo za stanare, te su je obavestili da mora da ga pomeri.

Ona je odmah skočila i otišla po svoj auto, a u restoranu su joj rekli da može da se parkira na njihov parking, što je Indira i učinila.

Ovaj mali incident nije mogao da poremeti veselje na kom je Sara čak i zapevala, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:

Komentari (3)

kimi

05.09.2018 18:59

čujj ovoooo....krstila svog sina Željka ......ispada kao da je mali Željko začet po duhu svetom...zar toliko moraš biti nepismen....svoga sina Željka ???.... možda je i začet po duhu svetom s obzorom da je otac NEPOZNAT....hhmmmmmm...(svakako ružno izgleda).....

Ниш бре

06.09.2018 09:03

@kimi - Vi "preposteni", koje ste u braku, razmislite dobro da li su vasa deca zaista VASA DECA! Zato, pustite Miljanu na miru da uziva u majcinstvu. A i ako se vec predstavljate kao toboz veliki vernici i postovaoci nase religije, molim da se malo edukujete i po tom pitanju. Hvala.

Jedno ne razumem

05.09.2018 19:18

Da li krstenje malog Zeljka ili "promocija" Tine i Ane? Na ovom snimku se vidi kako je Miljana neraspolozna, a i deteta nema...