Kija Kockar
Alo!/ Dejan Briza
Kija Kockar

Alo!/ Dejan Briza

Kija Kockar, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Rijaliti "Zadruga 2" startovao je u četvrtak, 6. septembra. Pobenica prve sezone Kristina Kija Kockar prisustvovala je svečanom otvaranju luksuznog zdanja u Šimanovcima, a tom prilikom osvrnula se na medijska pisanja o njoj imajući u vidu da je poslednjih meseci udarna tema tabloida.

- Svi mediji u jednom trenutku su pisali neke negativne stvari za mene... Razumem da mora da se prodaje tiraž i da je to bitno, zar ne?! Nekad ubodu nešto, a nekada ne... Većinom ne! Pogotovu što se tiče mog emotivnog statusa. Dajte tog dečka o kome pišete da mi pomogne sa kesama iz prodavnice i koferima! Nemam nikoga! Kada budem imala partnera, verujte, saznaćete... I ja ga jedva čekam!

Na portalima i u štampi se provukla priča da ćeš u novoj sezoni "Zadruge" dobiti tajni zadatak i preuzeti ulogu Drveta mudrosti... Da li je to tačno?

- Niko mi to do sada nije ponudio, što ne znači da neće... Ukoliko se desi, biće zanimljivo.

Kija Kockar

Dejan Briza/Alo!

Kija Kockar, Foto: Dejan Briza/Alo!

Hoćeš li iskoristiti priliku da se tim putem osvetiš Luni Đogani za sve što si preživela u rijalitiju?

- Nema potrebe da ja njoj vraćam milo za drago, mislim da se to samo vratilo. Uvek sam govorila da Bog sve gleda, tako da ne bih se petljala u to - odlučno je odgovorila Kockareva.

Komentari (6)

Nikola

09.09.2018 20:41

Udaj se za Gasttozza i eto rešenja svih problema!

dejo

10.09.2018 05:18

@Nikola - pa sta ce onda kljunci?? Kiki ima nivo , takvih kao gejskroz ima na svakom cosku

Mara

10.09.2018 13:03

@Nikola - Kakav je Gastoz ruzan da mu orah iz ruke ne uzmes. Ne vrede mu nikakve pare.

Anonimus

10.09.2018 04:40

svakog dana vucem kjese ,ali posle 1 stuardese ,znam koliko su to opasne zene ,da mi daju 23 000 000 $ ne bix se prihvatio da pored mene bude stuardesa , nema veze sto je bivsa ,nadjite nekog drugogo da joj vuce kjese ,molim vas kao najmilije ,samo nemojte mene da osudjujete na tu robiju .Dzabe lepota ,dzbe sve u to igru vise neulazim .njenom buduce odmah da izjavim saucesce , to je isto kao da su te osudili na smrt

??????

10.09.2018 12:57

@Anonimus - Ostaces zauvek Anonimus.

on

10.09.2018 13:15

Mogli bi da je posade tamo kao drvo žalosti !!!