Kija i Vuk Mob u Ulcinju
E-stock/Ivan Dobričić
Kija i Vuk Mob u Ulcinju

E-stock/Ivan Dobričić

Kija i Vuk Mob u Ulcinju, Foto: E-stock/Ivan Dobričić

"Kija se poverila prijateljima kako nikada nije imala ovakav osećaj za nekoga još otkako je upoznala Slobu. Ona je rekla kako to ne želi ni da poredi jer je tada bila klinka, sada je zrela žena koja zna šta joj odgovara. Kod Vuka joj se svidela njegova divlja energija i to što je odlučan muškarac, samostalan, sve ono što njen još uvek zakoniti suprug nije.

Rekla je: "Ma sutra bih se udala za njega kad bi me zaprosio. Spremna sam da pored njega provedem čitav život". Kad god je kraj njega, ona ne skida osmeh sa lica i oduševljava je njegov smisao za humor. Ona svakog dana požuruje advokata sa razvodom jer smatra da to koči Vuka da preuzme neke ozbiljne korake kada je njihova ljubav u pitanju. Ima mnogo planova sa reperom, ali postoji dosta stvari koje ih za sada sprečavaju da maksimalno uživaju u vezi", kaže izvor blizak Kockarevoj.

Ona je Vukovoj porodici nanela dosta stresa i problema. Danima su im kuću u Baru opsedali paparaci ne bi li ih uslikali zajedno. Vukova mama Nena je obožavala nesuđenu snajku Biljanu i ona se nada da je ovo sa Kockarevom samo prolazna faza njenog sina.

"Kija je uništila veridbu Vuka i Biljane i poremetila mnoge stvari u njegovom životu. Oni su se smuvali tako što je Mobova tadašnja verenica predložila Mobu da pozove Kiju da sarađuju i snime neku pesmu. Biljana je pratila "Zadrugu" i osećala je sažaljenje prema Kiji jer ju je muž prevario. Želela je da joj pomogne, a ova joj je zabila nož u leđa i preotela joj verenika. Zbog toga Kiju ne podnose Vukovi roditelji i cela porodica. Jedva su je gledali dok je boravila u porodičnoj kući u Crnoj Gori", završava izvor Srpskog telegrafa.

Kristina Kija Kockar i Vuk Mob

E-Stock/Ivan Dobričić

Kristina Kija Kockar i Vuk Mob, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Komentari (13)

Bane

06.08.2018 22:57

"Samo ja i niko više, kakvi Vukovi, kakvi Radanovići. BEDO ZRENJANINSKA !

Zoran

07.08.2018 00:07

Ma nemojte tako, to joj je samo drug koga voli da zajase kao na slici. I Filip joj je bio samo drug. I ko zna koliko je drugova imala. Ovo mi sve vise lici da Sloba nije mogao da dodje na red da se druzi sa svojom zenom. Sloba je prevario nju a izgleda da je ona preveslala pola Srbije. Priznajem da sam je i ja sazaljevao na pocetku ali sam onda shvatio koliko je namazana. Cak bih rekao da joj je i advokat dobqr drug.

:)

07.08.2018 01:02

@Zoran - Bravo Zoki za komentar!

prijatelj advokat

07.08.2018 10:40

@Zoran - Bravo Zoran, Duci i Mina za komentar. I još - pogledajte sliku kije i advokata kako se grle, ona mu čak položila ruku na njegovu - meni deluje malo previše "blisko"za prijateljski zagrljaj, ali ona ga sad treba kao advokata, zar ne? Bilo bi mi žao, da utiće na njegov brak, pa posle izjave -nije zbog mene....kao kod vuk moba?

mima

07.08.2018 10:55

@Zoran - od samog pocetka sam govorila da je gluma sve i da je scenario odlican,popljuvali su moj komentar ko zna koliko puta...nisam pratila zadrugu non stop ali interesantne stvari sam pogledala na netu...onaj ko imalo zna da cita ljudima lica shvatio bi da je istina negdje drugo a ne u njoj...Kija nije prevarena zena ona je pristala na sve to..ponavljam nisam fan ni Lunin ni Slobin...

MinaMina

07.08.2018 00:27

Zna se tačno sta se njoj kod njega dopada....LOVA!!! Decku je porodica inače jako imucna... do pre mesec dana se presamićivala u Zadruzi za Bobom njenim, povraćala i šta sve još...sve objašnjavala kako ne može sve to tek tako da nestane...vidimo što ne može! Dok je uzela pare za GLUMU!!! ODVRATNA!

cica

07.08.2018 07:38

@MinaMina - U Zadruzi joj je bio cilj da na krilima ucveljene i povredjene zene dodje do pobede. Naravno, tim potezom (jednim) je i unistila vezu Slobe i Lune, u cemu je posebno uzivala! Inace, moj je utisak da nikada nije ni volela muuuza, vec je videla da preko njega moze doci do para i toliko zeljene slave!

Bljak

07.08.2018 10:30

@MinaMina - Ona je zlo. A jadna Luna je glavom platila Kijin bezobrazluk.

Duci

07.08.2018 01:02

Ta Kija je zlo zla,očigledno.Nisu je voleli Slobini roditelji,ne vole je ni ovi Vuka Moba, i to nije slučajno,to dovoljno govori

Mia

07.08.2018 06:03

Kija i VUk su odličan tandem.Lep par, baš odgovaraju jedno drugomAko ej ona srećna sa njim i on sa njom, zašto da ne.Život je kratak.Samo napred Kija. Tako i treba.

dRAGANA

07.08.2018 07:59

Šanse nema da se uda, pa tek je krenula u pohode.... možda naidje neko sa debljim novčanikom.... ili će da pada u nesvest za Slobicom na razvodu... videćemo šta joj se više isplati. Sloba postaje zvezda, tu je lova...

Ami

07.08.2018 10:42

Nije kriva Kija za raskid Moba i Biljane nego-Mob,(pa nije ga Kija natjerala na nista ) a ...sto se tice Slobe -pa vidjeli smo-sem sto je dosao u rijaliti da je prevari s Lunom,on ne zna ni sam razmisljati nego to drugi rade za njega A sem toga zena je pametna,lijepa,privlacna ....pa zasto to da ne iskoristi i nadje nekoga ko njoj odgovara.

KRIVA

07.08.2018 11:11

@Ami - Ami - nije ni Luna kriva za razvod -Slobodan je kriv (nije ga Luna natjerala na ništa) i njegova žna, koji nisu uspeli u pet dugih godina stvorit jednu dobru vezu, odnos a čak su se venćali u ovakvoj "skalameriji". Konstatujem, da je Luna bez škole pametnija od Kije.