Kija i Sloba se svađaju
Screenshoot Youtube
Kija i Sloba se svađaju

Screenshoot Youtube

Kija i Sloba se svađaju, Foto: Screenshoot Youtube

Kija ga je u jednom momentu fizički napala, i to tako što ga je prvo gađala flašom punom vode. Zatim mu je udarila šamar, a ono što je usledilo je postalo predmet spora na društvenim mrežama - Sloba ju je odgurnuo, pre svega kako bi se zaštitio od udaraca, ali nisu svi ovaj potez tako protumačili.

Kija Kockar

printscreen

Kija Kockar, Foto: printscreen

- Ovo je tužno, jako tužno... čovek od 130 kila udara ženu od 50 kila! On nasilnik! Ovo je strašno! - glasi samo jedan od gnevnih komentara.

Posle toga su i neki zadrugari rekli da joj je Radanović uvrnuo ruku, dok se Sloba branio rekavši da ju je samo odgurnuo. Ima i onih koji brane Radanovića i tvrde da je to sve bila samo dobra gluma njegove supruge, koja je opet iskoristila trenutak da bude u centru pažnje.

 

Komentari (8)

Porodično nasilje

17.05.2018 12:22

Krenula kašikom na Rusiju. Posle joj đavo kriv i odma u plač. NAPOLJE S NJOM. ONA JE NASILNIK I TREBA JE TUŽITI ZA PORODIČNO NASILJE I ZLOSTAVLJANJE. SLOBU SKLONITI U SIGURNU MUŠKU KUĆU. POLICIJA I TUŽILAŠTVO DA REAGUJU. NJOJ ZABRANU PRILASKA SLOBI DO KRAJA POSTUPKA I NANOGICA. SAMOODBRANA JE DOZVOLJENA, NIJE BILO PREKORAČENJA. Pa dokle pogani patuljak da se trpi?

Suza

17.05.2018 12:38

@Porodično nasilje - Da li ste brojali šamare kojim ga je Luna počastila??? Ljubavnici se očigledno to ne uzima za zlo..

Porodično nasilje

17.05.2018 13:04

@Porodično nasilje - Suzo, ako je o ljubavnici reč - ne može biti reči o porodičnom nasilju. Njeno nasilje se goni po drugim osnovama. A KIJA POTPADA POD PROPISE O PORODIČNOM NASILJU. Koji vama deo nije jasan tačno?

Sofija

17.05.2018 12:30

Sad se ohrabrio da kaze konkretno da nece da se politi sa Kijom, sto to nije rekao pre, rece li on Kiji pre neki dan ,, ko kaze da cemo se razvesti,, A da cuo se majkom, ha, ha, ha. Njemu treba zatvoriti sva vrata kao pevacu. Ima i boljih pevaca i boljih ljudi od njega.

Diitrije

17.05.2018 21:25

@Sofija - Nije on to rekao. bioje ju bazenu, tosejodnosilona sasvim drugu stvar..rekao je "ko kaže" ane kako ti iznosiš, prevodite se usvju korist,štoje istovid manipulacije.Toliko st providn da nam je muka da čitamo pa i dajemo komentare, na jovom portalu...Ej...polupismena nacijo...kuda ideš.

Kaca

17.05.2018 13:06

Samar je najmanje sto je zasluzio da dobije od Kije.Srecan je sto je javno ponizio nju,a neka druga da je odavno bi mu sve po spisku.

PandaSho

17.05.2018 20:10

Nije mi jasno o kom porodicnom nasilju Vi pricate??

Nina

22.05.2018 02:12

Lud zbunjenih.ko je lud,a ko zbunjen?¿