Miljana Kulić
Printscreen
Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

Finalistkinja prve sezone "Zadruge" i učesnica još par rijalitija u prošlosti, već godinama niže skandale, a oni je nisu zaobilazili ni pre nego što je postala poznata javnosti. 

Miksi je više puta izjavljivala da je natprosečno inteligentna i da je njen IQ 156, a promenila je sedam osnovnih škola.

U srednjoj školi pretila je da će skočiti sa prozora ako joj profesor ne zaključi ocenu koju je želela. Iako nijednu knjigu do sada nije pročitala i nema srednju školu, ona bi do 30 godine volela da završi Pravni fakultet.

Predstavljala se kao novinarka tabloida da bi dobila brojeve poznatih pevača sa kojima je želela da se druži. Proganjala je Darka Lazića, Milana Stankovića i Dušana Svilara. Oni su je odbijali, a nju je to još više privlačilo jer pati od opsesivno kopmulsivnog poremećaja.

Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

Noćima je kružila oko Mišelove kuće, udarala je njegovu majku, slala mu je vatrogasce i hitnu pomoć na adresu, bacala je petarde i navodno usmrtila njegovog psa. Iako je Mišel prijavio policiji, oni nisu reagovali jer su navodno dolazili često kod nje u kafanu i verovali da je u pitanju ljubav.

Kulićeva se porodila u petak i na svet donela dečaka Željka, što je čini prvom rijaliti mamom na ovim prostorima.

Komentari (6)

Manja

31.07.2018 20:41

Konacno jedan da kazem dosta objektivan tekst o zasticenoj beloj medvedici Miljani Kulic - mada je blag.Polako,ali sigurno trebaju mediji da prekinu sa histerijom zvanom Kulic,i realno objaviti da je ona psihicki labilna i da zacecem u rijalitiju ne treba da bude uzor omladini i naciji,vec bruka i sramota.Zahvaljujuci Mariji i njenoj podrsci,Miljana je dotakla dno,a Zeljko je vec stavljen na prodaju ko da vise!Prestanite da velicate degradaciju roditeljstva, majcinstva,drustva.

joja

31.07.2018 20:59

daj skinite je više

Iva

01.08.2018 04:03

Mene zanima da li će centar za socijalni rad nadzirati ovu porodicu? Ova žena nije mentalno sposobna da brine o detetu. Majčinstvo nam okrene život za 180 stepeni pa ni psihički stabilnim ženama nije lako da se snađu. Uvek minje bilo zao ove Miljane. Nije mi jasno zašto je roditelji nisu ako treba i za noge izvukli iz takvih programa i lečili. Lakše im je verovatno bilo da na bolesnom detetu zarađuju. Neka joj je sinčić živ i zdrav.

Ozbiljni

01.08.2018 11:59

Skoro su onoj mjci koja je nesto mentalno zaostala socijalna sluzba oduzela trenutno pravo nqd detetom.. zasto je ova osoba koja im psihicki problem ...koja je pod terqpijom u boljoj situaciji od te majk3

Rčko

01.08.2018 17:40

E budaletne