Ivan Marinković
Printscreen
Ivan Marinković

Screenshoot Youtube

Ivan Marinković, Foto: Screenshoot Youtube

Ivan Marinković se potpuno raznežio kada mu je Miljana podarila sina Željka, više i ne pominje DNK test ali ne prestaje sa grubim rečima.

Naime, on se redovno čuje sa Miljanom i tu je koliko god mu ona dozvoljava, ali kako kaže, ako se njeni roditelji budu mešali i ako mu budu branili da viđa svoje dete, spreman je i da ga otme ako treba.

"Treba da vidim kako to ide sa prijavom deteta jer planiram da mu dam svoje prezime i da ga priznam, a oni ako neće tako, ja mogu i sam da se staram o sinu! Rekao sam joj da sam se toliko zaljubio u sina da ću ga oteti ako probaju da me odvoje od njega na bilo koji način. To ne bi izašlo na dobro", iskren je Ivan za Star.

 On dodale i kako ga Miljanino ponašanje nervira u nekim situacijama, ali da će se potruditi za svoje dete.

"U jednom trenutku u sobi je eksplodirala sijalica a Miljana se pogubila i odmah je pomislila kakvo li je to predskazanje. Ma rekoh šta lupetaš, nije to ništa, svaki dan pucaju sijalice. Eto tako me iznervirala u sekundi, zato sam joj zapretio da ću uzeti bebu kod sebe da je čuvam. E onda se odmah smirila. Ma mnogo je ona mlada mama, ima bolove, ništa ne jede još uvek, pa je sva nervozna i preumorna. Nadam se da se njeni roditelji neće mešati, jer u suprotnom može da bude svašta, a beba će najviše trpeti i patiti. I njen otac Siki mora da smiri strasti i spusti loptu. Nisam ja nikakav Indijanac", kaže Ivan za Star i dodaje da mu bivša žena Goca Tržan još uvek nije čestitala rođenje sina, a ni ćerka Lena koja je dobila polubrata.

Komentari (6)

Vuki

02.08.2018 15:15

Ako je istina ovo za sijalicu, to su klasične opsesivne kompulzije (neosnovani strahići )

nada

02.08.2018 15:45

Pa ti neotesanko ako hoces u zatvor ili zabranu da ne vidjas dete samo izvoli - oni u Nisu samo takve i cekaju a plus Miljanin tata je bivsi bokser ! Nisi ni hteo to dete kao ni Lenu vec samo hoces da budes u centru paznje ( da nisi na zalost bio Gocin muz niko nebi ni znao za tebe ). Ti nemas ni kuce a ni kucista !!!!!!!!!!!!

Jeca

02.08.2018 15:46

Gde ces ti pijan da brines o bebi?

Mima

02.08.2018 15:54

Kulici sada cekaju nov rialiti i jos para,pa misle da im on ne treba. Mozda bi za nju bilo bolje da je vise ne zovu i ne placaju. Ovako je umislila da je koleginica Darku Lazicu i estradi

Dijana

02.08.2018 16:03

Nije mi zao Goce, sama je birala sa kim ce dete da rodi, ..ali mala Lana,.. strasno, zao mi deteta,..ne ni zbog toga sto joj je otac alkos, niti sto pokusava na majcinu slavu da se provlaci po rijalitijima,..ali ovakav izbor druge zene,..pa s tom zenom dete.. A tek baba... Goco,..vodi Lanu negde daleko,..zastiti to dete od ovog polu..ma sta polu.. cetvrtsveta

Zana

05.08.2018 13:55

Centar za socijalni rad Mora ovde da reaguje