Dalila Mujić i Nenad Marinković
Foto Alo
Dalila Mujić i Nenad Marinković

Foto Alo

Dalila Mujić i Nenad Marinković, Foto: Foto Alo

 

Nenad Marinković Gastoz pobedio je u šestoj sezoni "Parova", a kao nagradu dobio je novčanu nagradu od 70.000 evra. Kako stvari stoje, taj novac će uložiti u novi stan, a jedan prigodan poklon za useljenje dala mu je drugoplasirana Dalila Dragojević.

- S obzirom da je on dobio 70.000 evra i da to želi da uloži u stan, Dejan i ja smo mu kupili, evo rukavicu, pošto voli da kuva, to će ti biti za novi šporet, pošto si ti redovan u kuhinji, i jednu pepeljaru. To da imaš za novi stan - rekla je Dalila Gastozu.

- Pa ovo je lepo, a ja mislio neka sprdnja - rekao je Gastoz, koji je bio zbunjen.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Komentari (4)

mimmli

10.07.2018 12:15

A što je trebala kupit šporet,ne razumem,nije bila dužna ništa ali očito da je sistem vrednosti poremečen,eto iz malo znaka pažnje se pravi sprdnja,jer zaboga samo pepeljara i rukavica,jel on nju nazvao kad je pobedila i hoće li on njoj kupiti pepeljaru za useljenje

WYW

10.07.2018 13:52

To je Dalila zlo.I na taj nacin je htela da ga ponizi i omalovazi i tako iskali svoj bes,ne shvatajuci da je pokazala gledaocima svu svoju nemoc i koliko je DNO!Nema vise Njujorka,laznih fanova koji ni ovaj put nisu dosli kao podrska.Osoba koja odvoji sina od majke i porodice je ZLO.Nicim se ne moze oprati,a ona sada to pokusava.

mimmli

11.07.2018 07:53

@WYW - Njegova majka ima jednu čednu snajku,dovela i unuće da se omiljeni sin ne muči,nju je oberučke prihvatila jer joj liže dupe,po čemu je Dalia gora od one,Dejan i Dalila su hteli ostat blizu njih ali ona je plac dala samo Davidu,još im se čedna uvukla u kuću premda ima gde biti,a ovi bili podstanari,sad ih pljuju za kuću u Bosni,bolje i to nego da su podstanari,imaju vremena kupiti nešto i u Srbiji,omiljeni i dalje kose travu na placu,

Sonja

10.07.2018 17:16

ZLOBNA "punija" i bolesno ljubomorna Dalila (i njen potrčko Dejan), koja je nakom pobede Gastoza i DUPLE KRUNE sa "rijaliti mužem" SRAMNO pobegla bez čestitke velikom pobedniku iz vile!? A sada dva dana kasnije, kao pojavili se Dragojevići na Parografu sa skromnim poklonom, jer su ih nagrdili mnogi zbog blama i sramote. Bruka i SRAMOTA histerićno šizofrene bolesnice Dudlićke iz Šepka!