Naida i Gastoz
Screenshoot Youtube
Naida i Gastoz

Screenshoot Youtube

Naida i Gastoz, Foto: Screenshoot Youtube

Nenad Marinković Gastoz definitivno je stavio tačku na odnos sa Naidom. Nenad je čak izjavio da mu se gadi seks s Naidom.

- Juče se u vilu javila tvoja bivša devojka Naida, a dok ste bili u vezi tvrdio si da se ona javlja u vilu "Parova" samo zbog vaše ljubavi, a ne zbog popularnosti. Kako komentarišeš sada njena učestala uključenja?

"Voleo bih da vidim vas na njenom mestu. Zameraju joj što se drugi put uključila i odreagovala kako je odreagovala, a prvi put kada se javila bila je kulturna i lepo zamolila Vuka da prestane, gde se on izvinio a zatim nastavio, to nikom ništa. Svako bi isto uradio da je na njenom mestu."

- Posle raskida veze sa Naidom, utehu si našao u Anamariji. Sinoć si rekao da se gadiš seksa sa njom, zbog čega? Misliš li da ti je seks sa Anamarijom odmogao u eventulnom pomirenju sa Naidom?

"Utehu nisam ni tražio, a ni dobio sa Anamarijom. Gadim se klipa i te cele večeri i našeg ponašanja, a ne nje i seksa sa njom. Zatim šta sam rekao sinoć Marijani, ali nije problem, napisaću isto.

gastoz

printscreen

gastoz, Foto: printscreen

- Sinoć si otišao u "Kamp otpisanih" gde je pao i poljubac sa Marijanom. Da li ti se Marijana zaista sviđa ili si to uradio u inat Milutinu Radosavljeviću Miliju?

"Poljubac je pao, ali na foru naravno, radi sprdnje ali svakako Marijana je jedna od najlepših devojaka ove sezone. Mili je prošlost, koga on još zanima.

- Zbog poljupca i muvanja sa Marijanom, Teodora je stavila tačku na vašu vezu. Da li između Teodore i tebe postoje iskrene emocije?

"Na našu vezu? Moraću da popričam sa Teodorom, pa vam javljam."

- Kako se približava kraj rijaliti tako su i napadi na tebe sve učestaliji. Zbog čega odjednom sada svima smetaš u vili? Ko je po tvom mišljenju zaslužio pobedu ove sezone?

"Odjednom? Mislim da im smetam od 26. oktobra 2017. godina. Iskreno, imam tri favorita u koje ne računam sebe, a izjasniću se pred finale, ako se nešto ne promeni."

Teodora i Gastoz

Screenshoot Happy

Teodora i Gastoz, Foto: Screenshoot Happy