Luna i Kija
Screenshoot Youtube
Anabela Atijas

Alo!/M. Jošida

Anabela Atijas, Foto: Alo!/M. Jošida

Majke tih zadrugarki ostale su prilično suzdržane kada je reč o komentarisanju novonastale situacije, nestrpljivo čekajući kraj rijalitija, jer se nadaju da će se tada razjasniti mnoge stvari.

Kako je glavni povod sukoba suparnica bilo Lunino saznanje da je njen prijatelj Nemanja Đerić Đekson savetovao Slobodana Radanovića da se distancira od nje, Anabela Atijas kaže da je njenu ćerku to pogodilo samo zbog toga što je repera smatrala pravim prijateljem.

- Postoje neki ljudi koji očigledno mogu da te razočaraju. Njeno razočaranje je veliko onoliko koliko je ona njega gledala velikim - rekla je Anabela, dok raspravu sa Kristinom Kockar nije želela da komentariše.

- Ispoštovaću Luninu želju da ne govorim o tome - bilo je sve što je pevačica rekla.

Nadica Zeljković

Alo!/Vladimir Marković

Nadica Zeljković, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Sa druge strane, Nadica Zeljković, majka Kristine Kockar, za "Alo!" kaže da je normalno da dođe do svađe između njene ćerke i modne blogerke, ali i da je sada sigurna da je Slobodan Radanović dvolična osoba.

- Šta da vam kažem, kristalizuje se sve. Potpuno je prirodno da imaju razne nesuglasice. Kristina je sama rekla da ne postoji nikakav dogovor između Slobe i nje, to je zaista nemoguće. Situacija se menja iz sata u sat i ne bih da komentarišem Lunu jer svako ima pravo na svoje mišljenje. Činjenica je da je Slobodan dvoličan, trči na jednu, pa na drugu stranu. To je sve što imam da kažem jer sam trenutno posvećena spremanju Kristininog rođendana - rekla je Nadica za "Alo!".

Inače, nakon što je saznala da je Đekson savetovao Slobu da se distancira od nje, modna blogerka je istakla da se neće pomiriti sa njim, a potom je usledila žestoka rasprava sa Kristinom Kockar.

- Mi smo shvatili da, posle svega, ne možemo da budemo zajedno ovde, a ni napolju. Prvenstveno, ne želim više da dozvolim da gledam nju kako ima napade, kako joj je loše - rekla je Luna, Kristina joj je odmah uzvratila.

- Trebalo je da razmišljaš o tome pre nego što si se smuvala sa mojim mužem - rekla je Kristina.

Luna i Kija

Print screen

Luna i Kija, Foto: Print screen

- A ti si ušla ovde da gledaš sve to, to je bio tvoj izbor! Pričala si da ga ne voliš kad si ušla. Bolelo te je uvo, bila si sa drugim. Nije te doticalo, a sad te dotiče! Sad ti, kao, njega braniš, sad si ti njegova žena koja ga voli, koja se bori za njega - vikala je Luna, što je Kristinu izbacilo iz takta.

- Možeš da ćutiš? - pitala je Kockareva.

- Baš neću da ćutim - uzvratila je Luna.

- Dvadeset i šestog septembra je on mene pozdravljao i varao me iza leđa. Ja ne znam šta si ti ako nisi ljubavnica! Nas dvoje jesmo u braku i rekla sam da on ima emocije prema meni. Da, bio je divan brak, ali nije bio divan razlaz, to je velika razlika. On je tebi servirao mnoge priče, a ja znam istinu! Naš razlaz je ružan! Ja bih svakome poželela brak kakav smo mi imali. To što je on izabrao kukavički način da izađe iz svega toga, to je do njega. Naš brak nemoj da diraš - rekla je Kija.

Kristina Kija Kockar

E stock

Kristina Kija Kockar, Foto: E stock

- Vi non-stop pričate o nekoj ljubavi, o nekom braku, vi se volite. Kakav crni brak, napravili smo haos ovde! Nemoj da se foliraš, bre, više! Ti si trenutno najpoznatija žena i vidim da ti je to mnogo teško palo - rekla je Luna.

- Ne, vas dvoje ste napravili haos i mene ste uvukli u sve to! Ja se jedina ovde ne foliram! Ti si poslednja osoba koja može da priča o mom braku! Samo bolestan um može da misli da meni ovo imponuje. Samo pileći mozak može to da misli! Menjala bih sve ovo da mogu da vratim svoj brak! Mene boli ku*ac da budem poznata! On je moj muž i ja njega volim - govorila je Kristina Luni.

- Samo ću ti reći jednu stvar. Da nisam bila ja, bila bi neka druga, prihvati to! Sere mi se od poslednjih 20 dana u kojima se odjednom muž i žena vole, brane se, a ovamo pljuvanje, udaranje, grebanje, varanje! Muka mi je - vikala je Luna, a potom je Sloba kratko poručio:

- Ke*a mi se od tvojih generalizovanja! To je moj brak - viknuo je Sloba.

 

Komentari (14)

Tako se brak ne čuva

25.05.2018 08:38

Ovo troje nisu normalni i da je do mene, svo troje bih najurila napolje. Dosadni i naporni do zla boga. Nezreli, razmaženi i samoživi svo troje. Luna najviše, a ni ovo dvoje nisu puno bolji. A sad o čuvenom braku: oboje kažu - to je moj brak - i kao niko ne sme da ga komentariše. E pa drugovi, vi ste došli u rijaliti da vam se brak odvija javno. Vaš brak je postao javna stvar, zahvaljujući vama, ne meni ili Peri. Samim tim, svako može da ga komentariše pa i ta nesretna Luna. Ludi ste.

Cica

25.05.2018 09:35

Nekad su postojale radne akcije a ne rijaliti.Ne bi ovi na radnoj akciji sastavili nedelju dana.

TMN

25.05.2018 09:43

A sta bi sa Andrijom.Kako on isceznu odjednom.

ma

25.05.2018 09:53

Luni je uvek neko drugi kriv, a ne ona. Devojka se umesala u brak i sad optuzuje Kiju da je kriva, pa gde to ima.

mirko

25.05.2018 11:49

@ma - Neobrazovana i iskomleksirana Lunja. Pozz sa Zlatibora.

krug dvojke

25.05.2018 12:13

Slobodan je veliki foler i manipulator, Raza ima sto lica i mnogo toga bih joj rekao u lice, samo ne znam koje!

lola

25.05.2018 12:17

modna strokerko ti si sramota za civilizaciju.

Nadica

25.05.2018 13:58

Ej Kockareva mama te rodila sa ozenjenim covekom. Sta oces, gde ti je Andrija, Filip itd. Ma Luna je bila slobodna ti si udata pa si ga varala muza, to se ne pika? Ajde vise razguli zlobna zeno! OTROVEEEE!

Dijaspora

25.05.2018 22:56

@Nadica - Anabela i ti si rodila sa tudjim covekom, zato umukni!

Mira

25.05.2018 14:00

Ljudi, čitam i ne mogu da verujem sta prica ljubavnica, ženi. Pa ovo je stasno. Nisam niciji fan ali ova Luna i njena majka su se smucile svima koje poznajem a i ostalima ( vidim po komentarima na svim portalima. 95:5 za Kristinu. A Anabela namerno provocira svojim izjavama i smesnim porukama. Pa narod nije blesav.

Milano

25.05.2018 16:36

@Mira - Srbija svakog prihvati, ko god dodje. Mi srbi svakog oberučke prihvatimo, a posle nam ti dodjoši blate decu i državu!

Mara

25.05.2018 14:24

A koja škola treba da bi neko bio obrazovan za stjuardesu?

Dijaspora

25.05.2018 22:54

@Mara - Mnogo veca nego tvoja, Anabela

Nika

26.05.2018 15:07

Kija samo napred. Pametna si, lepa, obrazovana, imaš pravo ako želiš da se boriš za svoj brak. Što se ljubavnice tiče, nemam reči, dno dna.