Željko Mitrović
Alo!/Rajko Ristić
Željko Mitrović

Alo!/Rajko Ristić

Željko Mitrović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Kako "Alo!" saznaje, "Zadruga 2" počinje u septembru, a Željko Mitrović, vlasnik "Pinka", otkriva šta je to smislio za drugu sezonu, koja će sigurno zakucati publiku pred ekrane.

Mitrović kaže da će u luksuzno imanje biti uložena još veća suma i da se pažljivo osmišljava svaki kutak novog, prostranog dvorišta koje će biti šest puta veće. Druga sezona je inspirisana renesansom, Firencom, Venecijom… Uslovi u kojima će novi zadrugari živeti biće mnogo teži. Radovi su uveliko u toku, a produkcijski tim Željka Mitrovića ima još dva meseca da finišira radove.

- Format "Zadruga" ušao je u najuži izbor od 22 najbolja televizijska formata svih žanrova u Evropi na prestižnom američkom festivalu NATPE, koji se ove godine održava u Budimpešti 26. juna! Siguran sam da sa "Zadrugom" možemo da osvojimo jedno od prva tri mesta - kaže za "Alo!" Mitrović i dodaje:

Zadruga

Alo!/M. Jošida

Zadruga, Foto: Alo!/M. Jošida

- Ovolika gledanost i uspeh "Zadruge" velika su pobeda za nas i velika inspiracija za dvojku. Drugi deo spremamo punih šest meseci, a imamo još dva meseca. Imali smo duži period da spremimo drugu sezonu, jer smo prvu spremali samo tri meseca. Nismo ni imali vremena da realizujemo sve ideje. "Zadruga 2" će biti šest puta veća po svojim scenografskim kapacitetima, a i sadržajno će biti kreativnija. Videćete, smislili smo svačeg novog.

U "Zadruzi" koja je upravo završena nismo mogli da realizujemo sve ideje zbog privatnog poseda, ali je sada to rešeno. Tema kojom ćemo obojiti "Zadrugu 2" je renesansni barok i ambijent Venecije i Firence iz tog perioda. Biće mnogo vode, kanala, gondola i mnogo zapleta koji će igračima otežavati život - kaže za "Alo!" Željko Mitrović.

Vlasnik Televizije "Pink" priznaje da je uspeh "Zadruge" prevazišao čak i njegova očekivanja, zbog čega u svojoj spavaćoj sobi na zidu ima čak četiri televizora, pa non-stop prati zadrugare.

Ovo su učesnici "Zadruge 2"!

Kako je magazin VIP prvi pisao, Tijana Ajfon prihvatila je ponudu da bude deo druge sezone, dok je Adam Đogani, brat Lune Đogani, još u pregovorima sa produkcijom. Gledaoci će ponovo imati priliku da gledaju pevačicu Maju Nikolić, kao i kontroverznu rediteljku Jelenu Golubović, koja se proslavila rijaliti programima. Ipak, Zorica Brunclik i Šako Polumenta odbili su poziv za učešće jer ne žele takvo medijsko eksponiranje, ali će rado gostovati na žurkama koje slede već od septembra.

- Kada smo napravili analize, shvatili smo zapravo koliko je "Zadruga" bila uspešan projekat i po rejtingu i po šeru, po svim kategorijama. Ona je apsolutno ogromno iznenađenje, iako smo mi, kada smo je pravili, računali da će biti veliki uspeh. Međutim, ona je prevazišla praktično i naša očekivanja koja su se definisala 6. septembra prošle godine. Moram reći da sam veoma zadovoljan - kaže Željko za "Alo!" i dodaje:

- Ponosan sam kao autor projekta, ali moram kazati da se to ništa ne bi odvijalo tako uspešno da nismo imali tim sa Milicom na čelu, koja je na dnevnom nivou rukovodila projektom. Njen tim je besprekorno proučavao i analizirao svakog igrača, živeo sa celom ekipom 24 sata dnevno, što nimalo nije lako. Ne treba da vam govorim da u svojoj spavaćoj sobi imam četiri televizora koja rade non-stop. Šta da vam kažem, tačno 450 ljudi radi samo na "Zadruzi". Toliko je učestvovalo u njenoj realizaciji - kaže Željko Mitrović.

Titulu pobednice odnela je Kristina Kockar, a budući da je popularni ljubavni trougao obeležio rijaliti svojom nesvakidašnjom pričom, pitali smo Željka da li bi nam sada otkrio ko je bio njegov favorit:

- Ne smem da imam favorita zato što bi to narušilo kredibilitete igre. I da sam imao, ne bih vam rekao - kaže Željko Mitrović.

 

Komentari (4)

sava

23.06.2018 08:08

željko je u velikom problemu jer je imao sreće da mu se desi ovaj trojac. Zamislite zadrugu da njih nije bilo? Moraće neka ozbiljna priča da bude u sledecoj da bi bilo gledano.

Seki

23.06.2018 08:12

Boljw i zadruga nego fudbalska reprezentacija

malina

23.06.2018 11:11

Gledala sam ga na zurci...Koliko je njemu dobro!

kimi

23.06.2018 12:53

iskreno on je faca..Željko se sprda sa Parovima...uzima njihove pobjednike tipa Macu koja je kao pobjedila Zmaja za 3-će mjesto pa je rangira po zasluzi....hihihihi ...njezina armija zakazala i sad fino cipelica i u ropotarnicu povjesti... tako bi bilo i sa Gastozom,Dalilom,Ružicom sve po zasluzi...imao je publiku ima je ljubavni triler i jednostavno takve rijaliti ikone moraju u penziju... rijaliti priča je suština i Kija je zasluženo prva..tu je i Sloba i Luna...fakat sve transparentno....