Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

U emisiji Ognjena Amidžića gosti su bili i Đole i Vesna Đogani. Oni su komentarisali učešće Đoletove bratanice Lune u rijalitiju.

Đole je priznao kako je očekivao ovakvo pitanje i da je ono veoma nezgodno i nezahvalno za njega.

- Mi smo druga porodica. Ja imam svoju decu, Gagi ima svoju... Tako da ne bih mnogo pričao o tome. Ne bih da ulazim u tu priču - govorio je Đole.

Ognjen i Vesna

printscreen

Ognjen i Vesna, Foto: printscreen

Đole je zatim dodao kako se pre dva meseca sreo sa Anabelom Atijas.

- Prišla mi je Anabela i zagrlila me. Rekla mi je: "Oprosti za ono što smo se ranije svađali, što nismo bili dobri" i ja sam joj oprostio, zagrlio sam je i šta da pričamo dalje? Nezahvalno je pričati o jednoj temi koja je mnogo škatljiva i delikatna, u svakom slučaju ona (Luna) se nije baš najbolje pokazala, nije ispalo baš najbolje kako je trebalo da bude, ali jednostavno to je dete mog brata - dodao je Đogani, a zatim se uključila i Vesna:

- To nije naša tema, to nije naše dete. Nas niko nije pitao, ja sam odgovorna samo za svoje dete i to je to - izjavila je Vesna Đogani, koja je zajedno sa suprugom dodala da oni nisu bili za to da Luna postane učesnica "Zadruge".

Komentari (4)

Nikola

04.07.2018 20:30

To "dete" je nevaspitano nekulturno, strokavo primitivno, lazljivo, nesigurno.. cije god da je, treba se pozabaviti njim i leciti ga!

Danijela

04.07.2018 23:20

@Nikola - Sram vas bilo.

Mitke

05.07.2018 00:29

@Nikola - Ne balavi gospodjo pod drugim koristnički imenom..Ti želiš da vidiš ono što tebi odgovara.ve štoje izneto je kreta i mržnja.zlo će vas pojesti. Sve se vraća itroduplo plaća.Devojka je lepotica i vrh. Nišat nije završeno, tek ćemo gledati nastaak španske serije.

radmila

05.07.2018 07:06

Vesna, Vesna, ima nas koji pamtimo da si ti rasturila Djoletov i Sladjin brak. Igrala si u grupi, gledali su te kao clana porodice, cuvala si im decu i na kraju si zavrsila u njegovom krevetu. Sada se nesto pravis fina i ogradjujes od Luninog postuoka. Pa ona nije rastavila decu od oca a i taj brak da je valjao ne bi moglo da ga rasturi deset Luna.