Luna i Matora
Screenshoot Youtube
Luna i Matora

Screenshoot Youtube

Luna i Matora, Foto: Screenshoot Youtube

Maotra je napala Lunu Đogani što nije saslušala ono što ima njena cimerka da kaže i na taj način pokaže razumevanje za situaciju, jer je ona ta koja se trudila da uz nju bude kada joj je teško.

- Luna mi je prijatelj, a nije me saslušala nijednu reč koju smo Sanja i ja pričale. Kakav prijatelj? Ne zanima te šta Sanja priča o njenom životu, ti si samo pričaš, a ona se trese. Vas su zanimale samo vaše priče - rekla je Matora.

- Šta ste se svi urotili protv mene, šta je sa vama? Ja ti se kunem da ti imaš ozbiljan problem - odgovorila joj je Luna.

- Kad hoćeš da čuješ šta pričaju Kija i Sloba ti mene ućutkuješ, a kada Sanja priča o svom životu ti pričaš - vikala je Jovana.

Matora je urlala na sve cimere i jadala im se. Nakon toga se žalila Slobi Radanoviću da je razočarana ponašanjem njegove bivše devojke i njega.

Negativna atmosfera se širila Belom kućom, a posvađali su se Luna Đogani, Teodora Džehverović i Anđelo Ranković. Pevačica je prebacila blogerki što ju je nazvala "devojkom lakog morala" i što ju je ocinkarila zbog poziva. Đoganijeva je prihvatila svoju grešku i priznala da se kaje.

Pogledajte u nastavku kako je izgledao sukob:

 

Komentari (1)

Djordje

04.06.2018 11:52

Luna nekada bila u ljubavi sa Matoroma, a sada je ne vidi i ne podnosi.