Divna DNK
Screenshoot Youtube
Divna DNK

Screenshoot Youtube

Divna DNK, Foto: Screenshoot Youtube

Bivša učesnica "Zadruge" i njen suprug Marko Kocić u septembru prošle godine prihvatili su poziv za učešće u "Zadruzi" i dvogodišnju ćerku Kristinu ostavili na čuvanje njenoj majci i ocu, s opravdanjem da idu u Beograd samo na dva dana. Nakon tri meseca, dva socijalna radnika pojavila su se u selu Gložane i oduzeli im devojčicu, koja je i dan-danas u hraniteljskoj porodici.

"Divna je u martu ove godine napustila rijaliti i ćerku je videla samo tri puta. Trebalo je da joj vrate dete nakon njenog izlaska iz takmičenja, međutim, socijalna služba ju je tužila zbog njene neodgovornosti i postoji mogućnost da će joj trajno oduzeti dete. Trenutno su na sudu i Divna čini sve da vrati ćerku, iako neće biti lako. Krajem oktobra je poslednje ročište i tada će se znati sve. Ona je angažovala advokata i veruje da će ponovo Kristinu držati u naručju", otkriva izvor.

Divna je potvrdila ove navode.

"Još mi nisu vratili Kristinu, mnogo mi je teško. Išla sam da je vidim i uvek sam plakala. Ona zna ko sam i mnogo me voli, ali šta ću kada je sada u drugoj porodici koja brine o njoj. Socijalna služba me je tužila zato što nisam obavestila svoje roditelje da ulazim u rijaliti i sada ispaštam zbog toga. Da sam im rekla šta mi je namera, otac mi to nikada ne bi dozvolio. Marko i ja ćemo se boriti do kraja, pa šta bude - biće. Živim za dan kada ću je vratiti i kada će ona doći kući", rekla je Milanovićeva, istakavši da nema nameru da ponovo ulazi u rijaliti.

Divna DNK

Screenshoot Youtube

Divna DNK, Foto: Screenshoot Youtube

Komentari (15)

mi

01.09.2018 22:56

Bog joj dao dete,a oni ce da joj ga oduzmu! Veliki je to greh!

hm

01.09.2018 23:58

@mi - ova spodoba nije kompetentna da uzgaja dete tebi ako to nije jasno ... jbg

Realan

02.09.2018 00:08

@mi - Dete joj je dao ovaj debil koga ima za muza a ne Bog! Bog ne deli decu, vec ona izlaze iz caletovih jaja.

Sojic

02.09.2018 07:19

@mi - Bog ocigledno ne postoji.Njoj ne treba da se da ni ovca

Suza

01.09.2018 23:09

Gde je socijalna služba kada Aleksandra svoje dete ostavlja ocu koji je ili u zatvoru ili mu pale imanje???Gde je da reaguje kada Miljana na svom detetu zaradjuje novac??Da se vratim na ulicu, da li reaguju kada prosjače sa poludrogiranom decom u naručju??????? Ovo dete ima roditelje, kakvi su da su njeni su..nisu dete ostavili na ulici. Sram vas bilo džabolebaroši belosvetski.

U pravu ste

02.09.2018 08:47

@Suza - Bravo,Aleksandra, sada ostavlja dete u drugom gradu,ženi koja joj nije ništa,samo su prijavljene na tu adresu,David joj nije muž i Bilja joj nije svekrva,jeste dobra žena ali to je tuđe dete kod nje,Alex ima babu,oca,sestru,strica,familiju,ona je odvela u drugi grad ljudima koji maloj nisu ništa i to na najmanje 9 meseci.

Voša

02.09.2018 09:50

@Suza - Apsolutno podržavam komentar.

Pera

02.09.2018 10:25

@Suza - I Miljani i Aleksandri i Divni!Svima treba oduzeti decu!Pa nije zivot Trumanov sou.Za vas sa dva razreda osnovne skole to je igrani film u kome glavnu ulogu tumaci Dzim Keri.Potrazite na intrrnetu.

Nis!

02.09.2018 00:26

Trebala da ga uvede u zadrugu...to sad moderno

LEA

02.09.2018 06:53

Svi smo bili prinudjeni da ostavljamo decu kod roditelja dok idemo na posao.Za jednu hendikepiranu osobu kao sto je Divna ovo je najlaksi nacin da zaradi za svoju porodicu.Divna ima sestru koja i te kako moze da pomogne u odgajanju male Kristine.Dajte njima novac neka dete bude u svojoj porodiciTako bi pimogli i onoj devojci,Divninoj sestri,koja ide u skolu.Nije to mali novac koji dobija hranitrljska porodica.Pravilno rsporedjen moze se kupiti i ogrev,hrana....kucu vec imaju.

boba

02.09.2018 06:55

Ako Miljana moze ici trudna i sada sa bebom u rijaliti da zaradjuje za dete zasto to nemogu Marko i Divna?

Megi

02.09.2018 08:59

То су два олоша, као и сви који улазе у ријалити. Такви се олоши намерно и бирају.

seoski hebaci

02.09.2018 10:38

B bas svakom tj makarkome da dete . Zna sta cini ali nama nije jasno no to nije ni bitno. Zasto ih nama naturaju em na nac frekvenciji aj iskljucimo tv skoro ga ni ne gledamo nikad ali po svim medijima ?Treba li intrenet da iskljucimo ?

x

02.09.2018 18:42

Ona je dete ostavila svojim roditeljima ,služba treba da joj pomogne da bude bolji roditelj na drugačiji način a ne odmah oduzimanjem deteta.

mila

03.09.2018 11:40

@x - Njih dvoje ne znaju biti roditelji...videli smo sta je njima bitno i bolje bi bilo da dete raste uz neku pristojnu hraniteljsku porodicu nego sa njima.Ne pravite se blesavi, kao da nismo gledali sta ove spodibe rade i koliko je dete njima nebitno...