Lepi Mića
Screenshoot Youtube
Lepi Mića

Screenshoot Youtube

Lepi Mića, Foto: Screenshoot Youtube

Lepi Mića jedan je od najuspešnijih rijaliti igrača i nekadašnja velika zvezda, u svojoj ispovesti otkriva koji poznati pevač je zaslužan za njegov uspeh!

On se prisetio svoje mladosti, dok je konobarisao po sarajevskim restoranima i folkotekama, gde je upoznao svog starijeg kolegu, koji mu je pomogao da se bavi poslom o kome je oduvek sanjao.

"Odrastao sam sa porodicom u Sarajevu. Iako sam u osnovnoj školi bio odličan đak, upisao sam i završio srednju ugostiteljsku školu i bilo je logično da to radim. Za taj smer sam se odlučio jer je moj otac bio jedan od retkih samostalnih ugostitelja koji je imao privatne restorane. Moji su se bavili time godinama, pa sam i ja otišao na tu stranu. Posao sam radio sedam - osam godina i u to vreme bilo je muzika svake noći, od 18do 22 časa. Pevali su svi mogući pevači koji su danas zvučna imena, od Halida Bešlića, preko Mileta Kitića, Halida Muslimovića, Šerifa Konjevića i drugih. Sa njima sam se združio i stvarno su bili prijateni prema meni. Niko nije glumio veličinu, ali nisu mi davali ni bakšiš jer su oni tu dolazili da pevaju i zarade", kaže Mića i otkriva kako se zbližio sa Bešlićem.

Lepi Mića

Privatna arhiva

Lepi Mića, Foto: Privatna arhiva

"Privatno sam se najviše družio sa Halidom Bešlićem. Veliki je prijatelj i imam veliko poštovanje prema njemu. Takođe, tadašnji hitmejker i najpoznatiji kompozitor Nazif Gljiva, koji je faktički stvorio estradu i sve njih, takođe je bio prisutan stalno. Svaki dan smo se viđali. Ne znam kome je od njih dvojice tačno palo na pamet da od mene naprave pevača, ali mislim da Halid ima više udela", kaže pevač.

Bivši učesnik "Zadruge" kaže da se redovno hvatao mikrofona i pevao ljudima sa keceljom.

"Inače, dok sam radio, često sam se hvatao mikrofona na slavljiva i zapevao. Tacna u jednoj ruci, u drugoj mikrofon i pevam. Pevao sam dobro. Nakon toga, na prvom solističkom koncertu Halida Bešlića u Sarajevu, posle njegovog uspešnog albuma "Dijamanti", ja sam bio jedini gost na koncertu. Sutradan sam otišao na posao i konobarisao i svi su mi govorili: "Evo ga pevač sa Bešlićevog koncerta", a ja sam se pravio lud i govorio: "Ma neee"", završava Lepi Mića, koji je tada počeo da se bavi pevanjem.

Komentari (10)

nada

15.08.2018 15:08

Bolje se vrati u konobare jer za pevanje niti si bio tada a ni sada ! jedino po cemu si poznat je po psovkama i pljuvanju a od toga se ne pravi ni pesma ni koncert

Amater

15.08.2018 15:15

STETA,KOLIKO SE SAMO ZAJEBAO U PROCENI TVOG PEVANJA.....

perisis mladen

15.08.2018 15:31

Gledam tv a Djekson ga provalio da je topli brat zec i imentovao je partnera.To sam cuo i video na tv u zadruzi gost sa Minom bese Djeki.Pozdrav iz Svedske.

Laki

15.08.2018 15:33

Pevac čija je poznata pesma Ustaj moja rodbino iz groba,ni čoveka ni pevaca , i neznam sta je tu dirljivo da nije rijalitija za njega se nebi ni znalo

djenka

15.08.2018 15:40

Najnekulturnija osoba na estradi. Poznat je po odvratnim psovkama u rijatijima u koje ulazi da bi imao od čega da živi.

zloca

15.08.2018 15:43

Nemoj mico da nam pevas vise.Bolje se deri,vredjaj,psuj... to umes najbolje.Al pevac nisi nikakav

biba

15.08.2018 15:58

mico cuvaj se isaila oce pa oce.

Badza kostolomac presretac

15.08.2018 16:19

Kazes ne znas ko te od njih dvojice napravio pevacem.Nijedan.Kazes postujes ih a znas li da si pevao nacionalisticke pesme i da si zbog toga pobegaoda te ne ubiju.Jedino sto znas to je da vredjas i psujes i za to te placaju.Koju ti to pesmu imas da se.peva Nijednu.Secas se i kako ismejava Sasu Matica na Zadrugoviziji kad ni novinari ne mogose da te ucutkaju i da te urazume.E to si ti bruko

Maki

15.08.2018 16:38

Čim on ima vremena i potrebu da bude otsutan iz kuće i od svoje žene, kojom se toliko hvali, a nje nigde nema, ćerka po belom svetu, tu ne štima nešto... Pržulj se iživljava po rijalitijima na mladima, leči svoje frustracije, ubedjuje ljude u neke svoje istine i manipuliše, a prokleto je sam i usamljen u svemu što radi. On je jedan tužan lik.

Reallydfs

15.08.2018 20:39

Ma krao si baksis dok si pevao po C. Gorskom primorju, pa te jurili da te prebiju kolege.. Cuti btuko jedna Nekulturna, pokri se sramoto