Luna, Sloba i Kija
printscreen
Luna, Sloba i Kija

printscreen

Luna, Sloba i Kija, Foto: printscreen

Kada je Marko Miljković, kao vođa, počeo da čita pismo, nikome nije bilo jasno šta se dešava, ali na kraju niko nije mogao a da se ne smeje:

- Dragi zadrugari, danas je za Zadrugu i Velikog šefa veliki dan. Oboren je rekord! Jedan zadrugar je oborio rekord u svim rijaliti programima ikad, dostojan upisa u Ginisovu knjigu rekorda. Vojke, Veliki šef ti čestita jer si uspeo da izgovoriš najmanje reči u jednom rijalitiju. Nikome nije pošlo za rukom ono što je tebi. Dragi Vojke, dobro jutro! Sada ćeš dobiti specijalni zadatak - na tebi je da prokomentarišeš situacije i događaje koji tresu Zadrugu, a Milan će biti tvoj pomoćnik da ti pitanjima i podpitanjima pomogne da izneseš svoj stav, a od toga kako ćeš to odraditi zavisi da li ćeš dobiti nagradu - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Vojke je odmah krenuo da izvršava zadatak uz Milanovu pomoć. On ga je prvo upitao da prokomentariše ljubavni trougao Kija - Sloba - Luna:

Vojke i Sara

Printscreen

Vojke i Sara, Foto: Printscreen

- Sloba - dečko koji je jedini kad me bolelo grlo prišao i pitao šta mi treba, pored Đeksona, tu je da se iscima za sve što treba ljudima. Mislim da u nekim situacijama greši i burno reaguje, ja ne bih voleo da imam takvog ortaka baš, treba da nauči da iskulira. Verujem da mu je teško, ali da je psihički mnogo stabilan. Mana mu je ta impulsivnost. Za Lunu mislim da je razmažena, iskreno. Da nekako joj smeta dosta kad se priča o njoj, dosta želi da se iskulira od toga, pokušava da pobegne, ali na neki način joj to i prija, što je u centru pažnje. Kija je jedina koja je menjala mišljenje 100 puta. I to je to. Mogu da kažem nešto kad sam bio napolju, ova što prodaje pljuga mi je rekla da li je moguće da to nije iscenirano, bukvalno ljudi ne veruju da je priča njihova realna i mislim da jeste, da oni nisu ništa iscenirali. Ja bih na Slobinom mestu sačekao kraj rijalitija, da istrpi šta ima i da reši sve napolju - rekao je Vojke.

Onda je Milan želeo da sazna šta Vojke misli o svemu što se desilo između Đeksona i Mine:

- Mislim da je karmica, jeste, ali ne zaslužuje da ga šamaraju i kasape, ali ja znam Đeksona dugo, on zna kao mala jegulja da se izvuče. Vraća se nešto, ali ne u tolikoj meri koju on dobija - rekao je Vojke.

Na pitanje kako bi reagovao da uđe Sarin otac i zabrani njihovu vezu:

- Što bi zabranio? Razgovarao bih sa njim i video zašto bi on branio našu vezu - rekao je Vojke.

- Mislim da je Marko Miljković najveći rijaliti igrač, veći od Zorice i Miće. On se igra rijalitija, zna šta radi. Kao da igra strategiju, kao da igra igricu. On je pravi igrač rijalitija - istakao je Vojke o Marku.

- To kad Mića vređa Saru, nije mi okej. Ali on je pokretač cele ove zaje*ancije, pokreće svaku priču za stolom, sve što treba da se kaže, on izvuče iz svakoga. Ja kontam zašto radi šta radi u svakom trenutku - rekao je Vojke o Mići.

 

 

Komentari (2)

lola

11.05.2018 02:53

sladak ovaj Vojke.

Komentar

11.05.2018 10:59

Vijke dve leve noge...najlukaviji